Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero 2500 TDI или TOYOTA Hilux surf(4runner) 2400TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Pajero 2500 TDI или TOYOTA Hilux surf(4runner) 2400TD

Имам дилема за решаване и реших да се обърна към вас за малко съвети. Чудя се между Mitsubishi Pajero 2500 TDI 1996 или TOYOTA Hilux surf(4runner) 2400TD 1994 и двете са автоматик. Реално ще го използвам возилото основно за зимата и лятото да се ходи от време на време на риболов и пикници с една дума основно ще е по пътя .Не съм карал такова возило до сега и не съм запознат кое е по-доброто. Моля ви дайте съвет кое е по-добре за пътищата на Добруджа.

От: Mitsubishi Pajero 2500 TDI или TOYOTA Hilux surf(4runner) 2400TD

Всичко зависи от конкретното състояние на автомобила, но при равни други условия ..... Тойота. Мицуто е с калпавия мотор ....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Не съм запознат за Тойотата, но за Паджерото мотора е слаб. Бавно се наема. Но пък на мен ми харесва като втора кола - по малък данък /46 лв./.

Коментар

И на Тойота-та данъка е същия,че и по-малък!2L-T е много здрав мотор,но е доста тромав и слаб за Рънър,а особенно автоматик!(лично мнение) ...Паджеро,ако е трябва да е 2.8тди....имал съм 2.5тди имах доста проблеми с него,а и всички се оплакват от този двигател!Моето мнение -вземи си Рънър 3.0 V6 автоматик на газ и ще се родиш!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Много ви благодаря за мненията и съветите . Ако някой има какво още да добави да пише

Коментар

Според мен 4Рънъра дори с 2лт двигател не е зле и си върши работата, за която е предназначен много добре.
            Не мога да си го представя с по-мощен двигател, защото е толкова нестабилен при висока скорост, че не използвам цялата мощност дори на 2лт-то.

Ако двигателят е изправен и турбото работи добре си има прилична мощност.
            Отлична и непритенциозна кола, която върши своята работа по-най-добрия начин.
            Последно редактирано от TLC14; 06-09-11, 23:33.

Коментар

Първоначално публикуван от TLC14 Преглед на мнение
              Според мен 4Рънъра дори с 2лт двигател не е зле и си върши работата, за която е предназначен много добре.
              Не мога да си го представя с по-мощен двигател, защото е толкова нестабилен при висока скорост, че не използвам цялата мощност дори на 2лт-то.

Ако двигателят е изправен и турбото работи добре си има прилична мощност.
              Отлична и непритенциозна кола, която върши своята работа по-най-добрия начин.
              Какво му е нестабилното на Рънърчето ? До сега ако си карал BMW, определено ще ти се види нестабилен , но си е нормална джипка . Даже с дългата си база и ниския таван е по-стабилен от доста други ..
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Колега,и двата ти варианта са доста тромави.От към здравина ,зависи на какъв екземпляр ще случиш.
                И двата мотора "си вършат работата",както каза по горе колегата за Тойотата.
                Стига да не са били преди това в ръцете на някой "спортист",защото и двата мотора са алергични към скорост над 120–130км/ч

Коментар

Колеги като четох вашите мнения, че 2,4 ТД е тромав мотор реших да пробвам един 3.0 ТД и определено ми хареса повече по начина по който се наема двигателя .Само не знам дали е толкова здрав двигателя колкото 2,4 но да се надявам, че ще имам късмет

Коментар

Само да знаеш джиповете не са състезателни коли. Аз слязох от БМВ /още си го карам от време на време/ и видях голяма разлика. Джипа по бавно се наема но е голям кеф да го караш. Дано да случиш на добър екземпляр.
                    Поздрави.
                    А и го покажи да го видиме.

Коментар

Първоначално публикуван от IcEboy Преглед на мнение
                      Колеги като четох вашите мнения, че 2,4 ТД е тромав мотор реших да пробвам един 3.0 ТД и определено ми хареса повече по начина по който се наема двигателя .Само не знам дали е толкова здрав двигателя колкото 2,4 но да се надявам, че ще имам късмет
                      ...Смея да кажа,че е перфектен двигател,но трябва да внимаваш...няколко съм гледал и читавите са рядкост,но то като цяло със всички коли е така!
                      Аз ако съм на твое място ще взема 3.0 и няма да се замисля!...Все пак веднъж купуваш!
                      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Момчета след като 2 месеца си пробвах новата придобивка реших и да ви споделя няколко снимки да я видите и вие Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sait4.jpg
Прегледи:1
Размер:104.6 КБ
ID:5326984Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020701.jpg
Размер:87.5 КБ
ID:5326985Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sait1.jpg
Размер:75.4 КБ
ID:5326986Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sait2.jpg
Размер:104.4 КБ
ID:5326987Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sait3.jpg
Размер:139.4 КБ
ID:5326988Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020704.jpg
Размер:83.0 КБ
ID:5326989

Коментар

Честито,ама що с десен волан?Нали е 3-литрова-1KZ-T?
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

To от тези снимки не се вижда много..., ама все тя! С кой мотор я взе?
                            Да ти е честита и много приятни изживявания.
                            Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

И лачен.
                              Ха честито

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X