Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Да, веднага след скока излезна от венеца, въобще нямаше скъсано.
    Ето как на един от най-елитните отбори в света може да се извади веригата от венеца.
    Това ако не е карък за състезателя здраве му кажи.

А ако се бореше за титлата в решаващо състезание?!
    Загуби световния шампионат, защото му падна веригата...

Както казва колегата освен прецакан водач друго не се сещам какво може да доведе до това.

ПП Сега изгледах изцяло състезанието на малките... Рокцен кефи много, огромен напредък за 5 кръга.
    Пожелавам му успех при големите и дано успява да минава пресявката, за да стартира в майн-а, там ще натрупа много опит. Това ако го направи ще бъде прецедент в историята на SX струва ми се.

Коментар

Аз се опасявам, че КТМ малко пребързват с натрупването на популярност в Щатите и рискуват с такъв талант като Роксен.
      Разбираемо е, че много им се иска да се наложат зад океана, но дано да не стане, "бързата работа, срам за майстора"
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Аз се опасявам, че КТМ малко пребързват с натрупването на популярност в Щатите и рискуват с такъв талант като Роксен.
        Разбираемо е, че много им се иска да се наложат зад океана, но дано да не стане, "бързата работа, срам за майстора"
        Няма Краси,КТМ си го прибират и от другата седмица са тук в Испания събират се всички фирмени пилоти за подготовка за сезона.

Коментар

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
          Няма Краси,КТМ си го прибират и от другата седмица са тук в Испания събират се всички фирмени пилоти за подготовка за сезона.
          Жоро пише че Роксен ще кара останалите кръгове в горният клас? Или друго си чул? Я раздуй

Коментар

Днес си говорихме с бащата на Евертс ,и ми каза че всички фирмени пилоти които карат КТМ ще са тук от 17 февруари.В момента е тук заводския тим по ендуро и чакат да дойде и Блазусияк.Днес доиде фирмения бус на WP от Холандия ,Евертс каза ще ще тестват нещо ново ,другата седмица ще знам повече като дойдат всички ,Маскуин сее оправил и той щее тук.Общо 23-ма фирмени пилоти на КТМ -крос ,ендуро ,жени и супермото.

Коментар

Какво е това ново?

Коментар

Е те постоянно фирмите тестват нови неща. Може да е нов мотор може да е и нов преден зъбак Никой нищо не ти казва. Но за Роксен съм сигурен, че няма да е там защото той ще кара всичко в САЩ така обявяват. Все пак поне Жоро ще си отгледа на професионалисти.

Коментар

В Хюстън Кен Роксен ще кара SX 350 F ... к'во им става на тия ? Вместо да го вкарат през парадния вход в залата на славата , може да го вкарат през задния вход на някоя болница...дано да се справи!!
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Програмата на Роксен е уникално натоварена. До началото на Световното по мотокрос, той ще кара суперкроса в САЩ, след това идва за първият кръг в Севлиево и веднага след него хваща самолета за САЩ, за да може да доизкара последният кръг на суперкроса. И след това идва за да кара в Европа вторият кръг от Световното в Холандия и след това отново лети за САЩ, за третият кръг от Световното. Кой прав кой крив и каква е тактиката ще се покаже от резултатите на Роксен. Всеки мисли, че ще му е трудно и че може и да не се справи, но според мен ако е жив и здрав няма да има проблеми никъде! Успех!

Коментар

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Дано за да гледаме шоу.

Коментар

Аз мисля, че шоуто ще стане. Даже, ако някой подцени Роксен нищо не се знае. Дано лапето не се уплаши. Не всеки ден кара с лица като Стюърт, Рийд и Дънджи...

AMA Supercross се отправя на изток към Texas

Коментар

Мисля, че плашене е дума която той не знае. Всичко опира до талант, подготовка, отбор, мотоциклет, късмет и разбира се заваряне на ръчката В момента му гледам времената и дава около 1.2 секунди по-слабо време на квалификациите от Стюарт, което не е хич много. Но ще видим как, ще е на стартовете.

Коментар

Повече от достойно представяне на младия талант Роксен !!!! Подреждането е следното :
                            1. Трей Кенард - поздравления и за него ,това му е дебютен сезон...
                            2. Райън Дънджи
                            3. Райън Вилопото
                            4. Дейви Милсапс
                            5. Шорт
                            6. Рийд
                            7. КЕН РОКСЕН
                            8. Меткалф
                            9. Тедеско
                            10. Алеси
                            ...
                            Стюърт е останал 15-ти , най-вероятно е паднал , няма как инъче...
                            Кевин Уиндъм е 19-ти.
                            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

На старта падат с Уиндъм и заради това са назад!

Коментар

Жалко за Стюарт,че е паднал още на старта.Поздравления за РОКСЕН,който е удържал напрежението и е завършил в десетката.Дано да успява да се придвижва напред в следващите състезания.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X