Здравейте фенове!
Темата е с цел разузнаване.
Имам една 410-ка. С "купе", което е в много лошо състояние. Не е кабрио.
Та.... има ли някой който би Купил нещо(и какво), за да знам какво да го правя Самурайчето. Купето, общо взето го отписваме.
Мотора 1000сс, без газ, само на бензин. Не загрява, не прегрява, има някакъв лек теч отзад към скоростите. Маслото "не го пипа"
Не сериозно, за работещо на бензин моторче си е екстра. 
2 каренца за смяна. Предно дясно. Задно-кардан.
Барабанни спирачки. Ако се вземе, това е първото нещо което трябва да се направи - смяна на всички гумички по буталцата - 8х2 - 16 гумички с нови.
Купувах, но се оказаха пълни боклуци.
Удари няма. Здрава рама.
Перфектно работещо парно!!
Зимата се гасеше, защото почваше да гори на краката, слагахме картон за да не бие право в тях. 
Има гуми 195/80/15 Fulda MultiTrac 4x4 с доста приличен грайфер. Джанти, самурайски.
Ако някой се интересува, кажете за да знам какво има като вариант да се купи. Темата е валидна 2 месеца, демек до края на 2010.
Снимки ориентировъчни:

П.п. Райчо, абсолютно никъде не ни е предавал.
Може да е с 1000сс, но си обикаляхме навсякъде. Където сме тръгнали, там сме стигнали. Страхотна машинка, която умира бавно от тежката "болест"(ръжНЯ).
София
0884 6две696осем - Вико
И тук за въпроси и предложения.
Темата е с цел разузнаване.
Имам една 410-ка. С "купе", което е в много лошо състояние. Не е кабрио.
Та.... има ли някой който би Купил нещо(и какво), за да знам какво да го правя Самурайчето. Купето, общо взето го отписваме.
Мотора 1000сс, без газ, само на бензин. Не загрява, не прегрява, има някакъв лек теч отзад към скоростите. Маслото "не го пипа"

2 каренца за смяна. Предно дясно. Задно-кардан.
Барабанни спирачки. Ако се вземе, това е първото нещо което трябва да се направи - смяна на всички гумички по буталцата - 8х2 - 16 гумички с нови.
Купувах, но се оказаха пълни боклуци.

Удари няма. Здрава рама.
Перфектно работещо парно!!

Има гуми 195/80/15 Fulda MultiTrac 4x4 с доста приличен грайфер. Джанти, самурайски.
Ако някой се интересува, кажете за да знам какво има като вариант да се купи. Темата е валидна 2 месеца, демек до края на 2010.
Снимки ориентировъчни:

П.п. Райчо, абсолютно никъде не ни е предавал.

София
0884 6две696осем - Вико
И тук за въпроси и предложения.
Коментар