Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Субару Трибека срещу Митцубиши Паджеро4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Субару Трибека срещу Митцубиши Паджеро4

Поздравления за избора.
    В това купе има най много въздух.
    Поема огромно количество багаж, най после жената ще може да вземе ВСИЧКО, което и трябва за пътуването. Пътниците могат да щъкат из колата по време на движение, само се спуска предната седалка и ефекта е на ж.п. вагон. Крейсерската скорост е 140 км/ час.
    В кал и киша, автомобилът сам се вади, просто включваш 4L и поддържаш равномерни 2000 оборота. Колата щрака трака лекичко потръпва при буксуването, сама пуска и спира колелата и току помръдне па излезе.
    Аз се имах за много добър шофьор, но сега спокойно се доверявам на автоматиката.
    Успешен избор !
    Последно редактирано от Nik Nikolov; 19-05-09, 18:34.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнение
      Единственият минус, който забелязвам засега е, че няма карта на България на джипиеса и не можело да се сложи, докато Митцубиши не я произведе. Дето се вика - това да е кусура.
      Колега,поздравления за избора!До миналата година и Субару нямаха карта на България,сега незнам как е...(Предлагаше се допълнителен,преносим GPS-подарък).
      Поздрави!
      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнение
        Критериите, по които аз си избрах колата сигурно ще се сторят нелепи на по-знаещите.....
        Поздравления за избора - честито!!!

PS Толкова грамотно написан пост не се среща често....

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
          До миналата година и Субару нямаха карта на България,сега незнам как е...(Предлагаше се допълнителен,преносим GPS-подарък).
          Поздрави!
          И сега нямат оригинална, но системата им (Kenwood доколкото разбрах) позволявала да се излъже с някаква пиратска версия. Условието било дискът да е винаги в колата.
          www.offnews.bg

Коментар

навигацията пък е последното нещо, по което да избираш автомобил - преносимата навигация си е по-добре...
            Колегата в случая е избрал "по-закъсалия" дилър - имали са коли на склад, а спешно са им трябвали пари - докато тези от Субару се правят на тарикати и не държат нищо на склад - няма как да ги хване кризата... Но аз пък не бих си купил /платил/ кола дето още не е произведена...
            Честито!
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Държат колега,държат Колите,които са в шоурума са си тяхни Има склад в Б-я,има и в Гърция.Е за нещо което го няма и там чакаш да дойде от далеече.
              За навигацията-като броиш 100 000 + лева ,си е важно.А не да имаш разни допълнителни "работи" залепени по стъклото,кабели висят,запалката запълнена.Или да се правят интервенции по автомобила,че кабелите да се скрият,захранването от другаде и т.н.
              Най-малкото заради гаранцията,че и без това всички дилъри се чудят за какво да се хванат при проблем.
              Ако става въпрос за по-евтин автомобил,разбира се,че навигацията е най-малкия ти проблем.Иначе нищо не пречи,дори е хубаво да си имаш и преносима такава.
              Поздрави.
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Навигацията, вече ми е в Телефона. Компютъра също е в телефона.
                До 5 години телефона ще бъде в часовника
                Пък после ...ще видим . Най вероятно ще се чудим, как да защитим правото си да не ги имплантират при раждане
                Извинете за спама. Но като видя автомобил от 2000 година с вградена навигация с диск и ме досмешава.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

"Навигацията" всъщност освен ГПС, обикновенно има и една камара готини функции използващи тъч дисплея, така че си е екстра и найстина не разбирам защо наште дилъри я махат когато поръчват автомобили на склад - примерно моят Колеос въобще не се внася с "навигация"???
                  А за пример мога да дам Нисан ГТР - на който можеш да се загубиш из менютата и опциите

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Е, тя костенурката ако е с V8 двигател и с Куадра драйв нема да е учудващо!!

Костенурката и с V4 и FD-1 пак ще е по-бърза,а да не говорим за батко и с V8-ка !
                    JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
                    JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
                    JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
                    JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Мисля, че колегата е направил правилният избор. Трибеката е много странна кола, а пък за ски, морета и прочие, съвсем не мисля, че е по-подходяща от Паджерото. Говорим за вътрешен обем, удобство при качване, слизане с багажи и прочие.

Само, не разбрах при положение, че и двете коли са фул-тайм, само че единия механично, другия електронно управляван, как излезе, че на Паджерото е допотопна системата. И не, не е на задно, това е опционален режим, основното предаване е фул-тайм и нищо не се износва по трансмисията допълнително, като се кара така.

uazik, има келепир и от AWD/фул-тайм на сух асфалт, зависи колко си стъпил върху газта..нали се сещаташ....

Коментар

Поздрави за правилния избор!! Абсолютно поддържам и обявения разход за паджеро извънградско-9.6-10 без да се жали много много.Не знам как колегата беше постнал 13 /100 .С времето ще оцените и по големия обем и по високата позиция и резултата ще е следния-моята жена от поло 1,6 автомат ме врънка за второ Пажеро за нея къса база за града, защото
                        "лесно се карало, навсякъде паркирало, било сигурно за детето и харчело точно колкото полото, и темпомата било хубаво нещо, а кожата лесно се чистела....и цената много паднала" Толкова и харесва че чак и на обратна дирекция би седнала...

Коментар

Поздравления, колега. Не съм разбирач, но и по моите си критерии(както писа) съм за Паджерото.
                          Само едно ме изненада от прочетеното до тук. Къде остана във всичко това нисан патрол? Необяснимо е за мен да си го пропуснал, а и колегите споменават основно Патфайндер?? Да не трие някой с тойота
                          Пийте червено вино! Дава здраве.
                          А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Първоначално публикуван от ggs Преглед на мнение
                            ... Къде остана във всичко това нисан патрол? ...
                            Няма нищо изненадващо. На колегата му трябваше "джиповидна кола", а не камион.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Няма нищо изненадващо. На колегата му трябваше "джиповидна кола", а не камион.
                              Пък и отдавна взе решение вече.
                              Зима иде

Коментар

Взе. Купи го. Много му харесва, така че като го продаде тия дни, няма да е без пари. В личен разговор ми каза че ще му липсва музиката, той разбира от такива неща.
                                Просто миналата седмица между едни бурени над Тетевен намери един ГАЗ-69. Опита се придобива после, лесна работа. А отначало само им кипяла кръвта при пълнолуние, така съм чувал. Не разбирам много защо вампирите получават оргазми при пълнолуние баш па от джипове.
                                *изплюва парчетата от пила за зъби, рови в хладилника за шишето с кръв*

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X