Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Операция "Феникс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Операция "Феникс"

Операцията продължава ли?
    Необходима ли е помощ?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Необходима ли е помощ?
      Операцията продължава, за помощта Жоро ще каже.

Коментар

Като резахте и трескахте с тоя големийо чук, случайно да пощадихте едно железо дето ми трябва ?
        Става реч за железото от снимките.
        Прикачени файлове
        Тази земя, по която тъпча сега,
        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
        тази земя – не е моя земя,
        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
          ...
          Става реч за железото от снимките.
          тя си нямаше кУрмило още като си дойде само купе и рама с мостове (без предна дясна главина)
          Необходима ли е помощ?
          Утре след 10 А.М. до около 10 Р.М. помощ, кибици, ОЦУ, ....к`ви дойдат шъ ги приемем
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За днес времето се запълни. В неделя съм свободен целия ден, ако мога да помогна с нещо ще дойда с удоволствие.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Фениксът почти е хвръкнал.
              Днеска имаше бира, кебапчета и показни кръгчета

ПП Трябва да има и филм, и то доста дълъг, та ако някой реши да го качи ще е връхта
              Последно редактирано от turtey; 05-09-09, 22:37.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

В камерата нямало лента. Суха тренировка. Ще трябва да се повтори.
                Има няколко филмчета станали, но голямото драпане е изпуснато за съжаление.
                Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
                  В камерата нямало лента. Суха тренировка. Ще трябва да се повтори.
                  Има няколко филмчета станали, но голямото драпане е изпуснато за съжаление.
                  Нищо де, дай да ги видим. А то така или иначе интересното беше с кебапчетата
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Днес бавно и полека напред.

Феникс-ът излезе от канала! Чакам снимки от брат ми. Все още на бутане, но все пак хубавите неща бавно стават.

Вече си има климатик. За момента механично, но го има. Също така ел. стъклата тръгнаха без да се налагат доработки. Собственикът остана изключително зарадван - вече има и централно заключване. Старото купе си е нямало.

Инсталацията за стартера създаде леки проблеми. Не върти. Вероятно някъде се прекъсва управлението. Дядо Владо ще може да каже повече, когато открие проблема.

Помпата за инжекциона също не се обади. Причината се очертава скъсан сноп кабели.

За пълнота монтирахме заден десен блок светлини. Машината вече има десен стоп.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Един въпрос остана без отговор - в кой калник ще се счупи шампанското.

Коментар

Ето и снимки от днес. Извинявам се за лошито качество - снимани са с телефон.
                        Прикачени файлове
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                          Един въпрос остана без отговор - в кой калник ще се счупи шампанското.
                          Е, може и в предната броня, например.

Коментар

Така и така е разхвърлян, мисля, че няма по-подходящ момент от бърз дизайн на тръбни брони
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Така и така е разхвърлян, мисля, че няма по-подходящ момент от бърз дизайн на тръбни брони
                              За целта безвъзмездно предоставям тръбогибен инструмент с възможност за огъване до ф 60 мм, дебелостенни тръби с дебелина на стената 5 мм.
                              Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                              LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                              Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Ех, как ме съблазняватееее.
                                За съжаление ще отложа тези разкрасявания за напролет или когато му дойде времето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X