Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бивш полицай уби криминално проявен мъж в Бургас

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    НЕ си прав, ама let's agree to disagree.

Може от твойта камбанария да не сьм,ОБАЧЕ всеки си знае за него си,всеки си носи последствията за действията си.Скачаш,аз вадя и чакам,2 крачки още и те опьвам па после да не сьм прав.После отивам при ония 12,теб те хващат ония 6 и кой прав кой крив не ми става ясно.

Аз за мен сьм си прав,вярвай ми.И са ми го опирали в тиквата и са ме гьрмели.Ма сьм жив още.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Знаеш ли колко е спокойно да знаеш, че всички сме равни?
      Тъй де, ама за тая цел има една структура, дето вместо да си държи ръцете вгз да вземе да свърши нещо. Вика й се полЮция. А всеки българин с пищов не е опция.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Подписа ти го гледам всеки път И за спокойното място ти завиждам
        Но аз живея в друга реалност. И там оръжията не са ангели -хранители. Всеки избира сам как да реагира в такива ситуации, но ако ще ме връщат законно в дивия запад, то по добре да си потърся колиба някъде на север. Белите мечки е ясно какво обичат и не носят нищо скрито....

Коментар

Тъй де, ама за тая цел има една структура, дето вместо да си държи ръцете вгз да вземе да свърши нещо. Вика й се полЮция. А всеки българин с пищов не е опция.
          http://www.freerepublic.com/focus/news/1818862/posts

Gun Ownership Mandatory In Kennesaw, Georgia-

Не е ли? Отдалечаваме се от темата, но... за знаещите Английски- кликнете на линка. За останалите- задължават всеки живеещ в Kennesaw, Georgia да притежава поне един патлак в дома. Първата година престъпността намалява с 74%, втората с още 45%. Като е пълно с кретени и полицията нарочно не си върши работата ...

Помогни си сам за да ти помогне и господ. Мразя да съм заек!
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А знаеш от кьде ти пише нали?От ДИВИЯ ЗАПАД.Е за това полицията е силна,щото като ме спре една пиклива полицайка и като ми измрьнка по мегафона с писклив глас СТОЙТЕ В КОЛАТА и не смея да си мрьдна и задника.Отварям и двата леви прозореца и стоя с рьцете на волана.Що ли...............па наще шамари им бият пияни курви по крьстовищата.

Да ви споделя и факта,че тая година пускат 27 000 затворници щото нямали пари заради кризата???А после ме питат дали 22 или 38............45 бате,да знам,че поне на 5 метра от него му е мозька.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
              Подписа ти го гледам всеки път И за спокойното място ти завиждам
              Но аз живея в друга реалност. И там оръжията не са ангели -хранители. Всеки избира сам как да реагира в такива ситуации, но ако ще ме връщат законно в дивия запад, то по добре да си потърся колиба някъде на север. Белите мечки е ясно какво обичат и не носят нищо скрито....
              Не знам как да се обрьщам кьм теб,ще пробвам с КОЛЕГА па дано не се обидиш нещо,нямам нищо в предвид и сьм сериозен.

Защо мислиш,че законите в БГ са по-правилни и по ще ме защитят от законите в Дивия Запад?Бабата ходи по улицата и ме пита Мога ли да си скьсам това цветенце и аз се чеша по тиквата дали може или не.Тук разискваме дали да стрелям четирима говеда дето ме нападат с ножове...................бе аз ли сьм се изгьзил нещо или толкова не ги разбирам нещата.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                Редовият гражданин не носи оръжие, може би не познава законите на Бронкс. Ако ще са бронксови законите, то по-добре и оръжие да си купуваме като в Бронкс. Ако все пак ще е ограничителен режим, то имащите такова ще трябва да си носят и отговорностите.
                Аз имам пистолет,поредния, сменил съм няколко.И в разрешителното ми пише...да носи за самоохрана.Така че , когато искам мога да си го вадя от касата и да си го нося.Мога да го нося и всеки ден.И така е от 9 години.И не виждам защо трябва да се чувствам ненормален или параноичен, че искам да си нося пистолета.Нося си го , както и отговорностите, които налага това носене.
                Радвам се , че за първи път общество и правосъдие са на страната на човек употребил огнестрелно оръжие при самозащита.
                Присъдата още не е прочетена и е рано да се радвам за господин Лисичков, но ако и сега се извъртят нещата..........Като ме нападнат ще ги помоля учтиво да почакат, после ще се наведа и ще си отхапя топките, така ще умра от кръвозагуба и ще си спестя срама да ме съди Български съд по Българските закони.
                Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Ти си извратеняк,ще си апем макарите.Стреляй го па после ще му мислиш,може да си пьрвия оправдан за това,че носи орьжието си и го ползва по предназначение.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Не се обиждам лесно

А иначе защото:
                    Мога да си пия бира пред нас на пейката с комшията и да не ми се налага да отговарям на безумни въпроси .
                    Мога да си закова пирон за календар в гаража, без да си извадя специално разрешително от три инстанциии, две общини и една областна администрация.
                    Мога да си набия кучето, когато е направило беля без да се налага да си търся адвокат.
                    Мога да се скарам на децата си също без адвокат.
                    Има места, където мога да отида и да не се тревожа дали не съм настъпил защитен вид хлебарки.
                    Знам, че това време си отива безвъзвратно, но все още е реалност, която ме държи далеч от белите мечки...

До скоро можех и да викна през отворения прозорец на колата към колегата отсреща "Кво правиш бе", без да се налага да съм с жилетка и железни аргументи.

Коментар

Ма може и лазни лайнари на по 20 и нещо лек буйнички да те шамарят и теб и сина ти щото жена ти няма да я шамарят без да им мигне окото нали?Щото на тия не им било за прьв пьт май.Може..............

И няма вечен кеф,няма перфектни закони,но както се вижда аз предпочитам да не кова пирони без разрешителното на сьседите,но па а ми скочи,а му майката с КЕФ.

Дивия Запад
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Цялата работа за мен твърде важна, но най-вече ще е важен последващият казус. Сиреч, АКО бъда действително нападнат и живота или имуществото ми, както и тези на близките ми са застрашени, то да мога да се защитя разумно и правомерно, без да се притеснявам, че ще бъда изкаран престъпник. Е тогава ще си подновя тапията за късо оръжие! Същото важи и при проникване в дома ми - касата е доволно заредена с пушки, имам и кураж да ги ползувам.
                        Не е важно кой и какъв е Лисичков, нито пък Рижия, важно е да се знае, че вече Гражданинът има правото да отвърне на огъня!

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
                          Цялата работа за мен твърде важна, но най-вече ще е важен последващият казус. Сиреч, АКО бъда действително нападнат и живота или имуществото ми, както и тези на близките ми са застрашени, то да мога да се защитя разумно и правомерно, без да се притеснявам, че ще бъда изкаран престъпник. Е тогава ще си подновя тапията за късо оръжие! Същото важи и при проникване в дома ми - касата е доволно заредена с пушки, имам и кураж да ги ползувам.
                          Не е важно кой и какъв е Лисичков, нито пък Рижия, важно е да се знае, че вече Гражданинът има правото да отвърне на огъня!
                          Е те тва е приказка,а не да разискват що не бил избягал Лисичков и що имал ако е имал сьмнително минало.Тук говорим за нападение и самозащита - нападат ме и ги опьвам,кой сьм,с какво минало,каква подготовка...............какво значение има.Аз да го знам нападателя как е подготвен да напада?Не го и чакаш и те оправдават,после няма нападение и спиш спокоен.

Това ми е мисьлта на мен,а не да ровим дали правилно се е защитил човек срещу двама ли били,четирима ли,с ножове ли били...........
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Синът ми го шамариха в Мериленд, още ми държи .... С удоволствие гледам уестърни, но не ми се живее в такъв филм. Просто са несравними култури. По-назад казах, че и моята реакция ще е същата сигурно. Но всеки трябва да си носи отговорностите. Иначе "бърз или мъртъв". Мразя оръжия, но мога да ги ползвам. Просто не искам да са у всеки пътен съдия...

Коментар

Всеки от неговата си камбанария................аз предпочитам да не кова пирони както ти каза,но да знам,че СПОКОЙНО и БЕЗНАКАЗАНО никой няма да ми скочи било то с шамари или ножове.
                              Ако се обьрка нещо и скочи да си получи заслуженото даже от мен ако трябва.И поне сьм 65 кила и не сьм много бьрз.............яла баба да га бьцне,нема да си апем макарите.Като ме изправят пред ония 12 да знам,че като чукне чичкото с чукчето си отивам в нас и чакам следващия скачач.

На ония дето си мислят ТОЗ МАЙ НЕ Е СТРЕЛЯЛ...................пак да си помислят
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Някой питал ли се е защо в Япония всички са толкова учтиви един към друг.Отговора е че векове наред за най-малката обида и ще се спъваш в карантийте си по тротоара,така крачка по крачка са се научили,че от атакуващ много лесно се превръщаш в губещ.Те са научили този урок преди 300 години.Ние още не сме го почнали. Функцията на служба КОС освен помагаческа на престъпността не виждам каква е,защото престъпниците си се снабдяват изключително лесно дори и с автоматично оръжие,а полицията ограничава нормалния,редови гражданин да притежава огнестрелно оръжие,ами не е нормално.Да питам аз защитниците на розовия свят,кога си представят,че на всеки гражданин ще бъде назначен персонален полицай,защото само тогава могат да са сигурни в абсолютната си безопасност.Та кога?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X