Вчера забелязах малка локвичка антифриз под Мастурбишито. Вдигнах капака и видях една симпатична мишка върху двигателя, която вече беше гризнала маркуча за отопление на дроселната клапа. Опитах да заловя нарушителя, но той ловко се завря надолу в моторния отсек и се укри. Предвид, че по въпросната кола има твърде много кабели и маркучи, съвместното и ползване е неприемливо. Няма модел Пахеро с мишка. Та или аз - или тя!
Вече не карам колата си спокойно. Всеки момент очаквам да се появи през оборотомера, като лъвът на Metro goldwyn mayer и да изреве оттам
По-кофти ще е, ако се завре в парното и умре там - ще си имам траен ароматизатор.
Вариантите за завъждане на смок, невестулка или котка в колата са неприемливи - няма да се разберат с Мими.
Давайте акъл как да неутрализирам диверсанта.
Вече не карам колата си спокойно. Всеки момент очаквам да се появи през оборотомера, като лъвът на Metro goldwyn mayer и да изреве оттам

По-кофти ще е, ако се завре в парното и умре там - ще си имам траен ароматизатор.
Вариантите за завъждане на смок, невестулка или котка в колата са неприемливи - няма да се разберат с Мими.
Давайте акъл как да неутрализирам диверсанта.
Коментар