Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си куче.....може би ротвайлер !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Взех си куче.....може би ротвайлер !

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    ..... малко прекалих.....
    Много, не малко! Ако ще бягате, бягайте по земя(трева), знам поне едно вярно куче тичало след колелото на господаря си по асфалта и умряло от обикновенно прегряване
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

И аз мисля, че малко множко прекаляваш и ще умориш животинката. Питбула не е бегач на дълги разстояния. С тия къси крака, масивно тяло и къса муцуна вижда много зор и като нищо може да прегрее.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

А....аааа по средата минаваме през реката,ляга във водата,пие,след 2 км.язовирак така,темпото го определя той.Няма умора, инъче прави бели ако скучае!
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Гледай,да не му даваш да пие вода,докато тренирате.Като се изморява кучето,черния дроб и жлъчката спират да произвеждат стомашни сокове,а като пие вода отмива наличните и се получава подуване в стомаха и съответно преобръщане,а това води до смърт. След такива тежки натоварвания,не повече от 150 200мл/вода и чак след един час още вода и хранене. Гледай да не го батисаш...

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Много, не малко! Ако ще бягате, бягайте по земя(трева), знам поне едно вярно куче тичало след колелото на господаря си по асфалта и умряло от обикновенно прегряване
            Преди около месец ,питбул получил сърдечен удар на същото място на което бягаме и ние,мястото е диво,необитаемо,кучето е било вързано на задната броня на бус и така.....! Жалко за кучето.Та не го насилвам,познавам го кога изнемогва,кога има сили и кога не е разположен,след тоя преход се прибрахме и хукна да гони катериците по дърветата.....!Цяла зима два пъти в седмицата го минаваме тоя маршрут само че с колата или джипа че студ,само че по малко (късо) разстояние 5-8-10 км. макс но в студа е едно на слънце лятото е друго ,ако не пие вода и не се топне в реката ще му е много зле ....!
            Има маршрут да скъсим пътя на 10 км. по мек път без асфалт но няма вода по пътя,а и се чудя другите кучета от едрите породи как ги разхождате ...1-2 км. все едно че не съм го разхождал !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:375024_610952758923645_1859431599_n.jpg
Прегледи:1
Размер:301.6 КБ
ID:5489531
            Последно редактирано от Roninn; 03-06-13, 19:05.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
              ....черния дроб и жлъчката спират да произвеждат стомашни сокове,а като пие вода отмива наличните и се получава подуване в стомаха и съответно преобръщане......
              ъъъъъъ малко като да не съм съгласен, ама да го дискутираме като се видим.....
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Е ти не си съгласен,ама един познат има горчив опит от преди 2,3 седмици с едно доста младо и хубаво куче

Коментар

и аз не съм съгласен.не ми се спори,ама никак не ми стана ясно как може по този начин да умре гадинката.няма такъв механизъм на умирачка.нещо друго е станало.

Коментар

Такааааа.....Вчера кучето в изпражненията имаше много кръв,свит,унил,презю ноща,доктор,К1,спринцовки,кисело прясно,въглен,миша отрова вероятно,48 часа по късно,като болен съм,вече е по добре....!Баси и живота,кому какво ,на кого направи кучето ми та му причиниха това !

Коментар

Просто има ИЗРОДИ ! Ходят и ръсят отрова за кеф , да няма помиари по улицата. Жалко за животинката.

Коментар

Такааааа.....Вчера кучето в изпражненията имаше много кръв,свит,унил,презю ноща,доктор,К1,спринцовки,кисело прясно,въглен,миша отрова вероятно,48 часа по късно,като болен съм,вече е по добре....!Баси и живота,кому какво ,на кого направи кучето ми та му причиниха това !
                        Посети ли съседа?

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                          Посети ли съседа?
                          Ако кучето е буйно и лае, може и съседа да е. Що за изроди, има на тоя свят..
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Каква е причината според доктора? Може ли да се направят изследвания и да се разбере дали е отровено или е с перфориран стомах, черво или друга причина?

Коментар

Може и да не е отровен. При отравяне най-характерния симптом е повръщане и треперене. Може да е получил ентероколит от неподходяща храна, ако няма вероятност да се е налапал с остри кокали или някой пластмасов боклук. Остави го няколко дни на диета с мека храна, примерно кучешка консерва и му давай по една или 2 капсули дневно Lactoflor Probiotic (БЕЗ фибри!!!). Преди два месеца и моя така ми изкара акъла и тичахме по нощите на доктор, че както си лежеше, изкарваше и отпред и отзад, но за няколко дни му мина с капсулите и диета.
                              П.П. И намали тренировките. Песа е още млад и пълен с енергия и не знае кога да спре, но толкова тичане му е много, това не е хрътка все пак. По-добре му измисли игра да влачи нещо. Развива мускулите много добре, но щади сърцето и ставите.
                              Последно редактирано от kuzdov; 04-06-13, 22:14.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Днеска 18 км. по гугъл мапс с 6-7 почивки по 1-2 минути,разрани си и двата крака ,оставяше петна по асфалта но бягаше,мисля че малко прекалих с километрите,но времето беше чудесно за това !
                                оставяше петна по асфалта - кое му е чудесно на времето?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X