Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Кмета Антоне определено е най важната персона в нашиа формат но много е важен и лесния достъп на публика

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Гарнитури, семеринги, сегменти, лагери, ангренаж...
      С една дума- Парииииии...
      Я ми се обади по телефона да видя какво имам останало по рафтовете ...
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        След като повозихме нашия кмет по част от трасето ,той много се изкефи и оттогава помага и общината ни е най-големия спонсор !
        Факт е, че някои общини имат възможност да подпомагат прояви./и те си имат планове за мероприятия/
        Но по-лесно става когато видят примери за такива постъпки от техни колеги./други общини/
        Опитвам се да издиря снимков материал и публикации които да подпомогнат онагледяването пред всеки възможен спонсор.
        Зрителното възприятие скъсява пътя на проумяването и компенсира донякъде липсата на думи за описание на чара на случките.
        Полезни са и снимки с групирана и цивилизована публика./малко са спонсорите които искат да ги видят само мъхчетата и паячетата в гората/
        Конкретната дисциплина поне е с най-големи възможности за публиката и респективно интерес от рекламодателите. Но си иска малко подготовка. Събирам материали и дерзая.

П.П. И ако някой колега е пред дилема дали да участва или не заради дреболии/консумативи, гориво, части и други подобни/ да свирка. Спирам работата по джипката и помагам. Нито ще съм първи, нито единствен. И това че става въпрос за национално участие, а не международно, не омаловажава за мен нещата. То ако на национално ниво не можем да си изградим участниците за къде сме тръгнали!
        Последно редактирано от D.Dimitrov; 06-03-14, 08:08. Причина: Корекция
        GPS системи https://www.easytracking.bg/
        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
          Факт е, че някои общини имат възможност да подпомагат прояви./и те си имат планове за мероприятия/
          Но по-лесно става когато видят примери за такива постъпки от техни колеги./други общини/
          Опитвам се да издиря снимков материал и публикации които да подпомогнат онагледяването пред всеки възможен спонсор.
          Зрителното възприятие скъсява пътя на проумяването и компенсира донякъде липсата на думи за описание на чара на случките.
          Полезни са и снимки с групирана и цивилизована публика./малко са спонсорите които искат да ги видят само мъхчетата и паячетата в гората/
          Конкретната дисциплина поне е с най-големи възможности за публиката и респективно интерес от рекламодателите. Но си иска малко подготовка. Събирам материали и дерзая.

П.П. И ако някой колега е пред дилема дали да участва или не заради дреболии/консумативи, гориво, части и други подобни/ да свирка. Спирам работата по джипката и помагам. Нито ще съм първи, нито единствен. И това че става въпрос за национално участие, а не международно, не омаловажава за мен нещата. То ако на национално ниво не можем да си изградим участниците за къде сме тръгнали!
          Благодаря за ентусиазъма, с който се опитваш да помагаш на начинанието . Аз също имам подготвени доста материали - брошури, текстове , снимки от състезанията, които показвам. Каквото интересно подготвиш може да ми го пратиш

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
            Благодаря за ентусиазъма, с който се опитваш да помагаш на начинанието .
            Не е само опит за помагане. Откровено казано си е и в моя полза. Към момента нямам пълна възможност да се включа активно като участник. Но ми харесва инициативата и ако не се подкрепя тя просто няма как да се развива! А това е загуба и за мен. Знам, че звучи егоистично, но след като искам да бъда част от нещо под каквато и да е форма извън клавиатурната, то трябва да се погрижа според възможностите си за неговото съществуване. Всички общества са част от много на брой малки елементи. Обединени и организирани, особено пък относно хоби и развлечение, тези елементи са способни да направят забележителни неща. За себе си!
            Дори и дискусията вече е в градивния си стадий в който се разискват реални мерки за преодоляване на всякакви затруднения./намиране на спонсори, съдействие на колеги участници и организатори и т.н./
            Аз също имам подготвени доста материали - брошури, текстове , снимки от състезанията, които показвам. Каквото интересно подготвиш може да ми го пратиш
            Тук май ти ще си ми по-полезен към момента.

Коментар

Влизаш в раздела за офроуд фестивала и ползваш каквото ти е кеф! Във фейсбук също има богата страница... Имаш пълна свобода на действие.

Коментар

Тук май ти ще си ми по-полезен към момента.
                Сайта на шампионата: http://4x4extreme.bg/

Страницата във фейсбук: https://www.facebook.com/4x4ExtremeBulgaria

Много снимки от миналата година има в темите за конкретните състезания в този подфорум. Снимки от по-стари издания на състезанията има във форума за самостоятелни състезания:

http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=292

Старите издания на Лазарово пък са: http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=281

Този клип повечето го знаете , но си е професионално направен и пак да ви го покажа:
                Последно редактирано от Стоян Францов; 06-03-14, 11:55.

Коментар

Благодаря колеги!
                  Ако правилно разбирам мога да ползвам предоставеното от вас за конкретните нужди!

Коментар

...
                    Внимавайте при използването на това видео , относно авторските права ( музиката най-вече ) ...
                    siko

Коментар

Косьо това видео никой не може да ти го отнеме правата са твоите всички го знаем клипьт е уникален

Коментар

Първоначално публикуван от deko les 1 Преглед на мнение
                        Косьо това видео никой не може да ти го отнеме правата са твоите всички го знаем клипьт е уникален
                        Проблема е основно с аудиото ... Другото е ясно ... това се има в предвид, ако смята да се използва някъде ...
                        siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
                          Внимавайте при използването на това видео , относно авторските права ( музиката най-вече ) ...
                          Незнам какво друго да кажа освен БЛАГОДАРЯ за видеото.Дано тази година има още повече такива кадри.
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Видеото е уникално !
                            Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                            Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                            Mercedes Benz ML55 AMG
                            Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Аз си мисля,че няма по-добро БГ видео свързано с офроуда.....!
                              Наистина е добро,....много добро .
                              Браво.

Коментар

И аз се изкефих много ,повече от първия път ,като го гледах !
                                Пак да направиш,очакваме те в Сливен !
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X