Да ни е честита новата камера на кръстовището след тунела за Люлин - в посока Люлин. Само имам съмнения дали е Red Light или Speed. Обозначена е и с табела - "Постоянен видео контрол". Не съм пускал координати, защото смятам, че не е проблем да се тапнат от навигацията, но ако трябва, колега Гадев, ще пратя утре.
Да ни е честита новата камера на кръстовището след тунела за Люлин - в посока Люлин. Само имам съмнения дали е Red Light или Speed. Обозначена е и с табела - "Постоянен видео контрол". Не съм пускал координати, защото смятам, че не е проблем да се тапнат от навигацията, но ако трябва, колега Гадев, ще пратя утре.
Не съм от София и по описание ми е трудно да слагам точки. Ако може координати, моля те.
последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
Още една засада, напоследък редовна: по пътя Сливен - Бургас, на 600м след село Лозенец посока Бургас. Засадата е за превишаване на скороста в селото и за неправилно изпреварване след селото. Скрити в храсти и не се виждат. Наблюдават с бинокъл.
Координати: N42 38.440 E26 43.654
387-КАМЕРА София, бул. Янко Сакъзов N42.69650 E23.34239
-----
Това да не е от охранителните камери в парка Заимов??
Някой може ли да каже нещо за тази камера, защото ако това е
камерата от парка - предлагам да се махне.
И още две стотинки: N42.83346 E23.79682
Камера на входа на тунела- посока, Ботевия град N42.84274 E23.79682
Камера на входа на тунела посока София
(Това май са очертанията на втория тунел)
И още две стотинки: N42.83346 E23.79682
Камера на входа на тунела- посока, Ботевия град N42.84274 E23.79682
Камера на входа на тунела посока София
(Това май са очертанията на втория тунел)
Защо си мисля, че и тези камери са само наблюдателни (ако стане някое мазало вътре в тунела); освен това, ги има и на другите магистрални тунели.
Не точно. Поне аз RedLight разбирам камера, която следи стоп-линията за преминаване само когато това е забранено (т.е. свети червено за съответната лента). Тези на тунелите са според мен за постоянно видеонаблюдение (като в "Метро" например), и нямат място в този файл - лично мнение.
Здравейте, последната версия за speedcam v0.62, кадето за засадите предопреждава веднъж независимо от скороста, и за камерите, по често при превишена скорост не както трябва според мен. За засадите предупреждава така все едно карам с превишена скорост, независимо, че съм под ограничението. За камерите си е както трябва. Поздрави
Здравейте, последната версия за speedcam v0.62, кадето за засадите предопреждава веднъж независимо от скороста, и за камерите, по често при превишена скорост не както трябва според мен. За засадите предупреждава така все едно карам с превишена скорост, независимо, че съм под ограничението. За камерите си е както трябва. Поздрави
Все си мисля,че това зависи от модела навигация.На Нюви 760 си работи както трябва,но качвах камерите и засадите на едно Нюви 205 и там беше като при теб–сигнализираше за засадите постоянно.
Колеги, може ли да ме извините за офф-топика, но не съм запознат с навигационните системи, а само в тази тема са над 2000 поста...т.е. за да се запозная с нещата ми трябват няколко месеца четене...Та към въпроса - само на навигация Garmin ли може да се качат весии на speedcam? И на други навигации може ли да се качи софтуера на Garmin? Т.е. за да съм в час с камерите Garmin ли да си купя?
Мерси за отговорите и пак се извинявам, че поствам тук!
Колеги, може ли да ме извините за офф-топика, но не съм запознат с навигационните системи, а само в тази тема са над 2000 поста...т.е. за да се запозная с нещата ми трябват няколко месеца четене...Та към въпроса - само на навигация Garmin ли може да се качат весии на speedcam?
Този форум е Garmin ориентиран, затова и тези файлове за камери могат да се ползват само на Garmin.
И на други навигации може ли да се качи софтуера на Garmin?
На други навигации не може да са качи Garmin-ски софтуер, но информация за камери - може.
Т.е. за да съм в час с камерите Garmin ли да си купя?
Не е задължително, но мисля, че тук е най-адекватната информация.
Коментар