Обява

Свий
Няма добавени обяви.

3 Младежи за един ден София - Бургас с Колела - 415км. БРАВО!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 3 Младежи за един ден София - Бургас с Колела - 415км. БРАВО!!!

От: 3 Младежи за един ден София - Бургас с Колела - 415км. БРАВО!!!

Тия са ебати пичовете.Браво на тях!
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Аз наскоро инцидентно навъртях 100км (http://www.offroad-bulgaria.com/show...43#post2288943) и мога да кажа, че не беше много лесно задника ми стана на .... задник , може би още 100 с Много зор, ама > 400!!!!
      Така, че не мога да не се възхищавам на постигнатото от тези момчета! Браво!

Коментар

Респект! Голямо браво на момчетата-уникален преход.

П.п. Аз също обичам да карам колело и точно за това много се кефя на такива хора, че са се събрали и че гонят целите си.
        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Браво...това не може да се види всеки ден!
          П.П.Гледам са карали по магистралата...всъщност там не е ли забранено за велосипедисти...,че ми стана интересно да не съм аз в заблуда.
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Впечатляващо.
            Преди много години мои приятели направиха София - Бургас - Лозенец (къмпинг Оазис) по подбалканската за почти 4 дена (тогава магистралата беше до малко след Пловдив). Спомням си, че само Гълъбец им изяде почти ден. На "спускане" от Бургас надолу срещат друг приятел с мотор и диалога е нещо от рода:
            - Моториста: Здравейте момчета, накъде?
            - Те: Здрасти Васко. Оазис. Ти накъде? Кога тръгна?
            - М: Тая сутрин. Вие?
            - Те: В четвъртък.

Коментар

Впечатляващото е че две от момчетата са с байкове, а май не са й със сликове дори. С шосейката си е една идея по-лесно ... е не може да се качиш на нея и да тръгнеш. Гледам че са помъкнали и доста големи раници който допълнително им пречат на комфорта и уморавят гърба допълнително. С по една чанта на велосипеда щеше да им е по-леко може би.

А за карането по магистралата - забранено си е уж, но е в пъти по-безопасно отколкото по другите пътища. Според хора от велофорумите, полицайте също рядко се заяждат за такива неща. Аз също не съм имал проблеми до сега.

Браво на момчетата и ще чакаме и подобряването на постижението им.
              Иван Маринов
              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Евала на момчетата , страхотна демонстрация на спортен дух и упоритост...радващо е , че има такива млади хора, които предпочитат да извършат такъв подвиг вместо да висят по пейките с бира в ръка...
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Всяка събота или неделя карам между 50-100 км. Тая неделя карах 120 км. От 80 km. Нагоре започват да ми се схващат мускулите отзад на бедрото за свиване,след 100 км. Ми е вече все тая....до 100 км. Карам без почивка или спирам само за вода...имам и голяма денивилация до 1000 метра,често бутам колелото...до 150 км. Мога без проблем за около 6-7 с една почивка 8 часа да ги мина,ама 400 за ден.....едва ли...от тел.невиждам клипа
                  Колелото ми е със сликове 28 цола оптимизирано за асвалт,поддържам между 25-35 км. В неделя успях да вдигна 51 км макс.скорост по 10 км. спускане....
                  Последно редактирано от Roninn; 01-10-13, 19:18.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Поздравления за постигнатото, това наистина е спортен дух и здрави крака.

Коментар

Браво на момчетата, за ентусиазъма
                      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Два пъти съм ходил от София до морето с велосипед и раница. И двата пъти с влак до Карнобат(до баба ми), преспивам и рано сутринта продължавам на две колела. 100 км за 6 часа - до Созопол. Аз и жена ми с нейния велосипед. Не за спорт, за кеф, ама си е бъхтне голямо. Като стигнахме спахме на плажа и след това си намерихме хотел. Така че знам отчасти какво е. Моите поздравления за героите. Младостта и ентусиазма не познават спирачки....

Коментар

Сега гледах клипа че през телефона неможеше,този човек е не безизвестния Пламен Петков който имам честа да познавам,миналата година и тази направи обиколка на България с колело за 30 и няколко дни около 2500 км. или някъде там,колелото му е от карбон и цената почва май от 4000 евра...За другите колела незнам....400 км. си е огромен успех,както казах 120 км. миналата седмица ми дойдоха множко !

http://www.peika.bg/statia/Plamen_Pe...a_i.79354.html

Това е моето,което ме кефи !Карам го почти цяло лято,всъщност купих го пролетта и го ъпгрейдвах постепенно,успях да сваля 30 кг.до днес,лошото е че вече ще го зазимявам че стана студено....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:baik.jpg
Прегледи:1
Размер:230.7 КБ
ID:5523267
                          Последно редактирано от Roninn; 02-10-13, 22:29.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Похвално на момчетата
                            Can-AM ,Renegad 800 X
                            ,Mercedes ML320 CDI
                            Mercedes SL 55 AMG
                            Toyota HiLux 3.0

Коментар

Браво! И аз се опитвам да карам колело, но повече от 80-100км. ми идва много. С постоянство мога и да ги вдигна, но 400....
                              VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X