Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с WJ 4,7
Свий
X
-
От: Проблем с WJ 4,7
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеКрив диск?
Ако е каран с "висококачествени" накладки тип "шмиргел", бързо ги е престъргал. Може да ти е блокирал и водач в спирачния апарат..разглобете и гледайте !0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Уточнявам проблема.
При скорост до 80 км/ч. се чувства като интервално спиране и не се усеща на волана, само имам чувството, че педала се повдига нагоре. При скорост от 80 до 150 имам чувството, че нещо ще се откачи. При рязко спирани, независимо от скоростта, няма тресене. Ходих днес да проверя ходовата част и направих регулировка на предница. Няма нищо разбито по цялата ходова част. Не греят дисковете. Но техниците се съмняват за криви задни дискове. Дисковете не са износени и са гладки. Имат място за една стружка.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Не е шега работа спирачната система- пак казвам..ревизия си трябва, разглобяване, позачистване, намазване на водачите с гресчица, гледане за блокирал апарат и неравномерно износване.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Предварително се извинявам на колегата че му ползвам темата ама само един въпрос?Трябва да си купя накладки.Свързах се с колегата Niki P и той ми предложи TRW или Ashika.Като казва че първите повече се купуват.Вие какво ще кажете?
БлагодаряJeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеПредварително се извинявам на колегата че му ползвам темата ама само един въпрос?Трябва да си купя накладки.Свързах се с колегата Niki P и той ми предложи TRW или Ashika.Като казва че първите повече се купуват.Вие какво ще кажете?
Благодаря0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеУточнявам проблема.
При скорост до 80 км/ч. се чувства като интервално спиране и не се усеща на волана, само имам чувството, че педала се повдига нагоре. При скорост от 80 до 150 имам чувството, че нещо ще се откачи. При рязко спирани, независимо от скоростта, няма тресене. Ходих днес да проверя ходовата част и направих регулировка на предница. Няма нищо разбито по цялата ходова част. Не греят дисковете. Но техниците се съмняват за криви задни дискове. Дисковете не са износени и са гладки. Имат място за една стружка.Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Коментар
-
Свалих задните дискове и при замерването се оказа, че единият е съвсем малко крив. Шлайфахме го и нещата са по същия начин. След като поставих диска и го покарах известно време, забелязах, че по диска се редуват светли и тъмни участъци на през 3 или 4 сантиметра-интервално. Може ли да е от накладките? Като свалях апаратите забелязах, че накладките ми са почети износени, имат около 4мм. месце или да е от АБС-а. Някой датчик да се е прецакал.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеимат около 4мм. месце0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Сутрин като запаля и ми се променят оборотите, ту високи ту ниски. Почети гасне/300-500/оборота, а има случаи и да угасне и след това се вдигат до 2000. Мислех че е от Ламбда сондата, но вчера я смених и пак същата работа. Давайте предположения или направо диагноза за решаване на болежката.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеДавайте предположения или направо диагноза за решаване на болежката.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеМоторче празен ход.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Нормално при проблеми със стъпковия електромотор. При студен мотор, двигателя е чувствителен при корекции от моторчето за празен ход.
Свали го, почисти го с WD40 или подобен препарат и го раздвижи.Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар