Обява
Свий
Няма добавени обяви.
едно Laredo
Свий
X
-
От: едно Laredo
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеИ аз го зърнах да се продава 6така тези дни0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение...O888 749-O86
C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
NC 750
Коментар
-
Първоначално публикуван от m4r1qn Преглед на мнениеСпециални благодарности на Дани - изключително честен и коректен...иии..затваряй темата в раздел "купувам"
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Къде се намира номера на двигателя, чвтох че е от лявата страна на ДВГ, но ако може снимка ще съм благодарен. В един английско пишещ сайт един задава въпрос: Where is the number of the engine? а мембърите взеха да му се подиграват, че много ясно - ДВГ е само 1, да не задава глупави въпроси.O888 749-O86
NC 750
Коментар
-
В документите срещу номер на ДВГ пише Н/О, а другия си има. Не знам все още - да се отече малко водата и ще ида да гледам - от митницата го искат.
По съвет на Дядо Владо видях че при 6-така ми като номер на ДВГ са записани последните 8 знака от рамата...O888 749-O86
NC 750
Коментар
-
Първоначално публикуван от m4r1qn Преглед на мнение... По съвет на Дядо Владо видях че при 6-така ми като номер на ДВГ са записани последните 8 знака от рамата...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТова да не е някакво творческо решение на нашенските катаджии? Щото на американските мотори уникални серийни номера не се слагат.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнениеЧетворката ми изглежда по висока, и ли нещо снимката.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар