СПЕШНО се търси кръводарител с кръвна група А2, резус фактор отрицателен (-)! Ако някой е готов да помогне, телефона за контакт е 0894 488 550. Понеже кръвната група е изключително рядка, хората са поръчали кръв от чужбина, но тя не се знае кога ще бъде доставена, а положението е сериозно.
Моля, побликувайте това в профилите си, за да ...могат повече хора да го видят!
Това е молбата на моя позната, често казано нямам представа каква е тази кръвна група , но ми каза , че на посочения телефон може да се получи цялата информация. Благодаря та тези които имат възможност и ще се отзоват.
Ако модератор прецени , че може и за раздел за "Помощ" моля да я прехвърли,нямам друга информация. За съжаление аз не мога да давам кръв.
Моля, побликувайте това в профилите си, за да ...могат повече хора да го видят!
Това е молбата на моя позната, често казано нямам представа каква е тази кръвна група , но ми каза , че на посочения телефон може да се получи цялата информация. Благодаря та тези които имат възможност и ще се отзоват.
Ако модератор прецени , че може и за раздел за "Помощ" моля да я прехвърли,нямам друга информация. За съжаление аз не мога да давам кръв.
Коментар