Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада нива Прозорци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лада нива Прозорци

Аз имам такива прозорци. Когато купувах Нивата от НАР преди 5 години ми ги предложиха. Мисля, че доплатих 180 лева. Доволни са тези, които се возят на задната седалка.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Ate Преглед на мнение
      Аз имам такива прозорци. Когато купувах Нивата от НАР преди 5 години ми ги предложиха. Мисля, че доплатих 180 лева. Доволни са тези, които се возят на задната седалка.
      Колега,по горните коментари казват че пропускат вода при миене и не оплатняват добре,ти какво ще коментираш.

Коментар

Вярно е, че пропускат вода, но само при силна струя, насочена отзад напред. Проблем е уплътняването на рамката спрямо купето - просто тази рамка се поставя ВМЕСТО оригиналните стъкла и решението е допълнително уплътняване със силикон. Това още не съм го направил, а се налага...

Коментар

Първоначално публикуван от Ate Преглед на мнение
          ... и решението е допълнително уплътняване със силикон...
          Неутрален силикон (не мирише на оцет). Иначе след година-две ще ривеш че е ръждясало.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Отваряеми задни прозорци се продават в магазина за Лада в Пловдив, който се намира близо до изхода към с.Труд. До него имаше баня и фурна. Нека пловдивчани да обяснят къде точно се намира. Прозорците са италиански и струваха около 120лв. за бройка.

Коментар

На Нивата на брат ми сложихме такива плъзгащи се и е доста по-добре особено за возещите се отзад. Сменяват се сравнително лесно и бързо(като всички стъкла с този тип уплатнения), а може и при автостъклар за 10-20лв и не се занимаваш. Ако някой го интересува мога да го питам колко струваха, че аз не помня.
              Прикачени файлове

Коментар

Моля, ако някой знае, откъде може да се купят плъзгащи се задни прозорци за Нива, нека да напише цената и координатите на магазина. Благодаря, предварително!
                Jeep Grand Cherokee 5.2; GSM - 0892-757-619

Коментар

Намерих необходимата ми информация - магазина се намира в гр. Пловдив, ул. "Васил Левски" 90, тел.032/953 - 688.
                  Едно плъзгащо се задно стъкло за Нива е 90лв., к-т 180лв.
                  Jeep Grand Cherokee 5.2; GSM - 0892-757-619

Коментар

От: До: Лада нива Прозорци

Не мога да преценя на око от снимките колко сантиметра е отвора на плъзгащите се прозорци? Интересувам се по-конкретно дали ще може от него да се провре ротвайлерска глава Ще ми бъде невероятно удобство...

Коментар

От: До: Лада нива Прозорци

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                      Не мога да преценя на око от снимките колко сантиметра е отвора на плъзгащите се прозорци? Интересувам се по-конкретно дали ще може от него да се провре ротвайлерска глава Ще ми бъде невероятно удобство...
                      Дето вика една съседка, "Не знам колко Му е голяма главата..", но ето ти размера на светлия отвор - 265мм по хоризонтала и 313мм по вертикала. Направил съм ти и снимки, но ще ги кача само ако държиш на това. Да не товаря излишно страницата.
                      "Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм."
                      сър Уинстън Чърчил

Коментар

От: Лада нива Прозорци

Чудесно, явно ще слагам нови прозорци...

Коментар

Сваляй внимателно уплътненията и запази оригиналните стъкла, ще ти потрябват.
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Аз ще се въздържа от съвет, но ще споделя фактите.
                            На първия прозорец, колкото и да внимавахме, съсипахме лайсната, запазвайки прозореца. Вторият направо го счупихме, за да запазим лайсната. НАР вече трета година не са внасяли от страничните лайсни(лява и дясна), докато от дългите има. Те са еднакви за отпред и за отзад.
                            В тази връзка, имам за подаряване заден страничен прозорец.
                            "Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм."
                            сър Уинстън Чърчил

Коментар

Купих си два прозореца комплект. На първо четене ме впечатли изработката въпреки, че са турски. Изглеждат много читави и уплътненията са доста добри. Прозорецът пък е достатъчно здрав... Установих го по случайност, след като изпуснах крика върху него

Утре ще кръстосам София в търсене на майстор, който да ги смени

Коментар

От година карам такива прозорци и не ми харесват-пропускат вода.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X