Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Позитивизъм?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Позитивизъм?!

Наскоро гледах Yes man с Джим Кери ... препоръчвам го на всеки, добър урок по позитивизъм е

Коментар

От двайсетина години гледаме подобен филм - на нашите политици им викат йесмени, в европата.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Не виждам как може тема да остане в сериозен раздел при положение че в самото и изложение има две откровени дивотии, ъъъ, неточности. От там нататък не виждам нищо срамно за автора или за местещия дадена тема да е в коша.
        Не си прав!
        Писах две страници обосновка защо, но накрая като я прочетох, я изтрих, не че не беше Вярна (Напротив!) ама не е за писане на публично място, а за разговор на маса
        А сега можеш да го приемеш като разговор в "кошчето"

Коментар

В темата се смесват понятията позитивизьм и добри обноски. Отговора с развода по горе е нозитивмзьм. Италианеца и Американките е добри обноски.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Темата си е сериозна. Позитивно мислещ/действащ/изглеждащ олигофрен
            Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Ъ х2 ?
            Това е защото се движиш измежду усмихнати хора. Ела си тук и изкарай един месец само със смръщени физиономии наоколо и ще разбереш за какво става дума. Примерите са и тук, във форума, каквото и лошо да стане почват ревовете - това не е държава, Абсурдистан, Булгаристан и т.н. А никой не ще ревльовци да му вършат работата, защото такъв вика - ето, нищо няма да стане, з@*би я тая! Позитивно мислещият сигурно ще (не знам, не съм виждал такъв) загърби кофти моментите и ще продължи напред. А ревльото остава отстрани и злобее: "Мамка им на успелите, те крадат от целия свят, затова са добре!" Знаеш за какво говоря.

Коментар

Не ме разбрахте явно

Поставяне на тема:

Позитивизъм

Условия:

- Американците са луднали на тема позитивизъм

Тц. Не са луднали. Няма такова нещо. Може някой, някъде, да е луднал. Както са луднали на тема хиляда други неща. Както са луднали на тема раждане с делфини, раждане във вода, и т.н. Някакъв бегъл процент от тристате и кусур милиона.

- Вече като задължително изискване за работа - "кандидата да е с позитивно излъчване!"

Тц. Няма такова нещо. Има стандартни изречения които се ползват в обявите, някое от тях може да се доближава до това, но не защото боса е луднал по позитивизма. За който вероятно не е и чувал, за разлика от българите които мислят че американците са луднали по позитивизма. За който (отново) - 90% от американците не са чували, а на останалите им е през оная работа.

Предвид че се очаква остатъка от темата да е резултат от първото мнение, при положение че самото то е странна конструкция, развитието на темата е ясно.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ники, замислих се върху думите на Паджеровода... Чудех се защо се впечатлявам от това, че турците в Турция са усмихнати и ведри, Паджеровод ми подсказа, просто тук у нас, сякаш ми е писнало от намусени мутри...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Ники, замислих се върху думите на Паджеровода... Чудех се защо се впечатлявам от това, че турците в Турция са усмихнати и ведри, Паджеровод ми подсказа, просто тук у нас, сякаш ми е писнало от намусени мутри...
                  Излизаме от темата, ама ми напомня на разговора ми с един рецепционист във Верона есента на 2008г. Та преди да се настаним, разходка из Верона, петък вечер, северна Италия, хората стилни, облечени прекрасно, усмихнати, ведри - отиват някъде да прекарат петъчната вечер...и стандартния разговор:
                  - Гледам италианците,много усмихнати, много положителни
                  (рецепционистта, живее от 15 г. в Италия, женен за италианка)
                  - ....ако искаш да доведа жена ми, да я питаш какво ми каза първия път като пристигнахме в София - : Аууу, много усмихнати хора, много положителни, не е като в Италия - намръщени през цялото време.. След което продължи - Тук е същото, петък обаче хората излизат 1 път в седмицата и са усмихнати, но това не означава нищо. Смазват се от работа и толкова...усмивката не показва перманентно емоционално състояние.
                  Та и тук същото...

Въпреки това, аз все още смятам, като съм в чужбина, че другите са по-позитивни от нас
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Днес съвсем положително, позитивно и творчески ще убия някой програмист. И 2-3 спамера, за бройка.

Коментар

Между програмистите няма се класирам, но се надявам между спамерите, поне... нали сме в коша, к'во ви пука...

П.П. Отивам да си умирам сам, преди да са ме убили... Приятна вечер!

Коментар

Боже , божееее къв модераторски негативизъм лъха от последните постове в темата за "позитивизъма". Кво ви е бе хора , събота вечер е а вие висите пред компа и негативничите?

А иначе по темата , прави са хората. При равни други условия винаги е по-добре да работиш с хора за които чашата е наполовина пълна.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

А още по-добре - изцяло пълна!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            Боже , божееее къв модераторски негативизъм лъха от последните постове в темата за "позитивизъма". Кво ви е бе хора , събота вечер е а вие висите пред компа и негативничите?

А иначе по темата , прави са хората. При равни други условия винаги е по-добре да работиш с хора за които чашата е наполовина пълна.
                            Седни да работиш в събота наобяд без никаква надежда да се прибереш преди неделя сутрин и ще те питам за позитивизма. Шефът съвсем предвидливо уволни хората, които сега щях да убия, ако ми бяха подръка.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                              Боже , божееее къв модераторски негативизъм лъха от последните постове в темата за "позитивизъма"...
                              Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Седни да работиш в събота наобяд без никаква надежда да се прибереш преди неделя сутрин и ще те питам за позитивизма. Шефът съвсем предвидливо уволни хората, които сега щях да убия, ако ми бяха подръка.
                              Така ще е... не стига, че модераторските заплати не стигат за нищо, ами модерираме и в събота вечер и в неделя сутрин. Виж супермодераторите са друго нещо, не че техните са големи, но поне си ги получават редовно...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                ...Виж супермодераторите са друго нещо, не че техните са големи, но поне си ги получават редовно...
                                Голема работа като ги взимат навреме. Тия 4-5хил. лева на месец не решават нищо.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X