Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към моторджиите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към моторджиите

Благодаря ви момчета. Май ще бъде китайче. Като я гледам вчера - това било ужулено, другото нямало фаца и т.н.
    Но нали щастието и трябва да е пълно.
    Като го взема ще го видите
    Всичко добро ви желая

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Ако наистина ще е по поляните /офроуд/ - гумите и окачването на скутерите не са подходящи никак даже. ......
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:299856_299921066691856_146727112011253_1443467_740232619_n.jpg
Прегледи:1
Размер:160.8 КБ
ID:5307477

Коментар

Да вметна и аз 2-3 реда набързо...
        Аз в гаража си имам едно скутерче Априлия Скарабео 50 куб. 2т. въздушно охлаждане с разделно мазане. Скутерчето съм го карал както в града така и по черни пътища, не се е случвало да загрява, върви прилично за 50 куб. На равно 85 км/ч развива, гумите са му големи амм мисля,че бяха 16 цола. Като цяло не е лош избор също, като недостатък за някой определят визията на моторчето , защото си пада малко един вид оулд скуул , но мен това не ме притеснява.
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]368448[/ATTACH]

Чинел не е ли опасно бутилките с азота да им стоят отпред.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]368448[/ATTACH]
            Човека пита за децата бе! Те тия извънземни от снимката и с ролкови кънки ще ни задминат....
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              Човека пита за децата бе! Те тия извънземни от снимката и с ролкови кънки ще ни задминат....
              Това беше опит за шега разбира се, дължа ти една бира за което.

Коментар

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
                Вземи добра екипировка на детето и най-вече читава каска, пък тогаз каквото остане за моторетка.
                Ето този съвет никак не е за пренебрегване... иначе, и аз си мисля, че малко ендуро е по-добрия избор. Колкото и да е малка дъщерята, все ще се намери като за нея. Има ендуро дори и за 5 - 6 годишни деца. Поляни? Хубаво, но всяко каране извън асфалта си е в една или друга степен off road, с всичките дупки, клончета, храстчета, коловози, къртичини, скрити камъни и др., проверяващи здравината на главата фактори. Скутерчето, китайско, японско или извънземно не е конструирано да се движи по неравности... или поне да се движи безопасно. Не е проблем да се хвърлят 700 лв. на боклука, след като са предназначени за това, но счупените глави, крака и ръце доста болят...

Коментар

а не тя е на 14 и затова ще е по поляните защото трябва книжка

Коментар

Темата малко се променя. До сега искаше скутер а сега сме на крос или ендуро.

Та взех да търся да купувам такъв мотор. Обадих се на колега от форума за неговото моторче което е 125 куб. 2 тактово, та той ми обясни че за нея е по добре 4 тактово.
                    Доста търсих в мобилето, карса и във форума та взех че се обърках.

Та така търся да купя нещо като за нея. Както по горе писах тя не е карала, на 14 год. е и отделям като парички към 1200 лв. По възможност да бъде по близка до Бургас.
                    Ако някой има нещо за продаване нека го покаже.
                    Мерси

Коментар

Yamaha 225 4Т.
                      Нисък, лек и със стартер.
                      http://www.bikez.com/motorcycles/yam...25_we_2002.php
                      Проблема е, че е над бюджета Ви, иначе е супер машина.
                      Yamaha WR 200

Коментар

наистина е красива машината.
                        Забравих да добавя че трябва да има документи.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=130445, не е 1200 лв., ама за толкова пари трудно нещо ще му хване окото на детето.

Коментар

какво ще кажете за този мотор

http://motori.cars.bg/m28378

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
                              какво ще кажете за този мотор

http://motori.cars.bg/m28378
                              За 1200лв. лятото купихме това на сестра ми /на 15 години е/

Моторетката е НМ СRE - 50 кубика, но върви доста за кубатурата си.

Малко е височък и това й създава проблеми, но след 10-тото падане свикна и си търси място, където да стъпва при тръгване и спиране

Малко след като го купихме в интернет излезе обява за същия модел, но 2004-та година. Невероятно красив мотор. Струваше 1400, но беше 100 пъти по-добър от нашия.

Мисълта ми е, че разликата в цените между подобни мотори и китайските не е голяма, но пък качеството е несравнимо!
                              "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                              А+
                              LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                                За 1200лв. лятото купихме това на сестра ми /на 15 години е/

Моторетката е НМ СRE - 50 кубика, но върви доста за кубатурата си.

Малко е височък и това й създава проблеми, но след 10-тото падане свикна и си търси място, където да стъпва при тръгване и спиране

Малко след като го купихме в интернет излезе обява за същия модел, но 2004-та година. Невероятно красив мотор. Струваше 1400, но беше 100 пъти по-добър от нашия.

Мисълта ми е, че разликата в цените между подобни мотори и китайските не е голяма, но пък качеството е несравнимо!
                                Колко е височината от земята до седалото.
                                Красив е. Но все пак тя си решава. От мен паричките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X