Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос съединител

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Живко, ако си взел от евтините части-нормално е. Колегата с темата казва, че предлага части на доста производители, и маркови, и не толкова. Кой колкото пари може да загроби...
    Не е взел по-евтин, тъй като за Витара съединителите, които имам са предимно Valeo. Просто, както и по-горе казах, всяка част може да дефектира и да се счупи. Действително, че при каране офроуд, живота на съединителя може да бъде и много кратък без да има проблем в него, но за този случай не мога да кажа нищо, защото не съм го видял.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    @ Стоян-не знам как е обяснена отстъпката, но да не е като моя търговец(от когото си пазаря части за моите машини)-преди 20 дни купувах радиатор за камиончето. Питах го за цена, онзи се обади след половин час и ми вика-струва 220 лева, ама на теб ти правя отстъпка, и го вземаш за 160.
    Малко се позасмях наум, щото бях питал и по другите магазини, и те ми казаха почти същата цена. Е, при моя човек си беше най-евтино(все пак съм му постоянен), ама с разлика от 5-10 лева. Което си е съвсем нормално де, не недоволствам.
    Ненормалното е общото високо ниво на цените на авточастите, ама това е друга тема.
    Отстъпките, които правя за форума са напълно реални. Всеки може да провери цената по другите магазини и да я сравни.
    http://www.nakladkibg.com
    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
      Колега, щом си имал проблем, защо не ми писа или не се обади? Всяка част може да даде дефект, но аз не бягам от отговорност и гаранция за това, което продавам.
      Съжалявам за случилото се, но наистина трябваше да се свържеш с мен и да кажеш какъв е проблема и евентуално да ми изпратиш съединителя, за да ти го сменя.
      Нямам никакви претенции спрямо тебЯвно съиденителите които продаваш са за нормално каране при което вярвам ще издържи повече.При мен ,макар че не съм кой знай какъв екстрамис-толкова изкара.Не исках да те засегна,извинявай.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        Питах във верига магазини за авточасти и цените се въртяха около 260лв комплекта. После питах автора на конкретната тема и цената е 180лв за Valeo(което по горе някой споменава, че му искат 380) с лагер Ашика.

Живко, можеше да споменеш какъв си сложил и след като е съвршил и какъв друг си сложил и той колко е изкарал. При джип, който се ползва предимно за офроуд(както май е при теб) живота на съединителя е доста относителен...

Лично за мен покупка от форума е един вид покупка с гаранция!
        В момента съм с някакъв японски,нему помня името 215мм.Почити на двойна цена но, до сега нямам проблеми с него.М-у другото този за четвърта година ми е третия

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
          Отстъпките, които правя за форума са напълно реални. Всеки може да провери цената по другите магазини и да я сравни.
          Сигурен съм, че е така.
          В предния пост просто показвах масовата практика в България, и не бях обърнал внимание към къде е линкът в поста на Стоян.
          То и затова нашия форум е нещо повече от интернет сбирщина(като фейсбук например...)
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз съм със Закс или всеки както му вика, взех го от предната си витара, че тоя беше свършил и джамбаза искаше да го сменя и да му доплатя сто лева, кой знае за какво и му отказах и си го смених, и задните амортисьори са същите. За мен това е марката, а за форумната сбирщина-сураттефтера пасти да яде, там нищо умно неможе да научиш, главно скучаещи пикльовци и комплексари, ми кво да се прави 21век е, еб@си

Коментар

Аз карам със Ексаид съединител пълен комплект мисля че цената му беше 180лв. Раздавам гас в рамките на нормалното(десния педал винаги Долоо) незнам точно колко киломентра имам с него можеби 6/7хил. И досега ядове НЕ съм имал Никъде.
              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
              КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Я да питам нещо друго - съединителя за 1.6 8V до колкото разбрах е по-малък от този зa 1.6 16V. Логично е до някъде, защото 16V мотора е по-силен. Въпроса ми е съвместими ли са и двата? Някой знае ли цени на EXEDY за тях? И някой има ли идея колко по-здрав е големият от малкият ?

Коментар

Двата са взаимнозаменяеми, цени не знам, марката не ми говори нищо, да е здрав, колко да е по-здрав, особенно сравнен с оригиналният

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                    Я да питам нещо друго - съединителя за 1.6 8V до колкото разбрах е по-малък от този зa 1.6 16V. Логично е до някъде, защото 16V мотора е по-силен. Въпроса ми е съвместими ли са и двата? Някой знае ли цени на EXEDY за тях? И някой има ли идея колко по-здрав е големият от малкият ?
                    В момента карам с по-големия 215мм при 200 за малкия и съм много доволен.По голямата площ предполага по добро сцепление.При тормоза който му налагам не ми е замирисал нито веднъж.За този модел не знам цена.

Коментар

Като гледам маховика и за по-голям има възможност!
                      Аз сменях моя преди 3-4 дена/егати бараката,вече не знам дали има нещо ,което не съм ремонтирал/ и както казва Соти маховика ми беше издълбан,смених го и него.
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Защо не го престърга на струг?

Коментар

Ама аз да не мислиш ,че сложих нов.Втора злоупотреба за 10 лв.Стария ще го пристържа,ама няма ли да иска шлайф?
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Поради формата на задната част е по лесно да се закрепи и центрова на струг отколкото на шлаиф.Ако съединителя е пален обаче,се получават закалени участъци които изискват твърдосплавен инструмент и отнемане на по-вече материал докато се изчистят.В този случай е по лесно на шлаиф,но трябва да се хване на въртяща маса и центрова!

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
                              Защо не го престърга на струг?
                              Защото вероятно ста да се разбалансира е голяма.Точно поради формата на маховика.За целта има полосък шлайф.Става повече от перфектно...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                                Защото вероятно ста да се разбалансира е голяма.Точно поради формата на маховика.За целта има полосък шлайф.Става повече от перфектно...
                                Абсолютно няма такава вероятност .По-горе съм написал-важна е центровката(с индикатор).Балансирал съм над 10 маховика мои и на колеги , след зверско олекотяване на фреза,и ако е направено точно(на делителен апарат) и не са засегнати оригиналните баланси, промяната в баланса е минимална и клони към никаква.А от струга е невъзможно .А дори и да не е балансиран маховика пак няма ядове .Карал съм колата от аватара ми над 30 състезания с олекотен на фреза и струг и набалансиран(защото машината за баланс беше развалена).Колата се кара на 9500 оборота.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X