най-вероятно си подписал промоционален договор и ако го прекратиш предсрочно, ще искат неустойки......... гони ги за качеството
Допреди два месеца бях скромен ползвател на интеренет с доставка по кабел от Пауърнет и кабелна телевизия от бившето Евротурсат.
Десетина години не съм се сетил, как точно ползвам и двете, но си работеха без никакви ядове.
До момента в който ми звънна на вратата един младеж, предложи ми да се включа в това Близууу, аз да спестя някой лев подписах договор и адът се отвори!
Дойдоха, докараха някакви телефончета и кутийки, след което в продължение на 5 дни останах без никаква телевизия. Не ми се връща в детайли, но такова животно като тия няма!
Наложи се да ритам врати и да налитам на бой, спирания,обърквания, грешки в сметките, за два месеца разбрах, колко всъщност е важно да имаш телевизия! За интернета да не говорим - като пусна камерите - спира сигнала в телевизора или започва да прескача..
Спасете моята душа, за да не влезна в новините или в затвора!
Какво е спасението от това бедствие?!
Едвам написах мнението, защото тоя Близу ме върна във времето когато интернет беше "Голямото световно чакане - Уърлд уайт уейт .."
За щастие се задейства резервният вариант за мобилен нет през Мтел и за момент нещата стават човешки!
Последно редактиран от Volk ; 05-01-11 в 19:45
най-вероятно си подписал промоционален договор и ако го прекратиш предсрочно, ще искат неустойки......... гони ги за качеството
Аз съм абонат на Близуу от 15 дни, използвам телевизия и инетрнет, за телефончето йм казаха да си го държат за тях. В Добрич, интернетът който използват е на бившото(разбрах че са ги купили) ЛинкБГ и съм много доволен. И преди и сега нета е безупречен.
Договора е гола вода, единственният начин да контактуваш с тях е през колцентър, където тинейджъри ти отговарят че ще предадат за твоето обаждане!
След като три дни предаваха обаждане, че нямам телевизия, защото са объркали номера на апартамента, се наложи да отида в офиса където прибират паричките и да се върна в 95 година, с много екшън! Полиция не викнаха но телевизията се появи.. За малко.. Не ми се връща назад, че отново вдигам кръвното!
Дайте алтернатива! Булсатком как е?
Нищо не помага, пращаха техници два пъти и нищо, в един момент спират да вдигат телефона. За една година съм имал общо 5 дни цифрова телевизия. Февруари ги изхвърлям, изтича договора. Нета им го изхвърлих отдавна , бяха още Евронещо си..
Върни се при стария доставчик. Никой няма да ти се разсърди. Излъганите като теб са хиляди. Там ще ти кажат и как да разтрогнеш договора с тези измамници.
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения :)))
За нета нямам абсолютно никакви колебания, защото бяха стабилни..
Но телевизията ми е идвала от тия същите смотаняци, само че преди е била аналогова.. Да им навра цифрите в задника на тия ли? Следващото ходене в офиса им ще ме вкара в беля, усещам..
Какво представлява тоя пакет със Снежанка - "4 в едно"? дето го рекламираха по коледа ?
Даже и забавно име са му измислили, приятно звучи! Между другото имам 5-6 антени на тия и няма абсолютно никакъв пролем, ако ще да са на Снежанка в.... Как им е интернета?
А дотовора им ще го ползвам по предназначение утре сутринта! Само да хапна кюфтетата..
За Пловдив се говори, че Близууто е наследник на Евроком и постепенно ще "налази" всички абонати. Преди 5-6 месеца бяха идвали у нас, в резултат на което имаме един телевизор с цифрова телевизия- основен пакет. Баща ми е много доволен- гледа повече мачове... Таксата за телевизия стана 20лв. (с един лев повече от преди). Интернета ми остана към Еврокома- пак 20лв. на месец. Имат много изкусителни оферти за пакет телевизия+ интернет, но нещо не ми се влиза в приключенията на Volk. И си я карам "както баба знае". До кога ли...?!
Красимир Шопов
булсата е добре като телевизия, сега имат една оферта 4 телевизора на цената на един, но пък има смущения по време на буря и се чака няколко месеца за монтаж.............. или намираш някой монтажник да те вмъкне директно в графика..... за нет и телефон от тях не знам.
аз затова не сменям доставчици, от които съм доволен, независимо че ми излиза 20-30 лв. по-скъпо (общо на месец за 3-те)
Интернет и телевизия на едно, все още е компромисно решение в България.
Причини, главно законови неуредици.
Така, че за интернет се върни към старата схема, а за цифрова телевизия, според мен сателитна, поне още 3 години.
Булсатком или някои други, без значение.
Инак всяка телевизия, ще ти разтяга "врели некипели" , и постфактум ще те нерви.
Както куненски робот - 100 в 1, та ни едно.
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения :)))
Нета ми беше 25 лева, телевизията 25, всичко стана заради този телефон.. Как се нахендрих ! Сега е 60 лева на месец, пращам тъщата да го плати, тя се връща с бележка за 9 лв - имало промоция и категорично не искали да вземат повече пари!
Изкарах жената едва ли не първият клониран организъм, а след 2 дни дойде фактура за 80 лева за декември и ми спряха сигнала! Пълни идиоти!
Vivacom.....the best of the best....
Не помня как се казваше компанията купила Евроком и КейбълТел.Но първата и работа беше да броят едни много,ама много пари и до стотинка грешни на английска фирма да им измисли име и лого.Които са най-малоумното нещо което съм виждал в тази сфера от години.Та Близу-то е наследник на Евроком и КейбълТел.
mohera-"Като умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите. Същата работа е и като си тъп."
СтоЕнчA 0878 17 85 93
edoors-....при Дядо-куадра-чеп-шоп-мастурбант-гараж..
mohera-"Като умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите. Същата работа е и като си тъп."
СтоЕнчA 0878 17 85 93
edoors-....при Дядо-куадра-чеп-шоп-мастурбант-гараж..
Мене Надежденския интернет ми е през тех 35 лева интернет и телевизията но подаръкът телефон не смея да го включа
А Вакарелският по 40 лева на месец през М Тел едно юесби неограничен достъп и второ юесби 750 мега байта само да се ровиш и четеш на втори лап топ![]()
Абе супер е за моите условия
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Това Близууу е новото име на Евроком (май след поредна смяна на собственик). Интернетът им беше Отвратен още преди няколко години, поддръжката - още по (то в същност не заслужава и името поддръжка). Положението най-много да е станало още по-лошо.
Още съм на аналоговата им телевизия само по причина, че много малко гледам ТВ и все забравям да им пусна едно предизвестие за прекратяване на договора.
За Интернета бягай от тях веднага щом можеш!
Тия ме накараха да платя 25 лв за старата телевизия за ноември, 60 лв. за новата телевизия за ноември и ми я пуснаха на 25 ноември! За декември фактурата е 80 лв. + още 9 лв...
Етаги ближещите..
Лошото е че за нов доставчик за телевизия, ще трябва да чакам, а телевизора ми е жизнено необходим !
Виваком как се представя ? Бодо, бива ли ги?
Аз писах, че съм на Евроком интернет (от има-няма 6 години), в краен пловдивски квартал. Да се оплача мога, но- чак за рев не е!
Тест:http://www.dsl-speed-messung.de/speedtest.htm
Моите резултати в момента са:
- Download- 7999kbps/ Upload- 2353
Красимир Шопов
От 20 декември 2010 г. сме на Blizoo ,и до този момент никакви проблеми,както кабелната така и интернета.
Четох доста за тях в нета - бягайте далече от тях,измамници,и т.т. !!!
Доволен съм,поне до този момент,и се надявам да е така и занапред.
Download: 11.290 kbps
Upload: 1.380 kbps
Последно редактиран от Toni69 ; 05-01-11 в 22:00
(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно!
Fiat Palio Weekend TD70