Обява

Свий
Няма добавени обяви.

светна ми лампата на тока

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: светна ми лампата на тока

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Има неща които лаици не могат да ги видят. Добре е, че проблема се е решил, ама все пак имай едно наум.
    Напълно съм съгласен с теб, но както споменах се къпах в бая локви и тогава светна, на километър от в къщи(слава богу), аз живея в планината и тука е малко трудно да докарам професионалист- утре, понеделник все пак сме на работа, а и идеята ми беше покрай локвите да не съм го намокрил и него, говорих с Иван Горчев и той подхвърли тая идея, свалихго за да го суша евентуално, ма като видях четките и добре , че има денонощни магазини.
    Иначе задължително ще мина и през професионалист - да му тегли едно око! АА, забравих да спомена и финансовата част, много ми е важна в момента - нема кинти
    Последно редактирано от zmiata29; 19-02-12, 19:59.
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Хе хе, на мен генератора е спирал да зарежда защото четките не опират в пръстенчетата на ротора. А бях на път за Трявна за предното състезание. Едва се добрах до Търговище, и като отидохме при един майстор, след разглобяването се оказа, че четките са дълги по един метър(не са износени демек), но четкодържателя е наблъскан с кал, тя е изсъхнала, и не пуска четките да стигнат до контактните пръстени.
      Та така с нашето хоби...

Има едни безчеткови генератори за трактори, ама са по 150 лева, не ми се дават излишни пари.

Като застраховка срещу такива проблеми(не, че ще се предпазиш, ама ще можеш да се добереш до сервиз или поне магазин)-слагай голям акумулатор. Нищо му няма на генератора, но следи батерията да не остане недозаредена през зимата, или при често градско каране.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Като застраховка срещу такива проблеми(не, че ще се предпазиш, ама ще можеш да се добереш до сервиз или поне магазин)-слагай голям акумулатор. Нищо му няма на генератора, но следи батерията да не остане недозаредена през зимата, или при често градско каране.
        С тоя сняг тука у гората, с фарове и парно нямаше да стигна и до околовръстното - с 40Ач акумулатор, иначе лятото съм се прибирал и от Оряхово с една костенурка на която динамото и беше бутиково и ми искаха 200лв за ремонт. Поздрави!
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Нали затова ти казвам-с големия акумулатор няма да имаш тези проблеми...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
            С тоя сняг тука у гората, с фарове и парно нямаше да стигна и до околовръстното - с 40Ач акумулатор, иначе лятото съм се прибирал и от Оряхово с една костенурка на която динамото и беше бутиково и ми искаха 200лв за ремонт. Поздрави!
            Слагай по голям акумулатор, аз съм сложил 110АЧ, а има още малко място
            Дидо
            Без Паджеро 2

Коментар

Първоначално публикуван от dido6i Преглед на мнение
              Слагай по голям акумулатор, аз съм сложил 110АЧ, а има още малко място
              И как се побра?
              VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Преди месец си купих Акумулатор 12V 44 (Ah) MONBAT DYNAMIC

Става точно и е с "тънки" полюси,но го дават с допълнителни алуминиеви конусчета,та става на всякакви клеми.
                За сега съм доволен
                VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Първоначално публикуван от dit_dh Преглед на мнение
                  И как се побра?
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25022012131.jpg
Прегледи:1
Размер:142.9 КБ
ID:5350541Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25022012132.jpg
Прегледи:1
Размер:132.7 КБ
ID:5350542Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25022012133.jpg
Прегледи:3
Размер:128.0 КБ
ID:5350543
                  Еми то си има място, сложих големи клеми удължих малко минусовата и готово
                  Дидо
                  Без Паджеро 2

Коментар

Ай сиктир, драги зрители и радио слушатели!
                    Колега, торсиончето от дясно понатегна ли?
                    Браво на Ферозата!
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X