Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Орел който брутално изхвърля кози от скали - не е за хора със слаби нерви

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Орел който брутално изхвърля кози от скали - не е за хора със слаби нерви

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
    Да основем фондация,която да разясни на орлите,че това не е хуманно,и че суровоядството е вредно?

Обади се на Кольо, със сигурност ще намерите общ език и тема за чашка/и

Коментар

Брат ми е,ще ме разбере...
      Не знам само защо трябва да се гнусим от природните закони-хищник си осигурява храна.
      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
        И понеже темата е за орел .. се сещам за вица с милиционера и циганчето които се скрили от дъжда....

Та ...аз отлитам.
        Приятен полет.
        Аз си оставам в лайната, като изобщо не се свеня да ги нарека с истинските им имена.
        И май така е по-добре. Дето се вика-цървулите да си знаят гьола, и да не се месят на елита.

Гледал ли си "Умирай трудно", мисля втора серия? Там в колата си говориха за един друг филм-за обитатели на небесния свят, които живеят горе високо, за да не дишат гадния и застоял въздух на повърхността на планетата. И се казвали(ъъъ, не се сещам точно как, ама по моите виждания и терминология-педали), А другите дето са долу, и се борят да оцелеят били "морлоки". Та отвреме навреме някой морлок успявал да се изкачи до горе, и да събори някой от горните жители долу, и после го ИЗЯЖДАЛИ.

Та аз съм от морлоките, гаден, мръсен, нецензурен, ама истински. И живея на пълни обороти, та лигавщините не ми понасят.

Разгледай темата за българския отбор на FRC, там има снимки. Според теб дали тези хора ще се отвратят от гледката на падаща от скалите коза? Или от мъртво куче?
        Там е за истински мъже, и женчовци и лигльовци нямат място.

С това не искам да те обиждам, и да те наричма лигльо и други неща, не те познавам, а само по писаното от нета е грешно да си съставяш мнение за даден човек, отнася се за тези които са измислили това да се слагат предупреждения за "потресаващи" кадри.
        Ако се припознаваш с тях-твой личен избор, уважавам го, въпреки,ч е не го приемам за нормално.

Аз не търся караница или конфронтация, а ти го приемай както искаш.

П.п.-на бира съм. За мен е нормално в 9 вечерта да си пиеш бирица...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Приятен полет.
          Аз си оставам в лайната, като изобщо не се свеня да ги нарека с истинските им имена.
          И май така е по-добре. Дето се вика-цървулите да си знаят гьола, и да не се месят на елита.

Гледал ли си "Умирай трудно", мисля втора серия? Там в колата си говориха за един друг филм-за обитатели на небесния свят, които живеят горе високо, за да не дишат гадния и застоял въздух на повърхността на планетата. И се казвали(ъъъ, не се сещам точно как, ама по моите виждания и терминология-педали), А другите дето са долу, и се борят да оцелеят били "морлоки". Та отвреме навреме някой морлок успявал да се изкачи до горе, и да събори някой от горните жители долу, и после го ИЗЯЖДАЛИ.

Та аз съм от морлоките, гаден, мръсен, нецензурен, ама истински. И живея на пълни обороти, та лигавщините не ми понасят.

Разгледай темата за българския отбор на FRC, там има снимки. Според теб дали тези хора ще се отвратят от гледката на падаща от скалите коза? Или от мъртво куче?
          Там е за истински мъже, и женчовци и лигльовци нямат място.

С това не искам да те обиждам, и да те наричма лигльо и други неща, не те познавам, а само по писаното от нета е грешно да си съставяш мнение за даден човек, отнася се за тези които са измислили това да се слагат предупреждения за "потресаващи" кадри.
          Ако се припознаваш с тях-твой личен избор, уважавам го, въпреки,ч е не го приемам за нормално.

Аз не търся караница или конфронтация, а ти го приемай както искаш.

П.п.-на бира съм. За мен е нормално в 9 вечерта да си пиеш бирица...
          Коле.как те не е срам!В девет още се пие ракия.към 10 вино/ланшно/ и към 11 може да потушиш с една-две бири!
          Но какво разбираме ние в низините?
          Метросексуалните педали скърбят за козите.а те са толкова харни в пещта!
          Не се коси!Няма да промениш нито някоя тъпа тема.нито някой темописец!
          Впрочем как е ширата тая година?
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Кольо и си прав и не си.

Пример да давам ли?Гледам едни отстрели на снайперисти тук таме,попадения на танкове,гьрмялки разни...........и сина нещо от всичкото видял,отишьл в децката градина и леко го наказали.Оди обяснявай после,че детето си играе с пищови и като си направи такьв от кубчета няма да застреля циганчето до него.
            Питах ги - на пода ли да ги реди тия кубчета като маргаритки и да ги бере???Те ме гледат странно.

Баш си е добро заглавието,хора всякакви,бащата излиза от хола като ме види какви клипове гледам.

Михов пак неподготвен се изказваш / лично мнение /.Никой за нищо не скьрби ако ме питаш мен,за педали не знам какво да ти отговоря,разбираш ги.Просто малко или много си пуска нормално заглавие човека,нормално за него ако да е ненормално за теб.Това обижда ли те с нещо?

И да,не сьм му адвокат,но имам едни десетина дни заедно с него пушейки та долу горе сьм наясно като човек какво представлява.Малко по вьзпитан от необходимото но не може всички да сме равни,тук таме има по някой който изпьква.
            Последно редактирано от BENZBOSS; 25-09-13, 21:25.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Коле - предупреждавах те братче. Сърди се на себе си.

Умолявам всякакви други специалисти по кое е педалско и кое не, и всякакви майстори по даване на житейски наклон да си поветряват тестостерона извън форума, зер принудителното проветряване винаги е неприятно и за двете страни.

Ничии лични проблеми и страхове не са били, не са, и няма да бъдат мерна единица кой как трябва да си живее живота. Поне не тук.
              Последно редактирано от Goblin; 25-09-13, 21:43.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А едно време, когато един дядо разправяше, че орел му отмъкнал овца, ние му се подигравахме и му се смяхме. А то ето, че можело. Между другото като свърши клипа има и други различни клипове, например змия анаконда изяжда крокодил, стадо биволи пребиха лъвове и много други. Чудно нещо е природата...
                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

По NatGeoWild дават доста по-брутални неща , аз нещо не схванах за к'во е темата?!?
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                    .... аз нещо не схванах за к'во е темата?!?
                    За секс.
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

И ето това клипче, доста ми харесва. Начина на лов!

А колкото до един мит (поне, за мен).
                      На моята баба, дядото е бил овчар. Имал е около 500 -600 овце. Гледал ги е по - покрайнините на гр.Маджарово и близост до селата. Тъй като те излизат на паша и около 6-7 месеца, не се прибират. Имат определени кошари (няколко на брой) в определени местности. Чувал съм да разправят как горе на скалния връх, когато са преминавала с овцете, за да отидат до другия край на планината. Орлите да взимат по 1 - 2 овце. Ставаше ми смешно.Някак си не можех да го повярвам. Овцата която тежи повече от 40 кг, а този Орел, 15-20. И да си я вземи, ей така.
                      А, чак сега намирам отговора на това мое... чудно мислене. Благодаря, за споделянето!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                        Аз гледам катастрофите във фишки, разстрели в лайвлийк и не ми трепва клепача.. Даже понякога си мисля, че съм ненормален..
                        Деца имаш ли? Ако не, като проимаш ще започне да ти трепва. Поне при мен така се случи.

А преди време (сигурно 15 години поне) по новините по БНТ дадоха предоставен от чеченци запис от случка с пленен руски войник в Чечня. ВЕрвай ми, ще трепнеш. Тогава и аз бях като теб, но тоя кадър никак не мога да го забравя и до днес.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Деца имаш ли? Ако не, като проимаш ще започне да ти трепва. Поне при мен така се случи.

А преди време (сигурно 15 години поне) по новините по БНТ дадоха предоставен от чеченци запис от случка с пленен руски войник в Чечня. ВЕрвай ми, ще трепнеш. Тогава и аз бях като теб, но тоя кадър никак не мога да го забравя и до днес.
                          Подкрепям, същото стана и при мен. Бях с железни нерви, нищо не можеше да ме смути или притесни, но след появата дребосъците нещо мен трепна...
                          Иначе тогава, освен този запис с войника, плъзна и още един, в една палмова горичка в Малайзия, поддръжници на шериат-а
                          с джобно ножче обезглавиха жена хваната в прелюбодейство....още потръпвам като се сетя
                          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Заглавието няма да го коментирам. Така решил човека, така го сложил.
                            Орлите, и въобще хищниците са длъжни да са брутални, щото иначе ще са гладни. Даже имаше клипче и как орел опитва да вдигне дете в някакъв парк някъде! Най-брутални обаче си остават хората! Примерно как банскалии ловят диви кози (доколкото са останали) за да нагостят после богати чревоугодници в механите - дъска стърчаща над пропаст, в единия си край затисната с неголям камък, на другия край (стърчащия над пропаста) сложена платнена торбичка със сол. Козата страх от високо няма а лакомията за сол и е голяма. Та по дъсчицата, по дъсчицата, към солчицата, докато се прекантари и айде в пропаста. А отдоло нейде байчото фърля по едно око с бинокъл от време на време и като изчезне стърчащата дъска от скалата, тича да прибере мръвката от дъното на пропаста!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

за секса в темата съм безмълвен, обаче клипчето с орлите, които лолвуват вълци, ме впечатли - ако не го бях видял нямаше да повярвам че птица, дори и с числено превъзходство, е способна да застраши вълк?!?
                              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Справят се и с мечоци също

а относно децата и психопатиите,
                                не е случайно,че има държави в които са забранени властови позиции за бездетни.
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X