Открих че блокажана задния мост не работи(като се вдигне джипката на подемник и се завъртът задните колела в противоположна посока приплъзват) и въпроса ми е:1. има ли ремонтен кит за лсд,цена?2.Може ли да бъде от маслото проблема(хем съм сложил каквото трябва)?3.Имаше някъде в нета тема за мицубиши паджеро-човека беше добавил пластина и карал 1година-каква трябва дае пластината и от какво?Благодаря предварително на всики отговорили.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Относно блокажа(LSD) на заден мост на Нисан Терано 2 2.7тди 2002г?
Свий
X
-
От: Относно блокажа(LSD) на заден мост на Нисан Терано 2 2.7тди 2002г?
На мен ми обявиха цена за моя диф ремонтни пластини 1600 лева.Аз също мисля да добавя пластина, но не съм стигнал още до там.Скоро, ще е така, че темата, ще е полезна и за мен.
В тойота подфорума имаше тема за тоя проблем при, който от смяна на масло им заработвал дифа....Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
-
Ники!...И на теб как ти върви!....Какво ви е мнението да се намери диф. от морга - втора ръка?...В момента се вкарват доста "десняци",които се разглабят по моргите?!...Гаранция,колко ще работи и с какво масло е каран-няма,но пак е някакъв вариант.Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Благодаря ти Емчо за отговора.Все пак Емчо караме коли на по 10години и е нормално тук таме нещо да има.Проблема с десняците че не се знае ,но пък можеш да рискуваш.А не може ли да се провери на място като е разглобен моста дали работи LSD-то и какви са цените на цял мост по моргите?
Коментар
-
Може да се провери и ще вземеш работещ!...Въпроса е -колко ще издържи и ,с какво масло е каран!....Трябва да се разтърся малко....Според мен едвали е толкова фатален ремонта на вашите дифове!?...Ще разпитам тези дни -"доказаните кучета" и ако има нещо,ще кажа на всеуслушание!
За нормалното....нормално е естествено!....И аз смених всичко по моя и уж все е "последно" и все си има!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Как приплъзват колелата?
Ми то не е 100%блокажа и те си приплъзват, според усилието.
Демек сигурен ли си че ги проверяваш както трябва?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Като го вдигна на крик целия джип и завартиме колелата (на задния мост)противоположно(на нулева скорост) не би трябвало да приплъзват.Поправиме ако греша.И много ме съмнява маслото на задния диф. уж е каквото трябва,ама имам съмнения
Коментар
-
Като завъртиш само едното, другото в каква посока се върти?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Е то това лекото е пиниза.
Трябва да поровя да видя на каква сила трябва да приплъзва.
ПП 108-137 Нм за нов
и 76-96 Нм за стар
Което е под 8 кгм демек може и да си съвсем наред.Последно редактирано от turtey; 26-07-11, 09:52.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнениеХмммм....защото повечето хора от форума казват ,че не трябва да приплъзват едно спрямо друго или ако приплъзват ,да е при голяма сила
ПонякогаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕ то това лекото е пиниза.
Трябва да поровя да видя на каква сила трябва да приплъзва.
ПП 108-137 Нм за нов
и 76-96 Нм за стар
Което е под 8 кгм демек може и да си съвсем наред.
На ръка не би трябвало да можеш да превъртиш едното колело, ако другото е на земята и си изключил от скорост.
Конкретно - "Nissan Terrano Service Manual", секция "PD", страница PD-43.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
как 5 пъти повече на терано от патрул?
ебаси майтапа
Посипвам си главата с пепел.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениекак 5 пъти повече на терано от патрул?
ебаси майтапа
Посипвам си главата с пепел.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар