Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пушка за дома

Да имаш означава че можеш. Да можеш и да го съзнаваш означава да си спокоен. А като си спокоен реагираш спокойно и не задължително според пълните си възможности, а според ситуацията и трезвата ти преценка за нея!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
      Като те чета тук из форума, разбрах че си обучен човек. Едва ли някой ще те нападне.
      Това в смисъл, че Калин гледа лошо, носи Адидас и е с татуирани бицепси един вид?
      И му личи обучението отдалече?

Едни от най-обучените хора си изглеждат като съвсем нормални атлетични усмихнати младежи.

Коментар

Като те чета тук из форума, разбрах че си обучен човек. Едва ли някой ще те нападне.

Ти май наркоман скоро не си виждал,така леко друснат.

И не е това темата,всеки си решава за него си,но само за пример ти давам - спря тока за 30 часа,на 20 минута сьседа се окопа в тях,ние имахме всичко необходимо без орьжие.Да обяснявам ли какво става при пьлна тьмница в град 7 000 000 и задрьстени магистрали щото нямат и бензин.Такива типове из квартала не бях виждал.Да лежи жена ти до теб и да пита Ми сега ако ............споко жена,чанг ъонг,ще го фрасна с китайския тиган по ухото.
        Сьбрахме ги с на брата жената,дойде и сестрата,бащата закьса за бензин и аз и брата отлетяхме с аварийната,те сами с вилиците.Айде няма нужда,лепя една табела вьн Тук се охранява от 870 и кой иска да види какво е това нека влезе без да чука.

Ма как да е,кой иска да се пробва с вилица.
        Последно редактирано от BENZBOSS; 21-08-13, 11:36.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

http://www.izhmash-arms.ru/eim/imp/33.html

Ето ти го, за твое удобство можеш да стреляш и със сгънат приклад.С нещо по-различно от фенер няма нужда да го кичиш, за твойте условия и дистанции е достатъчно.Взимаш си допълнително и някой и друг примерно десет заряден пълнител за всеки случай и си готов.

А да става и за фън, една от харесваните играчки от местните при вас.

Всеки трети е шести

Коментар

Няма 10 зарядни за това,вече ги питах,само по 5 са и другото е незаконно.Само като влязохме в магазина и на вьпроса Тоя акцент от кьде е..........България ...........и познай на кьде отиде приказката,90% са бивши военни пишлемета зад щанда,единия клиент Руснак..........и така един час.

Няма да е това поне за сега,а и ако клякам на такова ще е НК,че някак си по така им вярвам от тия.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              ...Ник и си прав и не си.......
              Гледай ся. Собственика на пистолет, не влиза в лятно плажно барче, както е влизал преди. Макар пистолета да не е у него, той оглежда първо мъжете за да прецени, кои са с оръжие и кои не. Не мадамите, не дори и бутилките, не свободните места или сенчиците, оглежда мъжете. Кои са потенциална опасност и кои - не. После всичко друго. Интериора престава да е интериор, а поле за възможна престрелка с места за укритие. Ако някой изтърве чаша, всички зяпат, той посяга към ...., или се претъркулва заемайки отбранителна позиция. Боб Марли и "Съншайн реге" престава да е готина музика, а се превръща в звуков фон, на който не можеш да чуеш изщракване на затвор.
              Я да питам Mad Doga, колко кила тежи ? Веднага ще има контра въпрос - с оборудване, или не ? . Оборудван го знам, че е 100 кила, ама ако му разтовариш всичките джунджурии, 10 - 15 надолу. .
              Разбира се и аз съм фен на оръжието, просто пускам малко майтапи. Дано не го приемете като спам.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ютия,нали така им викаха едно време.Е взимаш разрешително което важи 5 години и с което купуваш ютия,един вид бележка за касиерката,че да ти вземе парите.

Това не мога да го вадя извън вратата,едни години се лежи ако не те гръмнат и ако ти се размине до живот после с вилиците.Никой никъде нищо заредено няма да мъкне,а в бара кой с пищов и кой не е ясно,града е на военни и флота,всеки втори стреля къде къде по-добре от мен та и да ги оглеждам все тая.

пушките мислете,другото каквото сабя покаже
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Защо?
                  .............Ще забравя да я заредя ли?.
                  аха, хеле пък жената........да не говорим как се зарежда помпа с една ръка /лошия те е уцелил/.......... не им разбирам на моделите, но аз бих взел нещо, което при нужда го грабваш и пуцаш / на принципа на револвера/ без предпазители, без ръчно зареждане и т.н.,......т'ва по филмите, дето ще го чуеш, па ще търсиш кутията с патрони, па не знам кво си.....забрави! а, изпили и мушката щото първо: с помпа, ако се наложи, няма нужда да се целиш и без това при ситуация ще улучиш само по случайност и второ, много убива отзад

Коментар

Е прав си до някъде,при спиране на тока обаче минава основно средство да си подпирам гардероба с него,при някой скокливец в коридора избора гаранция ще е друг,това няма как лесно да го измъкна и да го ползвам при зор
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Видях си как здрави подготвени за всичко мъже в стресовата ситуация не са могли да презареждат помпите, така че пооглеждай се за полуавтомат. За #63 и аз съм напълно съгласен, стига да не попаднеш на някакво некачествено пушкало.

Коментар

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
                        Не виждам какви грижи са го притеснявали приятеля ти?
                        Оръжието се носи винаги по теб, като се прибереш вкъщи го заключваш в касата - има с механични и електронни ключалки, така че дете да няма достъп до тях.
                        Отделно децата от малки трябва да им се показва и обяснява какво е оръжието, да им се разясни, че е опасна вещ и не трябва да го пипат без родител. Като им мине първоначалното любопитство, вече не ги интересува особено.

Малокалибрен пистолет става само за хоби-стрелба на стрелбището, за самоохрана е неефективен.

А евентуалната полза от притежаване на оръжие е да спасиш твоя живот и този на семейството си.
                        За такава полза си струват всякакви грижи според мен.
                        Точно това го притесняваше. Съхранението. Той е бивш военен. На негов приятел също военен пенсиониран му разбиват дома, касата, крадат макарова и после той си е имал много проблеми. Затова и моя приятел, който ползваше оръжието, за да не забравя да стреля се лиши от него. А вече и на страблище не ходи, че му било много скъпо удоволствие.
                        Вероятността да те убият нападатели /изключая случаи с МПС/ е многократно по-малка отколкото за всички участници в движението. Означава ли това, че всеки, който се застрахова притежавайки лично оръжие по същите причини не участва в движението пешеходно или с МПС?

А ако Вашето дете знае и не е любопитно остава любопитството на приятелчетата му.

Според мен, никой не трябва да насърчава друг да ползва оръжие.
                        Нищо хубаво не произтича от това.
                        Подкрепям! Единствено изключение е спорта.

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                        Аз да - що ? 24 часа - пистолет 9х19 и два резервни пълнителя за него. Като не е по мен е до мен.
                        А как ходите на плаж?

30-тина патрона само ей така за самочувствие? Бях чел, че при нападения и последвала самозащита с неавтоматично оръжие средно се изстрелват 2-3 патрона.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Точно това го притесняваше. Съхранението. Той е бивш военен. На негов приятел също военен пенсиониран му разбиват дома, касата, крадат макарова и после той си е имал много проблеми. Затова и моя приятел, който ползваше оръжието, за да не забравя да стреля се лиши от него. А вече и на страблище не ходи, че му било много скъпо удоволствие.
                          Вероятността да те убият нападатели /изключая случаи с МПС/ е многократно по-малка отколкото за всички участници в движението. Означава ли това, че всеки, който се застрахова притежавайки лично оръжие по същите причини не участва в движението пешеходно или с МПС?

А ако Вашето дете знае и не е любопитно остава любопитството на приятелчетата му.

Подкрепям! Единствено изключение е спорта.

А как ходите на плаж?

30-тина патрона само ей така за самочувствие? Бях чел, че при нападения и последвала самозащита с неавтоматично оръжие средно се изстрелват 2-3 патрона.
                          Започваш яко да спамиш темата. Ако имаш нещо конкретно по въпроса за нападенията по домовете в Сан Диего- давай. Тук за милата родна картинка не става дума.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                            Започваш яко да спамиш темата. Ако имаш нещо конкретно по въпроса за нападенията по домовете в Сан Диего- давай. Тук за милата родна картинка не става дума.
                            Извинявай много, обаче автора на темата не пита хора от Сан Диего, а пита тук в форума
                            и ние какво да кажем - ползваме нашата база за сравнения и нашенски си наблюдения.
                            Нали трябва да има и противоположни мнения. Ако такива мнения са спам, обещавам да не се намесвам повече тук.

Коментар

Извинявай много, обаче автора на темата не пита хора от Сан Диего, а пита тук в форума
                              и ние какво да кажем - ползваме нашата база за сравнения и нашенски си наблюдения.
                              Нали трябва да има и противоположни мнения. Ако такива мнения са спам, обещавам да не се намесвам повече тук.
                              Приемаме че тази част от форума определено не е за пацифисти. Друго че реалностите отатък голямата вода са съвсем различни от тези тук и да присаждаме тиква на топола е някак си.. Авторът на темата не пита дали, а какво оръжие да си вземе и явно не е привърженик на "преклонена главица..." Така че наистина се явява спам.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Няма 10 зарядни за това,вече ги питах,само по 5 са и другото е незаконно.Само като влязохме в магазина и на вьпроса Тоя акцент от кьде е..........България ...........и познай на кьде отиде приказката,90% са бивши военни пишлемета зад щанда,единия клиент Руснак..........и така един час.

Няма да е това поне за сега,а и ако клякам на такова ще е НК,че някак си по така им вярвам от тия.
                                Ба, няма.Пълнители за тия има какви искаш, та и барабанни, поне за тия модели, които са без присъединител за пълнителя, със сигурност има и то голямата част са производство на щатски фирми.Сега кое, в кой щат, колко е законно, ти би трябвало да знаеш.Ако ги гледаш по клипчета гърмят със всякакви пълнители, и по 20 патрона.Са за другото - ми и аз харесвам ХК много, макар и да не се сещам в момента за техен подобен модел, ма в какво точно им имаш вяра повече?От опит ти казвам, че това не ми се е случвало да засича, всеядно е и, поне на мен, ми е удобно.Всеизвестно е, че е по-подходящо за твойте цели, отколкото за лов.Е, може би ще дойде тежичко за жена ти, определено има по-леки помпи.Не те агитирам да си купуваш това (и аз се глася другото лято да си взема едно ХК 30-06) ама не гледай прекалено скептично на това, само защото е руско.Сериозно оръжие си е, и изначално създадено точно за такива и подобни цели.Лично за мен е добро и аз въпроса с гладките съм го приключил, заменям го мойто (по-стар модел) само за този от линка и клипчето, дори и за бенели М4 не го заменям, по-скоро бих си сложил в касата и двете, но бенелито като цена е малко неудобно, към 4 пъти цената на мойта.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X