Колега - alrd.
Според мен не е възможно ходовата част и
шасито (рамата) да са от ЗиЛ 157.
Та това нещо е камион бре ...
Искам да попитам също дали може да се
регистрира като кола , ако има докуметни
за конкретния двигател и рама .
А , и дали ще може да се получи нещо
такова от кабината на ЗиЛ 131 ?
Поздрави!
Искам да помоля dragomir_68 да разкаже по-подробно за
този автомобил защото е много интересен !
От какво е двигателя , рамата и тн.
И ако някой може да ми отговори дали може да се регистрира ?
Ходовата част е от волга и наистина е направен уникално останаха ми очите в това изобретение на изкуството.Има голям проблем маистора с регистрацията и ще го кара в англия.
Браво за ентусиазма добър звяр е станал ако има още последоваатели на идеята знам къде има чисто нови такива кабини по около 300 лева ги продават със седалки и уреди по таблото жила и др.
Може ли малко информация за тия кабини.Може и на Л.С.
Ходовата част е от волга и наистина е направен уникално останаха ми очите в това изобретение на изкуството.Има голям проблем маистора с регистрацията и ще го кара в англия.
Шапка му свалям на майстора, само не разбрах защо ще го кара в Англия.
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Сигурно там може да се регистрира. Не знам какъв е режима там, но предполагам, че направиш ли нещо нормално - качествено, надеждно, както трябва, след съответни проверки ще ти го регистрират. Не като тук, само спънки!
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар