Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Е как да доидем другата седмица като няма снимки които да ни заинтригуват какво е станало през тази
    Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от roki_75 Преглед на мнение
      Е как да доидем другата седмица като няма снимки които да ни заинтригуват какво е станало през тази
      Абе то от 7.03 имаше снимки качени от някого ама никой не се надъха. Кефа е в карането а не в гледането.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Ето още малко снимки. Супер си беше! Идвайте, не чакайте снимките.
        Прикачени файлове

Коментар

А м/у др. някой да има идея за тази събота или неделя
          Прикачени файлове

Коментар

Снимките на green3 са много хубави имах удоволствието да ги разгледам предварително Благодаря
            Дали ще е удобно и pikachu да споделиа някои които е направила

Коментар

Благодаря и на jack2

Коментар

Момчета имам един приятел, който се е наканил да си купува 4х4, още не си е изяснил каква марка и модел, опитвам се да му дам елементарни обяснения. Той обаче никога не е карал джип. Предложих му да дойде на някоя неделна разходка, но за сега неделите са му заети.
                Мисля си, че лека разходка мога да му направя и аз с гранда, обаче не познавам раойна - може би знаете, че съм от Враца.Ако някой може да ми метне едно леко едночасово маршрутче за гармин ще съм много благодарен. Понеже тия дни няма да спира да вали да е нещо разумно, не върви да го карам да бута в калта още първия ден. С БФГ/АТ гуми съм и с 2" трайлмастер лифт.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                  Момчета имам един приятел, който се е наканил да си купува 4х4, още не си е изяснил каква марка и модел, опитвам се да му дам елементарни обяснения. Той обаче никога не е карал джип. Предложих му да дойде на някоя неделна разходка, но за сега неделите са му заети.
                  Мисля си, че лека разходка мога да му направя и аз с гранда, обаче не познавам раойна - може би знаете, че съм от Враца.Ако някой може да ми метне едно леко едночасово маршрутче за гармин ще съм много благодарен. Понеже тия дни няма да спира да вали да е нещо разумно, не върви да го карам да бута в калта още първия ден. С БФГ/АТ гуми съм и с 2" трайлмастер лифт.
                  Ако искаш, звънни утре да се разходим, че ми писна да бачкам - 0888767001 - Динко.
                  Паджерото с гуми за мъгла.

Коментар

Момчета имам един приятел, който се е наканил да си купува 4х4, още не си е изяснил каква марка и модел, опитвам се да му дам елементарни обяснения. Той обаче никога не е карал джип....
                    А ти какво искаш да му препоръчаш? Да знаем какво трасе искаш.
                    Всичко е според зависи:
                    Мога да ти кажа едни "самурайски" трасенца, където другите джипове конструктивно не могат да минат. Тогава САМУРАЯ излиза най-проходим.
                    Обаче ако са бързи прави участъци... тогава ДЪЛГИте бази определено са по-добри.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                      А ти какво искаш да му препоръчаш? Да знаем какво трасе искаш.
                      Всичко е според зависи:
                      Мога да ти кажа едни "самурайски" трасенца, където другите джипове конструктивно не могат да минат. Тогава САМУРАЯ излиза най-проходим.
                      Обаче ако са бързи прави участъци... тогава ДЪЛГИте бази определено са по-добри.

Аз не му препоръчвам, а му предавам горе долу какво съм чел във форума, той просто няма време да чете в момента.

В случая разходката трябва да е като за моя джип, пък той принципно иска къса база, вероятно Паджеро или LJ70, поне доколкото му обясних (според знанията си).
                      Има явно някаква идея човека, но още нея е избистрил. Затова искам да излезнем извън асфалта.
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Аз не му препоръчвам, а му предавам горе долу какво съм чел във форума, той просто няма време да чете в момента.

В случая разходката трябва да е като за моя джип, пък той принципно иска къса база, вероятно Паджеро или LJ70, поне доколкото му обясних (според знанията си).
                        Има явно някаква идея човека, но още нея е избистрил. Затова искам да излезнем извън асфалта.
                        Немал време да чете, неделите му били заети , ... че защо му е джип - да си го гледа под терасата ли ?
                        Паджерото с гуми за мъгла.

Коментар

Бих ти помогнал с измислянето на трасе ама нека не е тази седмица, че смятам да отскоча до ПРИМОРСКО да гледам състезанието
                          Последно редактирано от banjo; 18-03-09, 19:37.
                          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                          Дий Снайдер

Коментар

Ето още малко снимки от неделната разходка.
                            Прикачени файлове

Коментар

ЕЙ това е много хард бе що не свиркате за такива сбирки
                              Човек се учи с много практика:D

Коментар

Амчи то в тая тема пишт постоянно кога излизат и къде се събират. Понякога и тракове пускат.
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X