На раздатачната кутия на уаз има капак където се слага извод за допълнителни приспособления /помпа за пръскане/. Там мисля да сложа помпа за хидравлична лебедка, някой правил ли е подобно нещо и ако е правил нека сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Извод от раздатка на УАЗ
Свий
X
-
Re: извод от раздатка на уаз
Извода го слагам тои е фабричен но движението идва вътре в купето между предните седалки вала е назад. Как тогава да искарам вал до предната броня за механична лебедка.С маркучите ще ми е по лесно."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Хидравлична помпа защо не сложиш на двигателя (да се задвижва с ремъчна предавка) както е на хидравличните лебедки
На раздатката ще има полза само когато буксуват гумите и като излезнеш от тази ситуация как ще я навиеш, трябва примерно да караш назад за разпъва а напред за да навива, дори да има разпределител като на ЗИЛ и Виетнамка движението от там въобще не е удачно. Ако е на скоростите триябва да е хванато от първичния вал (дори и да не е наскорост, като пуснеш съединителя да задвижва разпределителя и от там да навива или развива
Дано не съм те объркал много но надявам се това да ти е от полза
Поздрави
Иначе ето подобно нещо на раздаткатаСлучайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
И друг път съм задавал въпроса - защо всичко трябва да става по най трудния начин?
Свършиха ли електрическите лебедки? Или тези схеми са по надеждни?
Някъде из форума имаше една тема дето някой си скъса нервите с една хидравлична лебедка и накрая с взе електрическа.
Коментар
-
когато раздатката е на средно положение се надявам тогава да въри. Част от удоволствието е да се помъчиш и сам да го направиш."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениекогато раздатката е на средно положение се надявам тогава да въри.
Коментар
-
От: извод от раздатка на уаз
Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеавтовишките които продавахме на УАЗ АГП-9, бяха така, стабилизираш пускаш на неутрал и чрез КОМ се зазвижва хидравлична помпа.
Коментар
-
От: извод от раздатка на уаз
Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеавтовишките които продавахме на УАЗ АГП-9, бяха така, стабилизираш пускаш на неутрал и чрез КОМ се зазвижва хидравлична помпа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар