Сори Майстореимам си два броя от старовремските.Иначе щех да съм първия купувач ...много са хубави
![]()
Идва време за рязане на лозя и овошки.
На пазара има много евтини ножици, в големите вериги също. Но аз си позволявам да Ви предложа Германски ножици "Гардена" на цени с 11 - 13% отстъпка, което не могат да направят веригите.
По-интересно от цената е , че първите три от моделите, които Ви предлагам, имат 25 годишна гаранция, а сега де.
И така:
1. модел 8702 BP 50 Професионална ножица с алуминиеви гумирани дръжки и сменяеми ножове. Регулируемо усилие между остриетата, горното е от неръждаема стомана, а долното - ковано, диаметър на клонките до 22мм. Гнездо за рязане на тел. Заключване при транспорт.
форумна цена 55лв.
2. модел 8792 Професионална ножица с алуминиеви дръжки с меки елементи и възможност за регулиране за малка и голяма длан. Остриета с незалепващо покритие и гнездо за рязане на тел. Стеснен връх за рязане на гъсти израстъци. Диаметър на клонките до 22мм. Заключване при транспорт.
форумна цена 43лв.
3. модел 8700 BP 10 Професионална ножица с метални дръжки , прахово боядисани. Остриета с незалепващо покритие и гнездо за рязане на тел. Стеснен връх за рязане на гъсти израстъци. Диаметър на клонките до 18мм. Заключване при транспорт.
форумна цена 31лв.
4. модел 8757 Хоби ножица с ABS пластмасови дръжки , прахово боядисани. Долно стрие от неръждаема стомана, горно с незалепващо покритие и гнездо за рязане на тел. Стеснен връх за рязане на гъсти израстъци. Диаметър на клонките до 20мм. Заключване при транспорт.
форумна цена 16лв.
Всички са налични на склад в София.
Сори Майстореимам си два броя от старовремските.Иначе щех да съм първия купувач ...много са хубави
![]()
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
На първият модел ВР50 пазарната цена е 63лв, така, че който иска да си купи наистина профи ножица, то тук е добра цената.
IPONE мото масла ОТСТЪПКИ
Павел Викторов - 0 осем 7817 осем 783
CASTROL и ФЕРОДО спирачна течност м.Юни - 7лв литър
аз искам, но да попитам:
това което знам, е че за овошки и лоза са различни, едните са с 2 остриета които се приплъзват, а другите едното е острие, другото е плоско отдолу върху което опира острието
та тези за овошки ли са или за лоза, и вярно ли е това, което са ми казвали
Това , второто, което описваш, се казва наковалня. Този тип ножици се препоръчва за цветя и много стари клонки. Не е обвързано с лозя или овошки. От 16 модела в каталога само два са с наковалня, което само по себеси би трябвало да ти говори достатъчно. Тези, които съм пуснал тук са универсални и са от най-купуваните модели. Което пак само по себеси говори, че хората предпочитат именно тях, а не тези с наковалнята.
Самият аз режа с третия модел вече около 20 години.
Благодаря за разяснението запази ми моля 1 бр. 8702, най-късно вторник ще мина да ги взема от магазина
Супер са, вече ги пробвах. Благодаря!
Честита Баба Марта !
Да Ви е на берекет резитбата !
Здравей колега, бих искал да поръчам модела 8757. Можеш ли да пращаш по еконт продуктите си понеже съм от провинцията? Ще чакам отговорати и ще посоча адрес.Мерси предварително
Пу за мен едни 8700! Ще мина утре или в сряда
1HZ
LZ1COW
Извинявам се предварително за въпроса ми ако не е по темата,но искам да попитам за ножици за ламарина но да е нещо качествено ,че от тези пазарските ми омръзна. Ако може цени и снимки ще съм много благодарен.Поздрави.
искам, имаш ли от ножиците за ламарина
Да.
Колегата получих пратката, благодаря ти. Ще следя за следващи промоции. Наслука на всички.
P.S ножицата е супер
Някой да иска нещо за Събота, че отивам след час до склада.