Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стартира двигателя тази сутрин ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как стартира двигателя тази сутрин ?

Аз днес не запалих. ОФБ, 2.2 дизелче.
    Вчера и онзи ден без проблем, само с едно подгряване и пали от раз.
    Днес въртя ключа и почва само да тресе, но не и да пали. Няколко пъти така и акумулаторът сдаде багажа. Нямам си идея какво се е случило, при положение, че днес е малко по-топло от вчера.

Коментар

ОПЕЛ ФРОНТЕРА 2.3 ТД с прецакани дюзи пали след адско вартене горкиа акумулатор . идва му да избяга . Нафта 20л с 2л бензин така знам от руснаците 1 кам 10 нито добавки друго на техния студ не помага

Коментар

Топло, топло, топло е на Канарите, днес си беше пак -17. Ама този път 4 подгрева и на половин оборот запали кочинката.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Тази сутрин, когато излязох беше по-топло от вчера - само -10
          Колата пак запали тръгна и тъкмо си викам, че добавката е пропаботила и... същото. Този път обаче много по-леко и се оправи за 3 минути. Вероятно вчера не съм я бил размразил добре когато съм я сипал.

Коментар

С две завъртания повече от обикновено -18о

Май акумулатора ще дойде слабото място засега.
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

И днес си запали Транзита.С още един акумулатор от вкъщи, пуснах му ток ,малко повъртя и запали.Казаха че било -17.
              RAV 4
              F650GS

Коментар

И вчера /-22о/, и днес /-17о/ старата Каринка пали от раз на обикновен бензин А95Н. След пет минути работа на място работи и на газ без проблем. Без никакви добавки. И е уличница /нощува на улицата/. Японска му работа

Коментар

Вчера -17 2 подгрева и пали без грижи.
                  Днес същата работа.

Passat 1,9 TDI PD
                  масло Castrol 5W40
                  нафта Лукойл + Castrol TDA

Обаче течността за чистачките явно е менте хич я няма.
                  Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Кия Спортидж Д 1998 година. нафта на ромпетрол 1 литър газ и днес не пали
                    стопихме едни кабели да му подаваме ток
                    Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                    Калоян Кирилов
                    LZ2ZGT

Коментар

Вчера и днес температурата в гаража сутрин е +4.5С... Обикновено е +10 при -2-3С навън... Но въпреки това докато се кача на Цариградско шосе (1.5км) парното вече духа топло, а "гъзогрейката" няма грешка! Накратно решението за зимните месеци е топъл гараж!

Не знам дали нафтата се желира, но току-що преливах една дамаджана ракия и се точеше като олио (в склада е малко по-студено отколкото навън)...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Елате при нас в Бяла Слатина да видите как се пали сутрин при -28 градуса сутрин в 7ч.
                        ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

Първоначално публикуван от dakogaz Преглед на мнение
                          Елате при нас в Бяла Слатина да видите как се пали сутрин при -28 градуса сутрин в 7ч.
                          Еми сподели де.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес в Б.Осъм /троянско/ беше - 24. Тойота Ланд Круйзер 2,4 с две подгрявания запали без проблеми. Нафтата е от Петрол, сложил съм добавка против замръзване на Лики Моли, и 2л.бензин на 25 литра дизел.
                            Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Трябва си силен стартов ток за студеното, а това е трудно да се постигне като е студено . Отделно, че течностите в нафтата са най-различни, по-скъпата харчи по-малко и лятото, та => има какво ли не в по-евтината. Течността за чистачки, само за -60 не разредена не замръзва, сипеш ли и водица и се почва забавното. Ама аз какво да кажа, гараж тука, вън най-много да падне до 0та, пали V8ка чудесно, само дето нещо се прави и иска да гасне ако не му подам веднага малко газ, без значение дали на автоматичен или ръчно. Направо ви завиждам, тук капна 1 мм сняг и стопи, а толкоз ми се проверяваше как пали на студ, как са гумите в снега. Седя и се моля да падне поне 10 см тук и всички ме гледат като да съм луд. Същото и ако пийна 2-3 бири... Пък те бирите им са по 250мл...

ПП Тедо е прав за гаража, а помага и срещу спонтанно "самозапалване" на колата...

Коментар

М-ч 408 на вода,налива се вряла вода през радиатора докато потече топла от кранчето вляво и се пали без проблем и при много минус.Това съм запомнил от баща ми.Така се запазвал животът на двигателя.

Каквото и да си говорим нещата опират до качеството на горивата и състоянието на колата и акумулатора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X