Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парно на СУбару Либеро Е12 1996г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Парно на СУбару Либеро Е12 1996г.

Здравейте, колеги
    Не мога да открия информация за отоплението на купето на Либеро Е 12. Отворите се намират на купето под шофьорската седалка в краката на пътника, седнал зад шофьора. На снимката виждам, че има и лостче за контрол на отоплението, а въздух се всмуква през единия отвор до отоплителя и се връща загрят през другия отвор.Някой може ли да ми даде повече информация за отоплителя, а ако може и снимки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:без име.JPG
Прегледи:1
Размер:60.7 КБ
ID:5960054?
    Георги Кулишев
    Ямбол
    0889 42 00 74

Re: Парно на СУбару Либеро Е12 1996г.

Зад тези два отвора с решетки има радиаторче и вентилатор. Намират се в обща кутия. Предното парно си е отпред.
    Какво те притеснява в парното за салона?
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Re: Парно на СУбару Либеро Е12 1996г.

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Зад тези два отвора с решетки има радиаторче и вентилатор. Намират се в обща кутия. Предното парно си е отпред.
      Какво те притеснява в парното за салона?
      Липсата му Доста е хладничко в салона без духалка назад, предното парно не смогва да стопли хубаво. Решил съм да монтирам някакъв заместител на оригиналното, но ми се щеше да видя оригиналния вариант, за да потърся сходно решение
      Георги Кулишев
      Ямбол
      0889 42 00 74

Коментар

Re: От: Re: Парно на СУбару Либеро Е12 1996г.

Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнение
        Липсата му Доста е хладничко в салона без духалка назад, предното парно не смогва да стопли хубаво. Решил съм да монтирам някакъв заместител на оригиналното, но ми се щеше да видя оригиналния вариант, за да потърся сходно решение
        По всяка вероятност или питатата е задръстена или кранчето не отваря напълно. Имал съм сущото Субару и мога да кажа само хубави неща за него. Обикновено парното се държи като крематориум.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Парно на СУбару Либеро Е12 1996г.

Парното се намира под третата седалка. Отделно се управлявя само вентилатора а темп. заедно със предното. няма го изобщо ли или не грее?
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Парното за салона е демонтирано от предишен собственик. Затова търся някакъв заместител и моля за съвет кой е най-удачен вариант за монтаж и от каква кола да го взема
            Георги Кулишев
            Ямбол
            0889 42 00 74

Коментар

Много е вероятно да имам оригинал но е в прованса и не знам кога ще ходя. Намеря ли ще пиша.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                Много е вероятно да имам оригинал но е в прованса и не знам кога ще ходя. Намеря ли ще пиша.
                Благодаря предварително !
                Георги Кулишев
                Ямбол
                0889 42 00 74

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X