Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Лято е... Време е пак да посетим Яребковица, но заедно с другите махали и да проучим и картографираме района с евентуалните пътища на юг към Сапарева баня...
    Мисля, че в неделя е подходящо да го направим към обяд...
    Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
    Стефан, 0888851800

Коментар

Аз ще съм в Русе. Но да донесете тракове.

Коментар

Ще се постарая да дойда.
        И ще пиша тракове.
        Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

И аз за неделя съм ОК.А ако валне и дъждец в събота ще стане супер.
          JEEP WRANGLER TJ 4L., tel. 0888408146

Коментар

То така е разкиснало тази седмица, че ще си бедстваме порядъчно...
            Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
            Стефан, 0888851800

Коментар

И аз бих се присъединил в Неделя. Къде и кога е сборният пункт?
              Land Rover Defender 110 Td5
              +
              малка колекция от стари BMW-та между '79та и '85та
              LZ1LRD

Коментар

Вчера се събрахме четри джипа и си направихме супер разходка.Тръгнахме от Долни Богоров към Горно Камарци по асфалт,а от там към хижа Рудината по черно.Трасето беше сухо и се очертаваше софт разходка,но на около километар от хижата Явор ни беше приготвил изненада.Оказа се че пътя свършва на един доста голям наклон в гората ,и от тук натам трябва да разчистим един изоставен от много години участък от път от който едвам личаха коловози покрити от дебел слой шума.Най големия проблем е че беше обрасъл доста дебели дръвчета и гъсти храсти та се наложи доста да посечем с две резачки и мечета, около два часа. След като направихме просеката,Оги презве наклона успешно.Аз тръгнах да заходя към наклона,но Витарата почна да се свлича странично и тръгна да се обръща.Наложи се да се връзвам с колан и с помоща на лебедката да заема правилната треактория.След това по наклона за мен и останалите два джипа нямаше проблем.Тези 200 метра ни отнеха около два часа.Но хубавата част от разходката не е приключила.Оказа се че нашата заветна цел път към хижата е обрасъл още по гъсто от дървета и храсти,и пред преспективата да сечем още няколко часа,решихме да минем директно нагоре към върха. Попаднахме в джунгла от папрат и храсти,беше супер.След това се спуснахме до хижата да хапнем и починем.След почивката аз,Оги и Явор решихме да се приберем по черно до София а Насо хвана магистралата.Минахме през Ботевград,Врачеш,Ябланица, по газопровода излезнахме на Бухово.Ето малко снимки.
                Прикачени файлове

Коментар

Чудесна разходка сте си направили!
                  Благодаря за снимките!
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Много добре изглежда, браво. Ако не бях на кръщене щях да дойда и аз, ама айде следващия път.
                    тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Еи това е нашия район, ако целта ви е била да минете от там много добре че сте я постигнали, но по принцип има и доста грамотни черни пътища до там.
                      Ако идвате из нашия раион: х.Рудината, х.Мъргана, х.Чавдар, х.Стражата(Кокалското), вр.Баба, вр,Звездец и т.н.
                      Пишете предварително да се включим и ние.
                      Също така ако някои има нужда от помощ в тоя район, номера ми е в подписа, да звънка ще помагаме.
                      Jeep Cherokee XJ 4,0
                      0878 97 36 19

Коментар

Много често карам в този район и почти винаги досега съм бил сам, така че ще си запиша номера ти и ако се закучи работата ще се чуем - благодаря за отзивчивостта!
                        Конкретно в неделя целта беше да минем точно оттам, и се оказа по-лесно отколкото първоначално очаквах...
                        Занапред имам идея да пробием река Ечемишка по цялото течение чак до тунела на магистралата, щото в момента е непроходима, но да видиме кога ще се отвори прозорец за това... Там може и колеги от Ботевград да ударят рамо ако го намират за интересно...
                        Последно редактирано от Postman; 12-06-13, 22:18. Причина: допълнение
                        V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Първоначално публикуван от kgs159 Преглед на мнение
                          И аз за неделя съм ОК.А ако валне и дъждец в събота ще стане супер.
                          Върти ми се един въпрос от известно време-това 159 в името ти горе дали има нещо общо с една червена Алфа?
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50
                          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Позна колега.

Коментар

Първоначално публикуван от kgs159 Преглед на мнение
                              Позна колега.
                              Разкрит си,ще почерпиш!
                              Иво (таксито) Андреев
                              0988 91 80 50
                              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

На 22ри събота организираме каляне в Люлин планина. Тръгване 9:00 от Лидъла в Люлин 5. С нас ще са Хоби ТВ 0879277276 ми е телефона. Маршрута има много хард места, но всяко има и обиколка, има клони и няма как да не се понадраскате, но за другите препятствия винаги има лесен обход. Плана е: минаваме през Западен парк, после полигона в Суходол, до Бонсови поляни, оттам до Параклиса над Мало бучино-скара бира, после до върха и така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X