Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка на 3.01.2010г.(неделя)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за разходка на 3.01.2010г.(неделя)

Явно продължава спасителна акция на витарата. Дано скоро някой разкаже какво се е случило.
    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
      Доста притеснение имаше. Сашо от Дупница да си признава кой е. Говорих (май) със сестра му. Доста беше уплашена и притеснена. Казах и, че е в сигурни ръце и да не се притеснява - ще се върнат. Чакаме снимки и хубав разказ.
      Аз съм гореспоменатия.
      Притесненията бяха логични и основателни. Причината бе абсолютната липса на покритие и на трите мобилни оператора в зоната. Аз самия излязох в 7.00 сутринта и се прибрах малко след 2 през нощта , така че е нормално да има и такъв момент.
      Въпреки това съм много доволен от разходката.
      Благодаря на всички колеги за търпението , приятелския дух и за това , че никой , никъде и никого не изостави. Трудни моменти имаше в изобилие. Трасето беше много трудно проходимо при конкретните условия , но се държахме заедно и успяхме да се преборим с трудностите.
      Специални благодарности и на колегите Turtey и ogitoBG за бързата намеса в критични моменти и поздравления за яките им машини. Излизаха на места , където не бих си и помислил че е възможно. Също така и на Мишо с бялата Витара. На много места пътят беше трудно откриваем и се налагаше момчетата да ходят на "разузнаване" , а ние да изчакваме.
      Колегата Gichev, който пътува с мен помага много при разпъването на лебедки и колани , но също така направи много снимки и филмов материал. Ще очакваме да ги качи.
      Ето малко снимки от мен засега (нямах много време за снимане). Извинявам се за GSM-ското качество.
      Благодаря за вниманието.
      Сашо
      Прикачени файлове
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Хм. Казах ви аз че ще нагазите дълбоко у лайната, ма не слушате.
        Евала, за което, и съжалявам за витарата.

Аз в събота се счупих от работа и реших да хартисам. Явно с право, щото хептем щях да съм като пребито куче.

Давайте подробности де. Каква е хавата с витарата? Какво се случи?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Софт разходка с леки извращения?
          Хард разходка с елементи на траял?
          Спасителна операция с неизвестен завършек?

Ето нещо с което да възбюдя любопитството ви:

Разказът в картинки коминг суун

Коментар

Витарата е извадена.
            Снимки може да пусна малко по-късно от вчера. От днес общо взето снимки няма, но пък времето беше чудесно
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Както каза Търтея прибрахме и витарата за което благодаря на него Огито бг, Иван Попов и Мариела. Цялата е скована в лед и сняк включително и цилиндрите,сега е на сухо и топло и силно се надявам да няма изкривени биели. А за разходката беше супер макар и със щети ивсички се прибрахме мокри,гладни и уморени.
              За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
              За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Браво момчета ,че сте прибрали и Витарата.Радвам се че всички сте добре бяхме се притеснили след като никаква вест нямаше до никое време.С нетърпение очаквам колегата Gichev да качи снимки от драмата с елементи на екшън .Предполагам колегата glinski също ще ни засипе със снимков материал.Как се представи неговият паркетник със зимните гуми?
                п.с. Отивам за пуканки и чакам някой да разказва
                O888888-211

Коментар

Малко снимки от мен тук:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/tu...rpix/03012010/
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                    Софт разходка с леки извращения?
                    Хард разходка с елементи на траял?
                    Спасителна операция с неизвестен завършек?

Ето нещо с което да възбюдя любопитството ви:

Разказът в картинки коминг суун

е аре де?
                    не бързам за никъде...
                    XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Витарата е извадена. ...
                      Къде им намери толкова дълбока вода, че да удавите витарката бре?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

току що се прибрах от задачи, много се радвам че колегите са успяли да извлачат витарата! дано щетите не са големи...
                        снощи бях пребито куче и пропуснах да благодаря на колегите оги бг и крем карамел за лебедките и вообще навременната намеса в нужните моменти! също и на фотоокото на разходката за подадените въжета и всичко останало!
                        ааа, също и на петьо търтея дето ни забърка в тази каша
                        не бързам за никъде...
                        XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Който търси намира

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

присещам се как вчера вече по тъмно като дръпнахме най дългия участак по реката по едно време задните стопове на търтея пред мен ги гледах как потъват във водата... добре че после излизаха пак
                            не бързам за никъде...
                            XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
                              ... ааа, също и на петьо търтея дето ни забърка в тази каша
                              Айде сега Петьо бил ви забъркал! Човекът си каза предварително, че не е софт, така че рекламации не вървят.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

че кой има рекламации?
                                не бързам за никъде...
                                XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X