Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрелкова среща.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стрелкова среща.

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
    То тук може и клуб да заоформи Ама сигурно ще се скараме по какви правила ще стреляме... Я помислете да направим клуб ама на географски принцип нещо като изтока срещу запада и да идваме да ви подхващаме с Ненчев
    Ти помисли за една среща на "Гьол- бунар" Там може хем вечерта да му пийнем , да се наспим в хотелската част и сутринта да постреляме - боеприпасите няма да са проблем- сега съм пуснал едно тескере за 10 000 9х19 и 10 000 7.62х39, а ако не ме домързи мога да седна на пресата да натраскам едно 1000- 2000 "Мед Дог Спешъл" - с един хамерикански барут ги докарвам доста приятни с 10.75 грамови куршуми и добра начална скорост.
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      . Само трябва да намерим и кръчма без покрив за кръчмарските стрелци
      Точно по тази причина си купих газово пищовче
      сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
      dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
        Ти помисли за една среща на "Гьол- бунар" Там може хем вечерта да му пийнем , да се наспим в хотелската част и сутринта да постреляме - боеприпасите няма да са проблем- сега съм пуснал едно тескере за 10 000 9х19 и 10 000 7.62х39, а ако не ме домързи мога да седна на пресата да натраскам едно 1000- 2000 "Мед Дог Спешъл" - с един хамерикански барут ги докарвам доста приятни с 10.75 грамови куршуми и добра начална скорост.
        Последната информация която имам , че си е сменила собственика. Всъщност не съм сигурен защото е възможно да става въпрос за ловното поле около хижата. Мога да говоря с точния човек, но като знам ,че сме на края на света..
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Точно по тази причина си купих газово пищовче
          Точно по тази причина имам 20-30 чифта белезници, тип двойна свинска опашка + класически метални. Не знам за Вас, аз лично никога не съм толерирал и няма да толерирам алкохол+оръжие.
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
            Точно по тази причина имам 20-30 чифта белезници, тип двойна свинска опашка + класически метални. Не знам за Вас, аз лично никога не съм толерирал и няма да толерирам алкохол+оръжие.
            Ми ползвай ги...
            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Какво стана, среща има ли?

Коментар

Всичко е в нашите ръце .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Вчера се видях с ivo-police и лудото куче, с единя погърмяхме с другия се посмяхме, прекарах си супер...Определено тези срещи са нещо ценно. Имате ли възможност, не ги пропускайте
                  42

Коментар

Е браво бе, от най-големия форум в България само 3-ма човек. Ей като няма един военен да Ви организира и никаква не я вършите

Сигурен съм, че сте си изкарали добре. Следващата среща няма да я пропусна.

Коментар

Стига бе, що не казАхте! Аз не мога да реагирам от днес за вчера, така и така... Нищо здраве да е, утре ще изпукам малко чашки с въздухарката и ще се тюхкам...

Коментар

Казах, около една седмица по-рано.
                        Последно редактирано от slaf4u; 19-05-13, 10:43.
                        42

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                          Е браво бе, от най-големия форум в България само 3-ма човек. Ей като няма един военен да Ви организира и никаква не я вършите

Сигурен съм, че сте си изкарали добре. Следващата среща няма да я пропусна.
                          Така де, другия път викайте и мен ;-)

Коментар

Желаещи за другата седмица Понеделник вечерта за по Бира в Бургас?
                            42

Коментар

Решихме с Кокала и Аркан да се поразтъпчем до Софийко равно поле в Събота (25.01.2014).
                              На кратко идеята е следната:
                              Тръгваме рано от Сливен, минаваме и взимаме Станимир (Аркан) от Стара Загора и пристигаме в София около 10.30 - 11.00. Има още 2 места в колата от С.З. до София.
                              Пием по едно кафе и правим ревизия на ВИП-а. Надявам се там да се видим с Калин.
                              Стрелбата е планирана за Джима. Там (най-късно) ще се видим с Ivo Police, както, надявам се и със Sibirski, Smith 357 и други ако проявят интерес.
                              По-прецизното планиране предстои да бъде направено. Четвъртък –Петък ще пиша за потвърждение в тази тема.
                              42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                                Решихме с Кокала и Аркан да се поразтъпчем до Софийко равно поле в Събота (25.01.2014).
                                На кратко идеята е следната:
                                Тръгваме рано от Сливен, минаваме и взимаме Станимир (Аркан) от Стара Загора и пристигаме в София около 10.30 - 11.00. Има още 2 места в колата от С.З. до София.
                                Пием по едно кафе и правим ревизия на ВИП-а. Надявам се там да се видим с Калин.
                                Стрелбата е планирана за Джима. Там (най-късно) ще се видим с Ivo Police, както, надявам се и със Sibirski, Smith 357 и други ако проявят интерес.
                                По-прецизното планиране предстои да бъде направено. Четвъртък –Петък ще пиша за потвърждение в тази тема.

За сега се отлага посещението от моя страна...
                                42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X