Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един член в отбора на витарите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още един член в отбора на витарите

Много лачена тая витрака Сега малко лифт, гуми и е готово зверче . Да ти е честита .
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Честито и от мен колега!
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Честито и добре дошъл в Клуба
        Много добро шагре има на Car System, продава се в Бриколаж.Поразрови се назад даже съм качил снимки.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Честито на колегата !!! Много безаварийни километри и много да те радва красавицата...
          Понеже споменаваш, че следва лек тунинг, а оттук следва и повече оффроуд излети, ти пожелавам също да позапазиш малко по-дълго тази хубава боя по купето
          [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
          0899089976 Адриян

Коментар

Ще изчакам лятото и я карам да опръскат, пък накрая ще кача снимки да се види и крайния резултат.
            Ето малко снимки от днес докато издирвахме с колегата пищни риболовни местенца по лома. Риба нема, ама пейзажи бол.

Коментар

Пейзажите са супер,и лачената витарка също
              Да я караш 100 години!

Коментар

Колега, честито! Желая ти много безавариини километри и приятни мигове!

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                  Ще изчакам лятото и я карам да опръскат, пък накрая ще кача снимки да се види и крайния резултат.
                  Ето малко снимки от днес докато издирвахме с колегата пищни риболовни местенца по лома. Риба нема, ама пейзажи бол.

колега къде е последната снимка мн ми е позната тази местност
                  Човек се учи с много практика:D

Коментар

Всички снимки са от спускането ми по склона към с.Нисово и са подредени, както хронологично така и във височина. Гробищата бяха във вече равнинната част малко преди да достигна селото. Естествено част от гробовете бяха прясно разкопани. Природата и релефа на природен парк "Русенски лом" са страхотни, повече може да се прочете тук http://lomea.org/indexBG.html

Коментар

Мислех като приключа напълно с ъпдейта, тогава да кача снимки, но явно край няма да има.
                      Започна се от тук

Много трудно открих стругари, които да направят следните фланци и подложки

Всичко вече е по местата си

Тук вече мога да се похваля с почти монтиран кит Славини, останаха само планките на предния диф. Няма начин да не искажа отново огромните си благодарности към Славин. Без неговите чертежи сигурно още щях да търся най-удачния вариант за повдигане.

Проба на новите гуменетки.

Следва монтаж на лебедката. Тук ясно си личи и баш майстора, на който още му се чудя, как ми се връзва на акъла, но пък свърши перфектна работа.

Много добро място открих на управлението, само ме е яд, че не намерих подходящи цветове на кабелите, но ще го преглътна, поне шлаухките са каквито трябва.

За сега я докарах до това ниво

Остана може би най-трудния елемент и това ще бъде предната броня.
                      Сега се търси газова уредба и човек, който да монтира бутилката на мястото на резервоара.

Коментар

Кажи че си ти и аз съм тръгнал да давам акъл на кадър от електрото, откога се запали, да ти е честита, а за кабелите-деформация, училищна

Коментар

Лошото е, че деформацията не е само около кабелите, то ако се бях ограничил само там, щях да черпя всеки ден
                          Уж само за риболов си я гласях, а вече отлетяха около 9000лв., като се замисля, колко идеи още чакат
                          Ето една от тях. Само незнам точното наименование на щангата. Някой, ако се сеща да не си трае.
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                            Лошото е, че деформацията не е само около кабелите, то ако се бях ограничил само там, щях да черпя всеки ден
                            Уж само за риболов си я гласях, а вече отлетяха около 9000лв., като се замисля, колко идеи още чакат
                            Ето една от тях. Само незнам точното наименование на щангата. Някой, ако се сеща да не си трае.
                            Извинявам се, че се намесвам в темата. Колега би ли ми обяснил за какво служи тази щанга? Гледам я на всички 2.0 V6 Витари и се чудя за какво е. И от къде /от каква кола/ примерно мога да си я открадна
                            Мерси
                            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Понеже витарите са с много пикливи предници и като я удариш от едната страна или влезеш по рязко в някоя дупка и горе се събира. После няма изпъване, а тази щанга държи горе ботушите и става като едно цяло. Ако някъде греша ме поправете, не претендирам да съм майстор.
                              Един приятел ми каза, че ще ми я изработи/може и на винт посредата/ на според мен добра цена.

Коментар

Това е рзпорна щанга или по селскому-ролбарслужи, ако има усилие в предницата да не се разтварят бомбетата, слагат се и отдолу на някои автомобили, аз имах на Джетата и долу и горе, голяма пара са, тъй като трудн0 се намират и се слагат, когато колата е на поточната линия, преди да се оборудва, като сложат двигателя и другите неща и тя поема усилието. Ако се сложи след това няма кой знае какъв ефект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X