Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай на 235-ци.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Самурай на 235-ци.

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
    Това е много силно изказване...
    Отново подчертавам,че става дума за много сериозен наклон.
    Примерно в нашия край аз поне знам само 2 такива места.
    П.П.Не ме разбирайте погрешно.
    В никакъв случай не плюя Самураите.
    Говорим за това,че съществуват един макар и малък процент ситуации в които наистина силицата на мотора не достига и от това често пострадва съединителя.
    Иначе са си супер машини-спор няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
      Отново подчертавам,че става дума за много сериозен наклон.
      Примерно в нашия край аз поне знам 2 такива места.
      Много оспамихме темата, ама... нали не си мислиш, че само във вашия край има сериозни наклони...
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
        Много оспамихме темата, ама... нали не си мислиш, че само във вашия край има сериозни наклони...
        Разбира се,че не мисля-спор няма в това-.

Коментар

С оригиналният 1.3 двигател и мостове си въртях 33-ки Суомпър ТСЛ. Съединител съм сменял само след дърпане на джип с блокирал мост от Рио де лайнаре, доста хора са били свидетели на случката. Няма място където да съм искал и да не съм отишъл. Стоков Самурай 31-ци не ги брои за проблем.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Абе къде е тоя Густав да ви обясни набърже
            Лудак

Коментар

Речено, сторено. Дойдоха ми 235х75х15. Качих ги незабавно, напомпани на 1,2 bar. Първа проба - дупките по улицата. Вози по-добре от старото Kumho KL71 195х80х15, напомпано на 1,4 bar. Втора проба - дигата на река Марица. Там наклона варира между 35* и 45*. Машината имаше достатъчно мощност, без полусъединител, на 1-ва бавна, да се изкачи по наклона. Повторното качване го направих със спиране по средата на наклона. Тръгна без проблем, но иска здраво държаща ръчна спирачка. Доволен съм от замяната. Може да видите резултата на приложените снимки.
              Понеже явно не мога да овладея изкуството да качвам снимки във форума, позволявам си да дам линк в Google снимки, за преглед:
              https://plus.google.com/photos/11232...PWypvnAo4vM3wE
              Последно редактирано от asenv; 01-11-12, 17:32.
              LZ1AIV

Коментар

Сега резни малко краищата на бронята да не преебеш чисто новите гуми.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Резнах ги предварително, още при самото монтиране. В Събота, като кача и трима авджии, ще си покаже.
                  LZ1AIV

Коментар

Добре изглежда Самика...и да в предния си пост съм объркал 75см с 85 ...
                    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Честито! Тая щанга отпред може да пробваш да я разкачиш и да видиш как е без нея..(на мен ми хареса разликата )Но, ако караш бързо и не търсиш повече кълчене на мостовете, по-добре не я махай.
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X