О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Луда работа!!! Въобще не очаквах и аз подобно чудо и май-май ще си ги светкам само на Дакар или в отговор на някой надут тираджия от тия дето ти палят 16 халогена ако си позволиш наглостта да им присветнеш понеже и с късите си 8 халогена те заслепяват.
След малко потеглям, Здравко. На линия съм, но по програма още утре се качва на крика на Гошето и нападам тъста с последната фаза преработки по окачването. Има малка вероятност за събота да съм готов ако не ми текне нещо да се заиграя пак.
Въпреки че не бях съгласен с някои от коментарите ти за LR Defender в друга тема трябва да ти кажа че с проекта си ме запали .. и започнах да се оглеждам за 4-врат Wrangler Rubicon JK .. да разширя автопарка с един американец..
Поздравления за страхотните проекти.. Ако не възразяваш може да използвам конксултанските ти услуги в бъдеще..
Благодарение на колегата Русев се отървах от светещите на петна ксенонови Hella отпред. Отдавна си мечтаех да се разделя с всякакви халогени, ксенонони и др. подобни, а също така и от всички хромирани елементи. Останаха само вградените в бронята заводски фарове за мъгла, но и за тях скоро ще намеря решение. Хрома също отпада поетапно. Посоката е back in black и скоро ще започне да си личи . Особено като монтирам стоманените черни джанти с 37-ците. Най после се оборудвах и с отдавна планираното странично осветление. Още снощи го тествах и резултатът е точно какъвто очаквах. Няма повече да си светя с ръчно фенерче настрани
Ей, в Люлин вече като светнат прожекторите в небето няма да знаем нагоре ли да гледаме за самолети или надолу за вранглери И само не разбрах тези гадни светещи на петна, хромирани...., абе гадни! 7" патрoлски фарове и ксенони hella до кой блок да ги търся изхвърлени
П.с. Не бях много фен на вранглерите, но вече с нетърпение чакам да видя дългата сахара на финала!
Нощни снимки само от Кокича като се прибера в София. С моя телефон нищо не се получава, а с фотаджийското оборудване съм на нула. Колкото до ксенона от него се отървах с радост. Сега вече може да се каже че всеки фар свети там където ми трябва, а не не 400 м напред дето хич не ме касае какви дървета и полянки точно има. За сметка на това близките 200 м всичко е осветено абсолютно равномерно и с немислима за която и да е друга система ширина на зоната. Страничните фарчета също вършат перфектна работа. Все пак няма как да се опише ако не се види.
П.с. Не бях много фен на вранглерите, но вече с нетърпение чакам да видя дългата сахара на финала!
По дългата Сахара има още малко работа. В момента доуточняваме позициите за контейнер и тези по-спешните за въздушно карго. Външно обаче няма да се различава кой знае колко като изключим един Warn отпред колкото да ни създаде проблеми с мястото на регистрационната табела. Ааа и отзад една стойка за резервна гума, че колегата се шашка нещо без нея. Иначе дългата Сахара се мота по-често в пазрджишко, сиреч в Студентски град, но напоследък все повече започва да харесва Люлин
Днес ми остана време да напиша и аз няколко реда по темата. Радваме се, че колегата elbgt ни отправи предизвикателство с този проект. Реализацията и работата ни доставиха удоволствие и удовлетворение. Очакваме нови предизвикателства и сме готови да ги посрещнем.
Коментар