Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик

Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
    Така и така почнахте да питате за различни Шевролети, та да питам ако може за Тахое (около 2000г.), интересно ми е какво ви е мнението (лично, от четено)
    E...Тахо е друга работа, ама там проблема е да го намериш, че баш ги нема ....интересно ми е какво приложение ще му намериш..освен гъзеене?
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

От: Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик

Колега, какво стана с Шевролета ?!
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

До колкото знам блейзъра е добър, аз лично мисля че си върви прилично, макар и да съм го карал малко(щях да взимам един преди 2 години), този който карах беше газифициран, ама до колко успешно нямам представа(а и нямам доверие на фирмата която го е газифицирала).За газта и не само най-точно ще ти кажат Димата и Владо.Части също има доволно.
        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          .интересно ми е какво приложение ще му намериш..освен гъзеене?
          Е малко ли е

E...Тахо е друга работа, ама там проблема е да го намериш, че баш ги нема ....
          Е аз съм го намерил и не се здържах да го купя, че е арно и с много хубаво газово инжекционче Остава да уредя превоза от немско, че е само 2.5т и се мръщат че ще го броят за две коли. Бащата не го одобри (сака си паджеро 3), за това ще ходи на пазара..
          '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
          '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
          И разни BMW-та...

Коментар

Е малко ли е

Е как ще е малко...

Е аз съм го намерил и не се здържах да го купя, че е арно и с много хубаво газово инжекционче Остава да уредя превоза от немско, че е само 2.5т и се мръщат че ще го броят за две коли. Бащата не го одобри (сака си паджеро 3), за това ще ходи на пазара..
            Браво, коя годинка е..дай некоя снимчица да ни подразниш Малко поне няма ли да се правиш на Хорейшио..
            Последно редактирано от sonda; 07-06-13, 11:44.
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Браво, коя годинка е..дай некоя снимчица да ни подразниш Малко поне няма ли да се правиш на Хорейшио..
              10.2001г., 5.3 Вортек с газов инжекцион БРЦ със система за мазане на клапаните (95 литра бутилка - сигурно похапва доста) Салон и купе са много запазени, по рамата има само повърхностни ръждички.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:222.JPG
Прегледи:1
Размер:75.3 КБ
ID:5490592
              Повече като дойде и му пусна обява в форума
              '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
              '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
              И разни BMW-та...

Коментар

10.2001г., 5.3 Вортек с газов инжекцион БРЦ със система за мазане на клапаните (95 литра бутилка - сигурно похапва доста) Салон и купе са много запазени, по рамата има само повърхностни ръждички.
                [ATTACH=CONFIG]593349[/ATTACH]
                Повече като дойде и му пусна обява в форума
                Хубавец! Ето тоя и Suburban-а са истинските Шеви тракове...в багажника им се хващат по две Каптиви
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Страхотен е със здраве да си го караш.С тва като спреш в центъра сигурно ще те карат дапускаш по 2смс-а за него
                  Pathfinder 4.0L

Коментар

И така, днес след по-сериозен оглед и тестване вече съм собственик на шевито. Първите впечатления са ми много добри. На първо време какво видях, като неща за отстраняване:
                    1. Скъсан вътрешен маншон на предна дясна полуоска.
                    2. Налях му за 100 лв. бензин и просълзя от гуменото съединение между входната тръба и резервоара.
                    3. При пробата климатика заработи отлично, но само за около половин час и след това изчезна.
                    4.Не работи централното заключване, нито от лявата,нито от дясната ключалка, а само от бутона за управление отвътре.
                    Като забележки за сега е само това. Иначе звук на мотора, ускорение-уникално. Автомата работи отлично не се усеща кога сменя предавките, преден мост и бавните работят и те, мотора работи равномерно както студен, така и загрял. За сега толкова, като го измия и пообслужа, ще има и още снимки. Доколкото видях двигателя е без ангр. ремък, което е добре. Предстои по обстойно опознаване очаквам да помагате!!!

Коментар

Честито Колега..със здраве да го караш! Дребни неща са тези дефекти,ще ги оправиш..!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Колега направил си отлична покупка, Шевито е много добро ще го постегнеш. Лятото и аз си купих такьв но в доста по лошо сьстояние. Вече 6 месеца си го реставрирам сам,почти всичко пипнах, вложих около 900лв+гас и колата стана много добре.Мисля че Шевито е добра, машина вьрви перфектно.

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Преглед на мнение
                          Колега ...... вложих около 900лв+гаЗ .
                          Капитане, може би на Карибите пътувате във времето.....темата е малко стара, .......ъъъъъъ 900лв. за реставрация на това още си в началото, или не е била толкова зле........
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Преглед на мнение
                            ...почти всичко пипнах, вложих около 900лв...
                            Или нещата са били дребни за "пипане" или са били малко на брой...900 лева са нищо сума за "реставрация"...
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Колеги, за да не пускам нова тема - като сме на тема американци - имате ли впечатления от Saab 9-7x? Знам, че е посвален Trailblazer, но е доста по-красив и луксозен. Има един 4.2 278 к.с. на прилични пари, чудя се дали да го купя. Мисля, че няма да има проблем с газирането?

Коментар

Първоначално публикуван от DanKem Преглед на мнение
                                Колеги, за да не пускам нова тема - като сме на тема американци - имате ли впечатления от Saab 9-7x? Знам, че е посвален Trailblazer, но е доста по-красив и луксозен. Има един 4.2 278 к.с. на прилични пари, чудя се дали да го купя. Мисля, че няма да има проблем с газирането?
                                Твърде бъгави са Трейлблейзерите....премести таргета, за да не береш ядове !
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X