Става въпрос за контролния панел за Автоматичния Контрол на Температурата в купето (ATC). От приложения TSB бюлетин става ясно, че за определени модели след 2003 се налага смяна на този модул, заради неадекватно поведение на модула, съответно или много студен въздух (дори при зададени 25 - 26 градуса) или недостатъчно топъл въздух през зимата. Проблемът според мен идва от прекомерно загряване на панела, на който се намира и инфрачервения датчик.
Нов струва 700лв. Горе-долу толкова ще дойде и с доставката този панел от Щатите или Европа.
Някой има ли опит или познание по въпроса или смята ли, че ще може да идентифицира проблема.
Засега не съм установил дали има значение на фарове ли се кара или не. Със сигурност обаче се загрява повече от необходимото.
Разбира се има и вариант да се монтира такъв от бензинова машина - стига да е същият.
Нов струва 700лв. Горе-долу толкова ще дойде и с доставката този панел от Щатите или Европа.
Някой има ли опит или познание по въпроса или смята ли, че ще може да идентифицира проблема.
Засега не съм установил дали има значение на фарове ли се кара или не. Със сигурност обаче се загрява повече от необходимото.
Разбира се има и вариант да се монтира такъв от бензинова машина - стига да е същият.
Коментар