Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки витара моля за информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки витара моля за информация

Щом ще се ползва и за лов и за ежедневна кола-не и е нужен кой знае какъв лифт. Даже в стандартния си вид с добри гуми си върви доста добре. Лифта е за тези които ходят на по-така места. Заради възможността за по-голям ход, и увеличения клиренс отпред.

А моят лифт струва нбе повече от 100 лева. 20 за пружините(за отзад), и някой лев на стругаря за подложките на предните пружини. Остават само амортисьорите-моите са май от Волга, по 40 лева парчето. Другото е "направи си сам". И си върши работа, нищо, че не е скъпо и марково.

Вземай една витара, и ще се изненадаш от машината. Но казваш, че търсиш малко комфорт? Според мен комфорта и в двете машини си е на едно ниво. Но това си е до вкус, всеки си решава за себе си.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

за проходимост, ако си с добри гуми нямаш грижи. витарата иска малко лифт .-оптималния е 35 мм (+10) . не трябва да сме лакоми в размера - не сме жени. сериозно предимство на витарата е по голямата мощност на двигателя дори и с бавните предавки(на нвата) .аз ползвам витарата и за лов и често попадам в сериозни offroad ситуации (35мм лифт) . разхода на бензин е разумен сравнение с нивата, Препоръчвам ти гуми мах 215 х15 , кольо е махсималист и и размера 235 иска и фланци по главините и лифт с над 50 мм подложки . той ти говори за мах offroad условия , но в градски условия е неприятно за каране. трябва да се намери компромисен вариант за 100 км асвалт и 30 км кал. ако можеш да си позволиш ТОЙТА ленд круиз. е по добър вариант. конфорта при късата база е никакав . ако намериш добра витара махай нивата няма да сбъркаш . колегите са ти казали за предимства и недостатъци ,пък и много е писано във форума. успех .
      899180483

Коментар

Първо благодаря за всички за сведенията и искам да кажа, че Витарата мисля да я закарам от Англия.
        За 1500 паунда ги има хубави запазени Витари и като километри са под 100 хил. няма значение, че са десен волан, аз сЪм свикнал.

Коментар

успех колега , оглеждай ги добре че и там има поизгнили , но са много по рядко , че има една приказка от цяло стадо овце баш коча хвана
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

колеги,може ли некой да ми каже как да различавам витара моно инжекция и пълна инжекция

Коментар

етоти пълна инж
              Прикачени файлове

Коментар

А ето и моното:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN850154 (Medium).JPG
Прегледи:1
Размер:84.5 КБ
ID:5274209
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

моята е карборатор , утре ако ми остане време ще ти го снема , ако избираш двигател избери по опростения вариан (лично мнение и не искам да ангажирам никой с него) карборатор -няма комютър всичко е просто като на лада и понася газовото , моно- има вече комп,ел помпаи тнт. ,пълна- почват датчици ,дебитомери,сонди ,горивни помпи и бог знае какво , карборатора върви на едно с моното даже и го минава в ниските , а 1.6 16в идва вече силничък с неговите около100 кончета ,успех в избора

Коментар

Първоначално публикуван от khull Преглед на мнение
                    колеги,може ли некой да ми каже как да различавам витара моно инжекция и пълна инжекция
                    Щом и това не можеш да различиш най-добре вземи човек който малко поне да е в час с колите.Успех с избора!
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                      Щом и това не можеш да различиш най-добре вземи човек който малко поне да е в час с колите.Успех с избора!
                      В КАТ-Варна са същите, а са специалистиписах моята моно, нямало витара с карбуратор, голям смях

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC10695.jpg
Прегледи:2
Размер:161.5 КБ
ID:5274548няма ама има, ето и обещаната снимка , малко с закъснение

Коментар

Първоначално публикуван от khull Преглед на мнение
                          Първо благодаря за всички за сведенията и искам да кажа, че Витарата мисля да я закарам от Англия.
                          За 1500 паунда ги има хубави запазени Витари и като километри са под 100 хил. няма значение, че са десен волан, аз сЪм свикнал.
                          ако я платиш 1500 паунда я смятай не по-малко от 5000лв след регистрация, ако добавиш и цената за обръщане-1000лв отиваш на 6000лв (без ремонтите по пътя, дано не се налага) . за 6000 от тука мисля че можеш да си вземеш доста прилична витара

така си мисля аз (... и аз щях да ходя, но си я намерих тук за по малко от 5000 - с хард топ и мек , +, +, +,...)
                          898450701

Коментар

то 1500 паунда са 3400лв , ама 1500 паунда са много пара за витара , братовчедми кара коли от там и беше докарал една много добра с твърд таван без изгнили истории и проблеми по двг и ходови части за 750 паунда и докарване към 500лв макс , аз си намерих една в франция за 300 евро с износен съеденител с хард топ ама ме изпревари някой , не ми е била на късмет

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                              и докарване към 500лв макс
                              как става това, 500 евро -да, ама лева ???
                              898450701

Коментар

за колко лева ще ми излезе не ме интересува от колкото друго,така аз много бях се навил да купя витара но след като гледам клипчета по youtube за витари май ще се откажа .както гледам изобщо не са проходими в сняг много клипове гледах с всичките случаи боксуват на място ако на истина е така то със сигурност е така защото се вижда,( с извинение) ебалсъм му 4х4 то ето един случай, http://www.youtube.com/watch?v=TtjOJXPMv7U а ето един истински 4x4 http://www.youtube.com/watch?v=Dqtkam9QPDQ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X