Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes S210 E320cdi - бял пушек. Дали я втасах ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes S210 E320cdi - бял пушек. Дали я втасах ?

2л на 100км вода - ми то тече кат леика ...
    Все пак се радваи че тече вътре в цилиндъра щото ако пък беше се пробило към маслото тогава много по бързо щеше да влезне в бокса .....

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
      .... и за това се чудя какво да я правя.
      Колега, за да се чудиш какво да я правиш, трябва да знаеш какво е състоянието...
      А до момента виждам, че повече от 2 месеца не я вкара в сервиз поне да и смъкнат главата и да видят гарнитурата - работа за няколко часа...
      Та какво се чудиш - не знам... Всеки автомобил може да се ремонтира. А дали е изгодно икономически - обикновено се разбира след разглобяване и дефектация.
      Разбира се освен ако си намерил много евтин двигател и директно да го смениш..
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

След тест за газове в системата стана ясно , че има пробойна някъде т.е. теста беше положителен. Главата долу и пращане на тест да се види дали е спукана кратуната.
        Идеята беше , ако е пукната главата да се мисли. Глава с гаранция от Австрия 900€ , или продажба за никакви пари.

Вчера звънят ... жива била. Нямало спукано.

Стискайте палци да се оправи работа след смяна на гарнитурата .... или 2рия вариант ще влезе в сила

Почнах да се оглеждам за същата но 300TD като 3ти вариант. Ако се стигне вариант 2 , веднага ще дойде и вариант 3.
        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Ако е гарнитурата , се вижда от къде е духала.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Лично не съм гледал, но според думите на майстора около 4ти цилиндър имало нещо. Дали има връзка или не , точно на 4ти ми изгоря подгряващата свещ.

Коментар

Освен по гарнитурата , и по самата горивна камера и по клапаните си личи в кой цилиндър е бил проблема. Твоя майстор дано поработи и по главата , не само да смени гарнитурата.
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                Лично не съм гледал, но според думите на майстора около 4ти цилиндър имало нещо. Дали има връзка или не , точно на 4ти ми изгоря подгряващата свещ.
                -Механик, който работи "второ" с ръцете си,"първо" ще знае на 100% в кой цилиндър е проблема, преди да демонтира главата. "Този" механик ще провери и подравни главата,състоянието на дюзите и нови качествени болтове.
                -Дано сте случили на механик.....

Коментар

Не съм в България в момента и няма как да знам всички подробности около ремонта. До мен достига информация през 3ти човек , който не е кой знае колко запознат.
                  Казал съм , че само нещо да не ми хареса ще бъде продаден на доста ниска цена. Не стига , че ми се развали лятото , еми и сега да го мисля.
                  Другия петък летя за Варна , тогава ще се види какво е състоянието.
                  Ако не е като хората вървежа или нещо друго съмнително , ще изчакам още една заплата и ще се хвърлям към друго такова комби с друг мотор.
                  Дали ще е 270 cdi или 300TD ще се види според предлагането на пазара.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X