Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрула прекъсва някой знае ли защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Патрула прекъсва някой знае ли защо?

Колега аз бях сигурен, че не са повдигачите.
    Само да те питам като слагахте новите повдигачи, изпразнихте ли ги от маслото, което е в тях, или направо ги сложишхте и запалихте мотора?
    Ако не сте ги изпразнили, а направо сте ги сложили и запалили вече има ударени клапани и затова е по-лошата работа на мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнение
      Колега аз бях сигурен, че не са повдигачите.
      Само да те питам като слагахте новите повдигачи, изпразнихте ли ги от маслото, което е в тях, или направо ги сложишхте и запалихте мотора?
      Ако не сте ги изпразнили, а направо сте ги сложили и запалили вече има ударени клапани и затова е по-лошата работа на мотора.
      Прав си колега.Само,че надали има ударени клапани,по-скоро не-уплътняващи.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Ами той за да не уплътнява значи е ударен. Щом сега е по-зле от преди.
        Ако това е станало може въобще да не си играете да мерите компресия, а направо да му режете тиквата.
        Последно редактирано от tomik; 16-04-10, 09:35.

Коментар

Май е някаква строго секретна военна тайна от какво стават механичните повдигачи?Спокойно май не ме познавате добре намерих си ги чашите.Как толкова много хора сменихте повдигачите от хидравлични на механични и ни един неще да каже от какво ги взе и аз ще ви помогна някой ден разчитайте на мен.
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Все се каня да ви питам този проблем дето му викате ПОВДИГАЧИ дали няма и някое друго име примерно потънали клапани или умекнали пружини?Че нещо реглажа идва на пулове 2.65-3.00мм Май е в долна граница.Или така трябва да бъде?

Sofrace Offroad Team

Коментар

Сложи си повдигачи от новия Patrol 2.8 те са механични и стават точно а хлабините си ги извади от аутодата.
              ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Утре ще проверя точно как се оправяше проблема и ще пиша.
                ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Първоначално публикуван от flex Преглед на мнение
                  Сложи си повдигачи от новия Patrol 2.8 те са механични и стават точно а хлабините си ги извади от аутодата.
                  За съжаление се оказа,че на патрул У61 с механични повдигачи са му по-дълги клапаните съответно по къси чашите и не стават на такъв с хидравлични повдигачи.Аз моя го оправих сега с новите механични повдигачи си работи нормално не прекъсва но на два цилиндъра не им излиза реглажа в норма най вероятната причина е потънали клапани така,че да минат почивните дни и главата долу с нови клапани и проблема ще се оправи.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Според мен не ти трябват нови клапани, а нови легла на клапаните. Незнам какво може да му стане на клапана, ако не е ударен.

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                      Все се каня да ви питам този проблем дето му викате ПОВДИГАЧИ дали няма и някое друго име примерно потънали клапани или умекнали пружини?Че нещо реглажа идва на пулове 2.65-3.00мм Май е в долна граница.Или така трябва да бъде?
                      И аз това исках да попитам когато си сменил повдигачите смени ли и пружините,а иначе Гого флекса има отношение по въпроса,както и Тони на Йоцов механика,но никой не може да ти помогне ако не се срещне с проблема лично
                      Аз имам същия проблем над 3000-3500 оборота мотора забива/почва да преде/,но засега го карам така.
                      ПАВКО
                      0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                        И аз това исках да попитам когато си сменил повдигачите смени ли и пружините,а иначе Гого флекса има отношение по въпроса,както и Тони на Йоцов механика,но никой не може да ти помогне ако не се срещне с проблема лично
                        Аз имам същия проблем над 3000-3500 оборота мотора забива/почва да преде/,но засега го карам така.
                        Не пружини не съм сменял няма нужда клапаните са проблема.Сега работи перфектно няма прекъсване и се форсира докрай но не ми харесва,че три клапана са с луфт по 0.15 а трябва да са с повече но не мога да ги регулирам с най-тънкия пул 2.65 са на толкова и ще ги сменям всичките.Тони на Йоцов първо ми каза ,че не е чувал да се слагат механични повдигачи на патрул после като му звъннах беше измислил цена 750лв и за ден щяло да стане с механичните.Попитах го и него от какво стават повдигачите и той не казва голяма тайна е.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Не пружини не съм сменял няма нужда клапаните са проблема.Сега работи перфектно няма прекъсване и се форсира докрай но не ми харесва,че три клапана са с луфт по 0.15 а трябва да са с повече но не мога да ги регулирам с най-тънкия пул 2.65 са на толкова и ще ги сменям всичките.Тони на Йоцов първо ми каза ,че не е чувал да се слагат механични повдигачи на патрул после като му звъннах беше измислил цена 750лв и за ден щяло да стане с механичните.Попитах го и него от какво стават повдигачите и той не казва голяма тайна е.
                          Не е тайна на мен ми каза ,но не си спомям защото не съм решил още кога ще го правя,а и какво значение има за теб нали си поема гаранцията за ремонта.
                          ПАВКО
                          0888802068

Коментар

Не е тайна на мен ми каза ,но не си спомям защото не съм решил още кога ще го правя,а и какво значение има за теб нали си поема гаранцията за ремонта.
                            Поема гаранция за кое?Ако е за това,че ще заработи нормално да поема я но какво правим с потъналите клапани?Нали ме разбра ,че цената е само за смяна на повдигачите от хидравлични на механични не за демонтаж на глава и смяна на клапани и гарнитури и.т.н.Повдигачи и пулове да са 50-60лв гарнитура и семеринг 20лв абе 100 ги кажи и 2-3 часа труд още 150лв станаха 250 а останалите 500лв за какво са сигурно за гаранцията.Малко скъпо ми се видя а и точно мен да се опитват да ме набалбукват по тая схема няма да стане.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Поема гаранция за кое?Ако е за това,че ще заработи нормално да поема я но какво правим с потъналите клапани?Нали ме разбра ,че цената е само за смяна на повдигачите от хидравлични на механични не за демонтаж на глава и смяна на клапани и гарнитури и.т.н.Повдигачи и пулове да са 50-60лв гарнитура и семеринг 20лв абе 100 ги кажи и 2-3 часа труд още 150лв станаха 250 а останалите 500лв за какво са сигурно за гаранцията.Малко скъпо ми се видя а и точно мен да се опитват да ме набалбукват по тая схема няма да стане.
                              Не го приемай толкова лично ами отиди и поговори с Тони сигурен съм,че ще постигнете споразумение
                              ПАВКО
                              0888802068

Коментар

Не го приемай толкова лично ами отиди и поговори с Тони сигурен съм,че ще постигнете споразумение
                                Няма за какво да говорим няма за какво да се споразумяваме патрула си работи екстра и то за цените които ти написах.Но както сам забелязваш и до момента никой не се престрашава да напише от какво стават ш..ните повдигачи май някой си мисли ,че нещо голямо е открил де..а тия пари.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X