Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двигател от Е290тд на Г класа 460
Свий
X
-
От: Двигател от Е290тд на Г класа 460
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеКакто е написано, изглежда някаква лесна работа. Къде се мъчихте най-много?
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнениеЕ-класата предполагам е имала ABS. Моторния компютър не го ли търси?
На снимките с тенекеджийската работа виждам че сте сменяли и страничните панели и прагове, би ли споделил от къде ги достави?
Коментар
-
Как успяхте да изкарате интеркулера пред радиатора? Това е най-важният въпрос. Другото е лесно.
Поздравления за работата.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от roniko Преглед на мнениеНай-много се мъчихме да намерим свободно време , защото все пак основно се занимаваме с друго.Съществен проблем срещнахме с имобилайзера , отначалото се опитахме да си го оставим в инсталацията , после се оказа че нема да ни върже, и намерихме специалист да ни сложи емулатор , та така отпаднаха доста жици.Но важното е че накрая се получи , колата върви прилично , няма нищо общо с тоя клопатарник дето беше .
Кажи с какви дифове си? Сега колко е разхода му?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kp_jeep Преглед на мнениеКолега, чудесна работа! Кажи от къде може да си намерим прагове и други тенекиики за Г-то.Аз го имам същото купе и мисля да ги позакърпя.
Кажи с какви дифове си? Сега колко е разхода му?около 500-600 евро два прага със два задни калника и панелите около стоповете , не си спомням точно. Но ако те интересува точна сума мога да проверя за конкретен детайл и да ти дам цена . Това което знам със сигурност е , че не се намират евтини ламарини за този джип. По въпроса за разхода не знам колко харчи, не ми работи брояча на километража но не е страшно. Дифовете са му 44;9.
Коментар
-
[QUOTE=kp_jeep;2326411]Ти последно на кой джип го качи този мотор на дизела и или на бензина? Май е на дизела, но ти ще кажеш............[/QU
На дизела , по ни се виде лесно.С два блокажа е и няма да се преправят сондите. Бензиновия ще го махам , не ми трябват два.
Коментар
-
Днес се сетих да си посъживя малко темата , може би е плод на целодневното ми бездействие , но и да споделя впечатленията ми от едногодишно каране на новия мотор. Като цяло съм много доволен , върви прилично и в никакъв случай не е лаком .Нито за миг не съм съжалявал за избора. По време на Експедиция Родопи 2014 ми даде среден разход 12/100 което мисля , че е доста добре. Другото което имам да споделя е една нова придобивка по джипката.
И така , преди месец ме "клюцна" доста силно на колегата щъркела, и решихме леко да го "подсилиме".Не ,че му липсваше сила, ама.....................шило в торба не седи.
За целта беше закупена една по голяма турбина GARRETT GT61 , и малко коленца и фланци и се започна .В общи линий проекта се движеше по план. Зор никакъв, въпроса е да стане .
Това е демо версия но новия колектор , и да се добие бегла представа за разликата между стандартното жужарче ,и неговия наследник.
След като беше извършена трансплантацията, закарахме джипката на училище. Там я пообразоваха как да се отнася към новата придобивка. Оказа се схватлива и взе , че възприе новата наука благодарение двата нови чипа в мозъка и. Накрая се оказа сполучлив експеримент , върви прекрасно , на светофар се заяждам с колите и при това доста успешно.В гората където и е основната роля където минавах на втора сега съм на трета. Започна да върви с лекота. Определено сила не и липсва , напролет ще я премерим на диното , че сега със Силверстоните не е работа. Ето и как изглежда мотора в завършен вид:
Е те това е , толко не съм писал от осми клас.
Благодаря още веднъж на колегата Миро за добре свършената работа!
И пазете се от щъркели!!!!Последно редактирано от roniko; 04-01-15, 18:57.
- 4 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар