Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за смяна на окачване на WJ 2002 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпроси за смяна на окачване на WJ 2002 CRD

Първоначално публикуван от ники крейзи фокс Преглед на мнение
    "Масовките" завършват състезанията, а френските уникати DONERE пътуват отново за Франция в чувал за 6 ти пореден път... барем за 7-я успеят на някое "селското състезание" да завършат
    А може би трябва Филчев да ги монтира и настройва и ще стане работата
    Аааа... ! Сега се сещам, че може би французите са дъщерна фирма на Филчев !?!
    Цанко е скъсал носач, а случката с амортисьора е следствие!
    .................другите изречения ще се направя, че не съм ги чел, защото не те познавам като такъв човек.............. все пак е било късно като си ги писал.
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
      ... Толкова много лъжи и простотии, дори и на тях щеше да им е неудобно да напишат
      Аз писах с имена и факти, а от теб не прочетох никакъв довод или факт освен обиди...явно толкова ти е капацитета

...
      Над 200 джипа карат с мои амортисьори, нормално е да има поне 20 недоволни, а ти ми говориш за трима!?
      Тия тримата сме ти налели над 15 000 лева, голяма част от от "200-та джипа" (в което число силно се съмнявам) не пишат във форума, а още по-голяма част не искат да се разправят с теб заради арогантното ти, нагло и "философско" поведение...аз лично се отвратих от поведението ти във Варна, когато цяла вечер ти слушах теориите за "чуждопоклонничеството" и че известните фирми са "само лепенки"...

...
      Как така стана, че цяла година се вози на "Хюндая" и ми казваше че амортисьорите са перфектни(за това има и свидетели), и изведнъж (като ти отказах спонсорство), стана кисела старица
      Хюндая е карал четири състезания, три съм го карал аз, едно Иво Върбанов.
      Както написах по-горе, първите 50 до 100 км. работят, после си "почиват" и ти обясняваше как е от калта, от вятъра и от земното притегляне.
      В началото ти вярвах, но после ме светна Иво, че проблема не е в моя телевизор !
      Аз лично НИКОГА не съм ти искал спонсорство, напротив рекламира се БЕЗПЛАТНО на Кърджали и по моите състезания и си зарибяваш "пациенти" с невероятни истории и "компетентни" мнения с използване на чужди думички за тежест

PS Понеже два пъти спомена за твоето куче, да споделя и за моето;
      Още като ти видя "представянето" на Дакар, веднага поиска да му купя АТВ, та да отсрами България!
      Отказах му разбира се, все пак не е кучешка работа да се ходи на Дакар
      Явно пак нямаш доводи и търсиш да ме засегнеш, но ще ти кажа, че си сгрешил с кучето
      Трябваше да го пуснеш и щяхме да имаме достоен участник в Дакар, не да чакаме Тодор Христов да отиде и да отвори пътя за другите Все пак съм имал смелостта да го направя, не съм мишкувал като теб и съм горд с това, което съм направил и постигнал за спорта, от който ТИ в момента смучеш пари от хората, които го практикуват !!!

И за да приключа с въпроса, че много внимание ти отделих искам да посъветвам хората, които ще експериментират:
      1. Искайте да ви напишат какво точно Ви покрива гаранцията.
      2. В кои случаи важи и какво трябва да НЕ правите, за да не излезете криви.
      3. Вземете документ с който после ще можете да си търсите правата.
      4. Консултирайте се с хора, които разбират от окачвания, четете в нета какво правят другите и тогава купувайте !

Смятам, че ще улесня хората при избора им и ще ги предпазя, а на Филчев пожелавам да стане по-добър от "масовките" КИНГ, ELKA и FOX, да развие своя лаборатория да тества и да има идея кой материал аджеба защо е използван и тогава спокойно да затвори и фалира тия "масовки" с лъскави лепенки
      Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 07-06-15, 00:11.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
        .............................................

.!.!.!.!
        Др. Христов, много си дал за офроуда в България(което ценя), но не трябваше да вземаш повече(от колкото си дал) ! Криво ми е, че се изразявам по този начин, но нямам навика да устоявам на тъпи предизвикателства(модела ми е такъв)!
        В обяснителен режим, не смятам да влизам, защото не си заслужава за стока като вас. На ясно съм, че обърках сметките на големи и малки вносители, но такъв е живота!!!
        Eвгени Филчев

Коментар

Отново се извинявам, на собствениците на форума, за неспазване на правилата, но......това е от днес;

https://www.facebook.com/photo.php?f..._t=photo_reply

т.е. - кучетата си лаят(защото само това могат), кервана си върви, защото има цел!
          Eвгени Филчев

Коментар

Тодоре слагаш си грях с това което правиш с Филчев!!! Спри се!
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
              Тодоре слагаш си грях с това което правиш с Филчев!!! Спри се!
              Спрял съм и съм приключил с Филчев.
              Бай Руси, не е грях да разкажа какво съм искал, какво съм получил и какво съм платил...И нямаше да избухвам, ако имаше някакво отношение....

Коментар

Няма, като нас Българите! По тази причина в България вече нищо не се произвежда. Ако аз не съм добре, защо пък той да е добре. Някой прави нещо, ми нали, като стане проблем, отивам очи в очи и все, ще се разберем, ако е в Китай, кой да търся, бай х.й йонг. Тогава не търсим никой, псуваме и купуваме ново от магазина. Според мен трябва да си помагаме и да взимаме трезви решения между нас.Онзи ден на Русе се счупиха маса джипове, но никой не каза, за Японците и Германците нищо, че са виновни. Знаете, че на тези състезания ходовата част и най-вече амовете са подложени на голям стрес, и общо взето и от луната да са пак се чупи нещо.Грешката на Евгени беше, че ги прави тук, ако беше казал, че ги внася например от Белгия и беше измислил някакво име, гарантирам, че щяха да са най добрите.
                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                  Няма, като нас Българите! По тази причина в България вече нищо не се произвежда. Ако аз не съм добре, защо пък той да е добре. Някой прави нещо, ми нали, като стане проблем, отивам очи в очи и все, ще се разберем, ако е в Китай, кой да търся, бай х.й йонг......
                  Не си прав, ама въобще...защото много хора се зарадвахме, че тъкмо в България ще се произвежда и затова инвестирахме ! А за решаването на проблема "очи в очи" не знам дали се сещаш колко разговора са били, колко пъти са ходили колите (не само моята) до Казанлък, колко пъти е ходено и без колите и т.н. Вярвай ми, всичко е опитано и най-малкото е това "Ако аз не съм добре, защо пък той да е добре" ! Нито аз, нито Върбанов, нито Мето, нито Чолаков, нито някой друг от "опарените" е производител или внася амове, за да има интереси, а и ние си имаме достатъчно работа и ангажименти, за да си тровим живота, вместо да се забавляваме...

P.S.

Много мои познати също "опарени" си траят и не искат да се занимават, като ме молят изрично да не ги споменавам, но аз смятам, че е добре да се коментират нещата, защото така има вариант евентуално и да се оправят или най-малкото да се мисли и преценява !
                  За мен темата е приключена, но ти отговарям, защото не си прав за подбудите и целите ми !
                  Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 12-11-15, 13:03.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    Не си прав, ама въобще...защото много хора се зарадвахме, че тъкмо в България ще се произвежда и затова инвестирахме ! А за решаването на проблема "очи в очи" не знам дали се сещаш колко разговора са били, колко пъти са ходили колите (не само моята) до Казанлък, колко пъти е ходено и без колите и т.н. Вярвай ми, всичко е опитано и най-малкото е това "Ако аз не съм добре, защо пък той да е добре" ! Нито аз, нито Върбанов, нито Мето, нито Чолаков, нито някой друг от "опарените" е производител или внася амове, за да има интереси, а и ние си имаме достатъчно работа и ангажименти, за да си тровим живота, вместо да се забавляваме...
                    Тодоре, от твоите джипове е идвал само един, при това веднъж(когато реши да върнеш оригиналните му пружини), съответно сменях настройки по амортисьорите ! Преди това ми прати един преден амортисьор, който най-безхаберно си го карал(возил) със скъсан маркуч, без масло, поне месец ! От другите изброени джипове, никой не е стъпвал в Казанлък. Специално за твоето Мицубиши, дето един път ти било "меко", друг път "твърдо" ...... абе не може с един и същи джип, да ходиш и на рали, и на разходка и все да е добре ! Точно за този джип не ти, а друг ми поръча амортисьорите, и ми каза да ги правя като за Рали-Рейд, ако си очаквал"хем рунтава, хем бръсната", проблема си е твой.
                    Мето си поръча два задни амортисьора, за старият му джип, колкото да доизкара сезона, че му беше омръзнало да сменя всеки ден, от тея жълтите ! Върбанов и Чолаков бяха много доволни в началото(около година). На едно състезание в Добрич Върбанов ми се оплака, че джипа се клател, и какво се оказа- предния път като са сваляли амортисьорите, са забравили да ги надуят с азот, но докато се сетят за това, всички разбраха, колко са скапани моите амортисьори! Към него имах около 10 предложения, да докарат джипката до Казанлък и за ден-два да я нагласим, защото нямах никаква информация, за този джип(килограми-ъгли на амове-рамо на окачване),,, няколко пъти обещаваха, но не им остана време явно !
                    Чолаков, е може би единственият в България който знае, че на всяко състезание е добре да се сменят уплътнители и масло, на амортисьорите(дори и на "извънземните" ), той до последно беше много доволен, дори и след като се обърна, на сервизна зона ми каза че с амортисьорите всичко е ОК. Точно на тази сервизна зона разбрах, че аз съм обяснявал по тел. на Чолаков, как да обслужва амортисьор, а той се е доверявал, за същото на някой от механиците си ! ....както и да е, сега си е купил най-скъпите(за България--- около 80хил.) и надявам се най-добрите. При тези амортисьори, вторият малък проблем(освен цената), е че не мога да се обслужват в гараж, а да ги пратиш на обслужване,,,...,,, поне 500Е за бр. Както и да е, Чолаков знае, учи, и инвестира в този спорт, за което адмирации.

Много мои познати също "опарени" си траят и не искат да се занимават, като ме молят изрично да не ги споменавам, но аз смятам, че е добре да се коментират нещата, защото така има вариант евентуално и да се оправят или най-малкото да се мисли и преценява !
                    За мен темата е приключена, но ти отговарям, защото не си прав за подбудите и целите ми !
                    Бъди сигурен, че аз искам да се коментират подобни "неща"(ако евентуално ги има), аз от упреци не се боя, това помага, пък и парите си ги вадя от друго, така че това е за спорта!

P.S. Нормалните хора, докато боледуват, или просто не са в'ред, стават по-човечни!
                    Eвгени Филчев

Коментар

Не питай старило, питай патило. Да вметна едно изречение, на Сърбия-Трофи , видях една машина с познати амове, попитах човека от къде са и той каза от България. Разменихме си малко думи и разбрах , че е доволен за момента, той кара в най-тежкия клас, и в неделя се оказа на стълбичката на най-високото място.
                      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

За Трофи и заводските стават.

Коментар

http://auto.offnews.bg/news/%D0%9C%D...0%B4_4736.html

Чудна работа ?!
                          Две първи места, две втори, и едно трето, и то все от "ОПАРЕНИ" !!! Това е за "Ралито", "Трофито" по-късно.
                          Eвгени Филчев

Коментар

Чудна работа ?!
                            Видях на Спарки амортисьорите, харесаха ми, всебългарското плюене ми е неприятно.
                            Няма как нещо създадено за цивилно + "малко-по..." да става и за профи простащини, обратното също е в сила......"монстер трък 2000 HPS" на арената, ама до там на репатрак........
                            Кочко, моля обясни на незапознат като мен какво предлагаш?
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

И на мен са ми интересни предложенията...Гледах галерията във Фейс-а,изглежда спретната изработка!

Коментар

http://auto.offnews.bg/news/%D0%9C%D...0%B4_4736.html

Чудна работа ?!
                                Две първи места, две втори, и едно трето, и то все от "ОПАРЕНИ" !!! Това е за "Ралито", "Трофито" по-късно.
                                Което не отменя факта че след 20тия километър амортисьори няма. Няма бе Филчев, на какъв език трябва да ти го кажат че да го разбереш.
                                Напълно съм съгласен, че без колата да е при теб, твърдост и размери няма как да направиш. Ама те спират да работят.
                                На Хюндая държаха 8км.
                                На бялото Паджеро в Албания блокираха като заварен винкел. Това след като колата беше при теб и им оправи твърдостта.
                                На Върбанов след 10км надупчен асфалт изтърваха и колата туп-туп подскочи. Ето това вече е "чудна работа". Един път изтърват, друг път блокират.

Поправи ги, направи ги да държат на бой. Искаме на теб да ти плащаме поне колкото на KING и на FOX.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X