Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G 250GD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: G 250GD

[QUOTE=drukman;1152013]Филтъра се навива на една стойка като филтър за масло.
    Да не би някое уплътнение, О-пръстенче от 36 стотинки да ти прави магарии...
    I want out !!!

Коментар

Вальо ... пуснал съм ти на лични, една картинка ....

А гумената "круша" дето ти я дадох ... къде е бре???
      И едно клапанче 10 мм. за обратното гориво....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        Вальо ... пуснал съм ти на лични, една картинка ....

А гумената "круша" дето ти я дадох ... къде е бре???
        И едно клапанче 10 мм. за обратното гориво....
        Монтирана е крушата с клапанче 10мм., бе.

Вече съм спИциалист и на тая система. Обезвъздушава се лесно и това е проблема. Отворена е. Без клапан вади нафтата от помпата и я връща в резервоара.
        За сега чакам пак да се напълни с въздух или да потече от някъде.

Неще.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

• От: G 250GD

Колега,до каде я докара?Дай снимки,клипчета.

Коментар

Паленето го оправих. С-класата или има клапан в резервоара, или някъде по трасето, или мотора е много по-ниско или обратната нафта влиза на дъното на резервоара, или ... . Системата е отворена и без клапан връща всичко обратно. Просто такава е конструкцията. С клапанче след 7 дни запали с чукане, от четвърт.
            Скорости работят и превключват като змеьове. Утре ще сложа радиаторите за постоянно и довършвам инсталацията, че нямам осветление в купето.
            Кулера от Паджеро трябва малко да се преправи и пр...

Няма да стане скоро. Много работа ме е натиснала.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Новини.
              Не бях го намерил проблема.
              Оказа се, че нафтата се връша в резервоара по маркуча за обратна нафта. Сондата на въпросната нафта трябва да стига до дъното, иначе бутаме.

Намерих по-сериозно вентилаторче на кулера.

Сравнено е оригиналното

Така ще стане утре...
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

А от къде ще диша това кулерче, ще му правиш ли "ноздри" на капака..., или може би на калника? То всъщност трябва да има откъде да поема въздуха за турбинката и отделно отнякъде да засмуква въздуха за охлаждане на самото радиаторче..., ако не се лъжа?
                I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  ....Така ще стане утре...
                  Под "утре", разбирайте "някога"

Кулерчето ще получи дупка в капака, ама първо ми трябва аспух та да не монтирам два пъти.

Пунтифликатора на ABS-а е готов и си отива на мястото.

Ето го и датчика монтиран.

Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

ЪЪЪ, това така, открито ли ще седи? Не ми се вярва да работи дълго.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ъъъъ това така както го виждаш е на 80см. от земята, на 40 санти над долния ръб на шасито. На С-класата стои в главината на колелото на 30 санта от земята, у водата и работи. Може да му се тури кутишка ама мисля,че така е по-добре. Ламаринка защитна ще има от долу на шасито.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Ъъъъ това така както го виждаш е на 80см. от земята, на 40 санти над долния ръб на шасито. На С-класата стои в главината на колелото на 30 санта от земята, у водата и работи. Може да му се тури кутишка ама мисля,че така е по-добре. Ламаринка защитна ще има от долу на шасито.
                        В галвината все пак е защитено от едно-друго. Като отварях мойте предните, вътре беше аптека. Буквално нито грам боклук, единствено малко ръждица - шенкелите не са боядисвани отвътре.

Mисълта ми беше че така няма никава защита от никакви боклуци. "Чистата водица" от локвите не го плаши, ама там ще се събира и друго, вЕрвай ми.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вальо, колко зъба го направи?
                          Пробва ли го .... свети ли ти лампата на АБС-а??
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

34 зъба. Трябваше да са 33 ама фрезиста като чу 33 и удвои цената. Кандисах на 34. ABS-а свети, защото съм оставил само компа в колата. Всичко друго се продава.
                            Пробвано, всичко работи нормално.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

• От: До: G 250GD

а на мен нчкои може ли да каже
                              WDB46033717056022
                              Благодаря

Коментар

• От: До: G 250GD

Първоначално публикуван от bmw2d Преглед на мнение
                                а на мен нчкои може ли да каже
                                WDB46033717056022
                                Благодаря
                                Излиза 717436 10 854289. 5степенен Гетрак с директна 5та.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X