от къде мога да си намеря креномер?(уред за наклона на МПС-то)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
креномер
Свий
X
-
От никъде. Всичко е най-окаян буклук. Само ти дерат кинти, а после шашканията просто трепери и показва някви числа от миналогодишния календар. Гледах кви ли не ... А някои и с компас, винтчета за девиация разбира се няма, всичките компаси показват различно, ама били моо убави, ноо, ноо ги купували!
))
Знам едни дето могат да ти сложат истински авиохоризонт, 10 хилки обаче и стотина кила
) Сега се разправям с тях в тая цена да вкарат барем някво курсово оръдие, те се назлъндисват.
Намислих тука една дивотия, почти истински жироскоп, даже ще я вкарам в корпус от спидометър та да може да си стои отгоре над таблото пред очите, където си и е мястото, ама пустото с две ръце и без пукната пара кое по-напред ...
-
И на най-най-най скъпите самолети има нивелир. На същата тая чудесия в долния край на прозорчето. Един фрезован на дъга канал пълен с глицерин да не замръзне ако пробият кабината, и в него светеща сачма, да си се търкаля. Може тока да се е свършил, пак ще знаеш кое крило колко ти виси, и ще можеш да караш направо и да кацнеш ...
И фабричното на Пажерото е менте. Изобщо, май във всеки джип всичко което не си направил сам е менте. Или направо гадно менте!
Коментар
-
все си мисля, че ако караш и гледаш "креномера" е много по-вероятно да се обърнеш поради отвличане на вниманието...
освен това в много случаи ако минеш по бързо няма проблем, ако спреш да помислиш, оставаш на 2 гуми /или на 0 гуми
/...
в първия случай може да се "изправиш" с волана и газта, а във втория да се дообърнеш със спирачката...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
А! Е те това е проблема, времеконстантата.
И на самолетите, и на корабите където тия неща са щатно оборудване, процесите се развиват несравнимо по-бавно. В джипа мигновените показания са нечитаеми, безсмислени заради бързата смяна на обстановката, и закъснели при установен режим.
Коментар
-
Куче! Куче! Чак сега го видях
) На времето имаше един който се канеше да си пребие жигулата с водопроводна тръба щото нямала такова клатещо се куче!
Кои показания да отчиташ по-напред? Колко време отнема да осмислиш фактическото пространствено положение? Чекии ... Според мене даже по-просветените блондинки предпочитат да ги заведеш на кино, вместо да им клатиш портрета на Буш и в профил и ан фас.
Коментар
-
мисля, че този уред ще е много полезен за убиване на надеждата
представете си, караш по як страничен наклон, който непрекъснато се усилва и по едно време колата тръгва да се обръща и ти си мислиш "може пък да се задържи" ама уреда влиза в червеното и надеждата умира
drive alive
Коментар
-
да бе... като се залюлее и ще ти сцепи главатаПървоначално публикуван от churovха-ха-ха ! май най-евтино ще ми излезе с дюлгерски отвес !

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар