колеги имам проблем с автоматика на джипа,май не винаги включва четварта,някой има ли представа от какво може да е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с автоматика на паджеро спорт 2.8
Свий
X
-
От: проблем с автоматика на паджеро спорт 2.8
От много фактори ...температурен датчик,ОД ,настройка на жила,масло .... и може би самата кутияMITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
-
интересно е че не го прави всеки път,както си карам поякога със 80 с около 2400 оборота изведнъж на джипа олеква и започва да ускориява и на 100 км е с около 2500,но поякога не го прави и е досто по муден
Коментар
-
Mи от датчика само ако го замениш с нов илиот друга кола дето работи ... но преди да сваляш и да сменяш провери ,като не ти включи 4 та ,изключи ОД копчето на скоростния лост понякога може да е от него ,а най добре прочети една тема дето ,писаха за подоен проблем ,може да ти е от полза ,за да не пишем само излишно,а като чета това дето ти прави след 4 та има един lok-up, дето сваля около 200 - 250 об.но прочети темата ,ще разбереш какво е .MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113050
Ето я и темата ...MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
Коментар
-
Прочетох темата и явно точно в този lok-up е проблема, но интересното е при мен, че не винаги го прави този проблем, и не разбрах от темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113050 от какво може да го прави, и как може да се реши проблема.
Коментар
-
От: Проблем с автоматика на паджеро спорт 2.8
Според мен ,трябва да отидеш на майстор който знае ка да го оправи ,може да иска само малка настройка на жилата ,те се регулират под предниа капак ,от там идва настройката и на кик дауна ,и на лок ъпа ,и самата смяна на скоростите ,ако кажеш от каде си все някой ще те упъти към грамотен майстор .MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
Коментар
-
Днес циял ден бях с джипа и минах около 200 км и всичко си беше ок,но накрая пак започна да не включва лок ъпа,а иначе сам от София
и лок ъпа ли се регулира от жилата на гнп-тоПоследно редактирано от Паджеровод; 16-02-11, 21:44.
Коментар
-
И аз имам същия проблем и мисля да ходя в бъдеще до ssspeed. Уверил съм се вече, че този човек си разбира от работата. Само по телефона ми помогна много! Другата седмица ще слагам газ, че съм с 3.0 и много лапа и следващата стъпка ще ми е да ида до Пловдив при Стоян. Veni1 ще ти звънна и на теб да се видим. Velko 81 ако искаш ми звънни и ще се разберем за след седмица - две да посетим Стоян. Аз му имам телефона и мога да му звънна да се разберем. Моя телефон е 0898 554713 - Петър.GSM: 0898 554713
Уебсайт: BULEXTREME.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение.......Другата седмица ще слагам газ, че съм с 3.0 и много лапа .......Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар