Автомобилът лек ли е или товарен?![]()
По поръка на един приятел искам да попитам къде могат да поставят газова уредба на дизелов автомобил /пропан или метан/ ? Ако е възможно адрес и/или телефон?
Автомобилът лек ли е или товарен?![]()
УАЗ не ми харесва! :)
Струва ми се тогава, че е по-добре да смени автомобила. Не мисля, че инвестицията и труда а и резултатът ще бъдат оправдани.
Не вярвам някой газаджия да се захване с това.. Ще поразпитам, ама съм скептичен.
Убеди го, че наистина начинанието е безсмислено. Ако държи на колата да и сложи бензинов мотор и скорости.
Икарусите ги конвертират на метан, но там има товароносимост, освен това те работят смесено - и с дизел и с метан.
За LPG насаждат и делко! и свещи...
Човека пита "къде" , а не "има ли смисъл"!
гр.Луковит.сервизът е ТИТАН АВТО
Ефектът от смесения режим е повече от удовлетворителен. Чак 40% може да не е икономията, но при камионски разход и 20-30% са достатъчни. Към това трябва да добавим ефекта от по-бързото горене и тоталната промяна към по-добре на респонса. При по-новите камиони става лесно заради това, че количеството нафта се лимитира много лесно през горивните карти. Старите модели наистина не ги харесват газаджийте. Не че няма начин, но си е ТНТМ изпълнение. Лично аз за конверсия при която се преминава от дизел изцяло на LPG или NPG не съм чувал. Естествено без да се променя степента на сгъстяване, защото иначе наистина по-добре е да се смени двигателя с бензинов.
My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.