Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До Гран Канария и обратно ....някой ден

Колко хиляди евраци са ми нужни за да се установя при тебе?

Коментар

При мен е безплатно, само трябва да говоря с бабата дали ще е навита да делите една стая Ако го мислиш сериозно кажи какво смяташ да правиш пък може да измислим нещо. Като за начало - квартирите са между 450 и 1000 евро. Аз съм в апартамент 100-тина квадрата за 500 е.Ток и вода отделно.Преди бях в къща, 150 квадрата, малък преден двор и огромен заден, направен като парк - 750 е. Жената реши, че требе да сме по-близо до центъра и .... Има бунгала по 40-тина квадрата за 450-500 евро с басейн и включени ток и вода в цената. Ако си сам е лесно. Имам приятел, който живее на хотел. Малка спалня+холче с кухня. Сменят му чаршафите,чистят,рецепция,басейн,тенис корт, паркинг - 450е.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

... карат ли порцеланови джудженца, дето ги нареждат около пикника?
        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
          Те сами...
          Аз съм подривен елемент ама сама птичка пролет не прави. Виж ако се съберем 100-200 хиляди, като в Испания, няма да удържат Приканвам всички на които не им е кеф в България и искат на всички останали да им е зле да тръгват на сам.
          Недей, че малко ми трябва. И без туй се озъртам за някое по-топло място. Как вървят цените на жилищата при теб?

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
            ... карат ли порцеланови джудженца, дето ги нареждат около пикника?
            Не, на мястото на джудженцата взимат по още една-две каси едини и пиини Писал съм в темата за пикниците на местните.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ами с какво се занимавам. Режисьор съм.. Там нещо схема по моята част има ли..?!!

Коментар

Абе мислех си, че разбирам от всичко но тук ме хвана на тясно
                Нямам идея а и не зная кого да питам.

Коментар

Оспамихте хубавата тема на Дроба (вече има една за еднопосочен билет)
                  Благодарско за споделеното.
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Ееее супер , верно ще идвам нататък , много яко там . мислим към есента да хващаме пътя нататък , имам идея да се занимавам с автомобили мотори АТВ-та и всичко което се движи . Нещо като сервизче да си спретна там , дали ще стане , как мислиш и какви кинти ще са ми нужни за натам за мен и за жената ?

Коментар

Така и така поосмамихме, при положение че с работата нямам проблем (с условието, че има стабилна интернет връзка), как стои въпроса с оставането за по-дълго време? Някакви документи трябват ли ми, или само с личната карта?
                      124 -> 164
                      T4

Коментар

Първоначално публикуван от киро м-72 Преглед на мнение
                        ...... имам идея да се занимавам с автомобили мотори АТВ-та и всичко което се движи . Нещо като сервизче да си спретна там , дали ще стане , как мислиш...
                        Като за начало ти трябва много добър испански.
                        Първоначално публикуван от киро м-72 Преглед на мнение
                        .... и какви кинти ще са ми нужни за натам за мен и за жената ?
                        Цените на билетите варират доста. Пътувал съм за 200 и за 600 евро. Работата е малко на късмет. Купи си билетите сам от интернет. Нашенските билетопродавачи не знаят къде се намират. Най-добрата им оферта последният път за двупосочен за мен,жената и дъщерята (на година ) беше 2600лв. Купих си сам за 350 евро.

Първоначално публикуван от Сандо Преглед на мнение
                        ... при положение че с работата нямам проблем (с условието, че има стабилна интернет връзка), как стои въпроса с оставането за по-дълго време? Някакви документи трябват ли ми, или само с личната карта?
                        Няма ядове с оставането. Трябва единствено от тук да си изкараш резидентна карта, което с малко помощ отнема няколко часа.
                        Последно редактирано от droba; 21-04-11, 13:59.

Коментар

Колегата от форума, който беше на почивка в Playa del ingles и не се обади, веднага да си признае .......имам шпиони навсякъде !

Коментар

Дробе снимките кефят.Само 2 месеца сьм живял из Испания,но още ми липсва.Има шанс след около 45-50 дни да бием една котва с една лодка там та нищо чудно да черпим по едно.Ще пишем или направо ще звьня по телефона.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Звънкай.

Коментар

Re: От: До Гран Канария и обратно ....някой ден

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                                Колегата от форума, който беше на почивка в Playa del ingles и не се обади, веднага да си признае .......имам шпиони навсякъде !
                                Здравей, аз съм колегата който е бил на почивка, или по-точно не аз а мой много добър приятел който няма акаунт тук и влиза с моя да чете темите
                                Каза че съжалява че не е имал време да се срещнете и скоро(че не е в София в момента) ще си направи акаунт във форума и ще ти пише

Поздрави
                                Страхил
                                M57D30T1
                                W450

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X