Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулатор за Jeep Liberty - въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Акумулатор за Jeep Liberty - въпрос

Наистина исках само да се отчета. Въобще не знаех за тоя датчик. Утре ще погледна как ми е легнал хакумулатора, дано не се прецака заради зарежданетето.

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
      Ами той OPTIMA-та е 50Ah но виж с какъв стартерен ток е при -18°C - 815 А. Нещо като че ли недостижимо за другите по-обикновени батерии. Да не говорим за възможността да бъде разреждан почти до нула и после да се зареди без последствия, както и това - да работи във всяко положение в пространството. Но трудно ще се намери някой в ценовия диапазон до около 200-250лв, който да е с такива размери и с такива възможности. Явно заради Optima-та са направили и мястото такова малко.
      Иначе, няма нищо притеснително в 600А пусков ток. Горе-долу е приличен.
      Аз купих джипа (2.8 CRD) с акумулатор Rомbат 55Ah 440А пусков ток. Сега намерих време и финанси и се хванах с подмяната му. Оригиналната стойка побира акумулатор с размери 255х175х200 (ДхШхВ). "Изрязах" с бормашина и запилих борда на стойката откъм двигателя и сега съм с акумулатор BOSCH SILVER S5 77AH 780A R+. Той е с дължина 278 мм. и дясна плюсова клема. Сега ще правя планка за закрепване (купих джипа без такава) и към нея ще заваря ограничител за да не се движи акумулатора настрани. Като стане ще кача снимки.
      Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Снимка на изрязаната подложка на акумулатора:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160213_160552.jpg
Прегледи:1
Размер:649.3 КБ
ID:5702704

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160213_160552.jpg
Прегледи:1
Размер:101.6 КБ
ID:5702705
        Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X