Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво направих днес за любимата "Витара"

Намира се на бившата газстанция Симекс.По пътя за Кобаклъка след мостовете в дясно тел0899822470 Георги.Той ще ти каже най-удачнея вариант.

Коментар

Ауууу,Сузуки Паджеро ше да е тва,добра защита,но не помага особенно при скок да речем,алуминиевото ухо на предния диф към гредата е най узвимо при Витара,за добра екстра се смята добавянето на греда между двата носача,също слабо място,на едно от следващите позиции поставям защита от този вид,по скоро козметична и да сухрани гредата на предния диференциал от удари,че там наистна са често явление.Напред и успехи.......
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ауууу,Сузуки Паджеро

Не това е бозуки
        Бялото BUZUKI 1.6 8в
        0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
          v0id, тези добавки са на основа киселина,продавал съм известно време маркови добавки и точно тези за промиване на охладителната система не са препоръчителни за стари коли,защото има голяма вероятност да станат като "лейки".Винаги съм го казвал на клиентите.Този тип добавки се използват предимно след като в охладителната система е попаднало масло(гарнитура или друго),получила се е "боза" и наистина е трудно да се почистат особено радиаторите.Аз си промих охладителната система с маркуча за да извадя остатъците от стария син антифриз,а не защото беше мръсен.
          Понеже не се продават добавки за промиване за спирачна система,сега мисля с какво да е промия нея.Пак защото не искам да има остатаци от старата,преди да налея новата,че на инфото и пише, че не трябва да се смесва с друга....Мисля да промия с технически спирт.Ако някой е промивал с нещо,моля да сподели.Благодаря
          Поздрави-Николай
          колега абсолютно прав си за добавките за охл.течност.Изобщо не ги препоръчвам.Аз работя в НЕфтохим където се произвеждат добавки за дизел бензин почистване на резервоари и др. но не съм чувал за такава за промивка на спирачната течност.Консултирах се с колеги които ги произвеждат и всички са на мнение че със спирт наистина е най добре.Не скапва маркучите и измива остатъците от старата.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от apj Преглед на мнение
            Здравей колега.Честито за газовото.Би ли ми дал малко информация за човека който го сложи.Адрес някакъв или телефон поне.Също ме интересува кой е най удачния модел агу за двулитровия мотор.
            Привет!
            Валери ти е написал тел. номер така, че остава да звънеш на Жоро.
            Аз от моето газово съм много доволен и от Жорката...супер си е.
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Днес сложих на Витарата нови обувки GENERAL GRABBER AT2 225/70/15 143 лв. броя без ддс от ДИАНА център в Пловдив.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от vitarrra; 19-05-09, 16:08.
              Бялото BUZUKI 1.6 8в
              0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Как се държат на пръв поглед?
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

И аз съм хвърлил око на тези гуми ,само че ми се ще да са на 75.
                  Много ме интересуват първите ви впечатления?!

Коментар

Честито колега.
                    И аз ще бъда много благодарен ако споделиш как се държат тези гуми
                    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

На моята Vitara съм с такива(205/75/15) от 3-4 месеца и съм доволен за сега.
                      Subaru Forester 2.0t EJ205
                      Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

Мерси косио7808 гумите бяха тествани и се държат доста добре. Колега ctef имаше и на 75 но тези на 70 са с усилен борд и пише че са произведени в САЩ а на 75 не са усилени и пише че са произведени в Мексико заради борда и производството избрах на 70 а иначе имат около 1 см разлика във височината сравнихме ги на място, а разликата в цената е 2 лв са по-скъпи 75-ците.
                        Последно редактирано от vitarrra; 20-05-09, 01:31.
                        Бялото BUZUKI 1.6 8в
                        0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Още малко впечетления за гумите ,каучука на пипане е мек сигурно няма да се износват бързо ,жипката друса малко по малкооо,стана по устоичива в завои и се повдигна с още 2 см спямо предишния размер,гумите са топли 2008 г края произведени .На кал несъм ги пробвал но си мисля че ще се справят добре според моите изисквания,
                          Бялото BUZUKI 1.6 8в
                          0899368772 ;) 0897229322

Коментар

И аз съм с такива, но стандартния размер - 205/75-15.
                            Качвам стръмни баири с прясна трева на задно без да буксува На асфалта са доста тихи. При по-рязко завиване просвирват. Предните бяха Вранглер АТ, по-малко "агресивна" шарка, но много по-шумни.

Коментар

Е,намерих това което търсех.В Диана под Драгалевци имаше 4бр.225/75/15.АТ2.От Мексиканските.Други в София нямаха.
                              На пръв поглед гумите изглеждат сериозно.Дълбочината на грайфера е 13мм.Диаметър окло 710мм.Тегло по моя кантар 14,5кг.Както и да гледам ширината не се вързва 225,но колкото толкова.Нямам търпение да ги пробвам,но ще изчакам да видя какво ще стане с джантите.
                              Ето още един адрес на вносител:
                              http://www.adk.bg/?go=generalTier&p=home

Коментар

Смених семеринга на предния пиньон. Голям зор, докато излезе фланеца.
                                Не успях да разбутам настройката на диференциала

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X