Разгледайте постовете на Kograman и може да добиете бегла представа, какво е правено по автомобила и кога, но това само за информация. Трябва да се види и разговаря с него все пак и той е от Форума.
Лично не съм му виждал колата, но като си спомня с колко мерак я взе и колко пари вложи в нея след това, едва ли можеш да очакваш "изненадки". Човека я продава, щото чака бебе и търси нещо с повече обем за багаж. Плевен е на 150 км., говори с него, иди и я виж ... Пък може да се разберете и друго...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Като се вземе предвид това че изборът на автомобил втора ръка е въпрос на компромис между цена , качество и комфорт ( всъщност май за всеки автомобил е така ) , джипката според мен на колегата Kograman за вариант КБ си струва парите до стотинка. И като вариант на модела (сравнително нисък разход на гориво , сравнително мека возия идваща от пружините , добра динамика идваща от мощността на бензиновия двигател и по-лекото купе и не на последно място наличието на климатик ) и като поддръжка ( следейки постовете му смятам че джипа му е стегнат отвсякъде ). Така че ако аз трябва да избирам бих предпочел неговия пред варианта 7000 от Горублене и молитви към Господ да няма скрити дефекти. А такива са неизбежни щото познавам нрава на западняците ( особено на жабарите ) - задължителна поддръжка на колата в гаранционен период -и няма как друго , щото иначе ше отпадне гаранцията , а после безмилостна експлоатация 3-4 год. и хайде на баламурниците на изток рая ! Пари за нов си имат ....
...И накрая един съвет към Kograman : Пич , послушай съвета на колегата Kuzdov за детските колички и си карай джипката ! Ше те е яд ако я продадеш , да знаеш !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Изчел съм всичко във форума и имам чуството, че kograman май направи джипката си като нова /не го познавам и не съм я виждал/, но не е подминал и най-малката дреболия. Въпреки, че като купи друга и ще почва отначало. Пожелавам успех и на двамата колеги.
Как да разбера на пръв поглед дали има LSD на задният мост?
Как да различа коя е 116 и коя 120 коня, говоря за В модела, къса база, дизел?
За LSD-то - вдигаш на крик едната задна гума, освобождаваш от скорост и опитваш да я завъртиш: ако ти е трудно да я завъртиш, значи работи в някаква степен. Другия тест е като вдигнеш едновременно двете задни гуми, изключваш от скорост и завърташ едната - ако другата се завърти в същата посока ( а не обратно, което е нормално за обикновен диф. ), значи имаш късмет.
За дифа - върви на някоя затревена поляна или кална такава. Някой превърта гуми на първа а ти отзад, на почетно разстояние, гледаш дали превъртат и двете заедно.
За конете може би по табелата- някъде във форума ги имаше видовете двигатели по години и мощност. Като видиш талона и годината на производство и ще светне.
Това което излиза при мен, е че двигателят със 120 коня се монтира от 2002 до 2004г. Този със 115 кс се монтира от 2000 до 2004г. И двата двигатвля се водят Y22DTH и мисля че разликата е единствено в ЕКУ-то им.
А с една и съща кутия ли са?Защото 2.2 DTH, го дават по-икономично да не са сменили скорости или предавателно число на диф.Или само от друг софт е паднал разхода...нещо от сорта на 0.6 или 0.7 разлика при градско и около 0.3л при извънградско.
Последно редактирано от Vangelis84; 09-11-13, 20:32.
Коментар